reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kropeczko straszny z Ciebie diabeł. :-)
Gdybym miała wymienić najmilszą osobę na BB to powiedziałabym,że to Ty.

No to się dziewczęcia lico wielkim rumiencem oblało:zawstydzona/y:...w znaczeniu, ze moje:-)
Loree - czuje się szczerze zaszczycona**** dziękuje baaardzo...:-)...ale juz dosyc słodziaków, bo potem ktos mi zarzuci, ze jestem za mila i będzie klopot i kolejna afera;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jego zdolności wokalno- taneczne są dowodem na to,że ideał nie istnieje!
On jest straszny w tych tematach!!!

ufff to chociaż tyle:rofl2::-D:rofl2: zartuje;-)

Loree-to sie czesto zdarza, ze wybieramy partnera na podobienstwo ojca..., mysle, ze wiele kobiet tak wlasnie ma.

PS przykro mi, ze nie masz juz Taty:-(...ja sobie nie wyobrazam nie miec juz swojego...jest dla mnie bardzo wazna osoba***

ale nie zamienilabym na inny model, o nie!!
I tego sie trzymaj!

Mój też był dla mnie kimś bardzo ważnym. Najbardziej boli mnie to,że nie zdążył poznać mojego M i swojej wnuczki. Byłby dumny,że mam taką rodzinę, wiem to.

Ale nie piszmy o tym;-)

A ja mam pare dobrych wiadomości :-)
Po pierwsze mój M zrobil badania cholesterolu i trojglicerydów i cholesterol z 280 spadł do 170 i jest juz w normie :szok::eek: a trójglicerydy z 700 spadły na 400 ;-) więc jest super więc można licyć też na to, że armia będzie lepsza :cool:
Po drugie - wczoraj miałam bardzo mocne bóle brzucha więc myślę, że owulka była dopiero wczoraj, a nie tak jak pisze wykresik, a dzisiejsza tempka jest zakłócona bo spałam tylko 3 h :wściekła/y:no chyba, że to było coś innego:eek: ale śluzu mam hohoho aż nadmiar;-)
Po trzecie badania w szpitalu , jak to określiła pani doktor, są w porządku potwierdzila wadę serca :-( (to ta smutniejsza część) waz z arytmią serca :-(, ale powiedziała, że na szczęście nie ma miażdżycy:-)

No teoretycznie, ale aż do ciąży, wtedy niestety będzie niezbyt dobrze:-( ta wada się pogarsza u kobiet w ciąży, i niebardzo mozna zazywac jakiekolwiek leki. Ale jestem dobrej myśli;-)
prawie same dobre wiadomosci tylko czemu ty mi kobieto na posty nie odpisujesz????????????? :no:
ja tez mam arytmie (napadowe) jestem na lekach i powiedz w koncu co to za wada serca ???????? :confused2: co ci lekarze powiedzieli i o jakich lekach mowili ??? ja biore Sotahexal 80 2x po 1/2 dziennie i kardiolog powiedziala zebym brala to mimo ciazy prawie do konca 1 trymstra! potem pewnie na Isoptin przejde!
jak mi nie odp. to sie tam do ciebie pofatyguje!!!!!! :-)

OK SPADAM DALEJ SPRZATAĆ! :confused2:
A TAK BYM SPAC POSZLA!!!!

Witam tyle panie tu piszecie że trudno się wdrążyć czytam i czytam a i tak nie jestem wstanie wszystkiego poczytac tyle czasu sie znacie że trudno sie tu wkręci

wyjasniam bo może w nerwach źle napisałam Agniesiak85 nazwał Makaronkę pipą...jej ku..wa dam ...zaraz im wejdę na wątek
przesada!!!! Ta dziewczytna naprawdę przegina!!! trzeba po prostu ją olewać i tyle nie ma co się takimi osobnikami irytować....
Jestem już Kropeczko i wychodzę na chwilkę z krzaków. Dzięki !
Dzidziuś rozwija się książkowo, wszystko jest w porządku. Badania też super, hemoglobina już wyższa.
Dzidzia tak machała rękami i nogami,że trudno było pomierzyć wszystko dokładnie. Ale ma ponad 8 cm od główki do pupci, bo nózki były podkurczone.

Chyba ssała, ssał paluszka bo ciągle rączka była koło głowy.
Płeć poznam dopiero za miesiąc:-(
I tu miłe zaskoczenie, bo moja pani doktor oprócz badań połówkowych załatwi mi skierowanie do prywatnej kliniki leczenia bezpłodności na badania prenatalne. Nie będę za nie płacić, a tam mają super sprzęt ze względu na to czym się zajmują.

Andzia piszę tu o klinice na Żelaznej, do której się wybierasz!;-)

Kropeczko, Nektarynko, Szafirku buziaki za całokształt.

Badaicka oby z mamą było coraz szybciej. Czekam na nowe informacje.

Kaprycha aj low ju soł macz!!!

Pozdrawiam wszystkie mniej lub bardziej nadętę i sfrustrowane.
To super wieści!!! zapowiaa się żywiołowy maluch:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to tak na pozegnaie ;-)
Dobre:-D:-D:-D ja to mam problem raczej odwrotny, pomniejszyłabym u siebie co nieco....

Zabieram się za prasowanie:-(

reklama
Do góry