reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Oj Wy zboki
c008.gif
zaraz tam zboki.. jak już niewyżyte..
same jak same, trzeba wezwać hydraulika:-) oby tylko na przystojnego trafić:-)

:-D:-D:-D no matuchno:-):-):-) idealne porównanie!!!!
dobra laski koncze z tymi zbereźnymi myślami.. to chyba dlatego ze mam @.. nie wiem czemu wtedy mam największa chcice.. ale co najlepsze juz sie konczy wiec trzeba sprawdzić drożność rur..

Ostatnia edycja:
reklama
i jak tam zaniepokojona potwierdz moja teze ze pekl..
niestety tak
a mówie niestety bo obawiam sie ze przegapilismy bo serduszkowalismy wczoraj tylko a w poniedziałek kiedy miał 19mm nie i we wtorek też nie i myślę ze wczoraj juz mogło byc za piuźno

lekarz widział ciałko żołte i jest zadowolony ze bez CLO mam owulacje

ale bardzo się martwie ze nie zdązyliśmy :-:)-:)-:)-(
co o tym sadzisz ??

Widze ze flustracje na forum wiec i ja dorzuce swoje pare groszy....:-:)no::angry:.....
Kroptusiu to straszne co Ty musisz w swoim zyciu przechodzić :-(
Szkoda że Kaprycha nie pracuje w naszych słuzbach;-)oh juz Ona by pokazała Twojemu sasiadowi gdzie raki zimuja :laugh2:

aaaaaaaaaaa i zapomniałam się z wami podzielić snem (a właściwie całą serią snów) o porodzie.

Tak mi się śniło, obudziłam się bardzo spokojna, ten sen był spokojny. No to tyle :)
Aniu oby Twój poród był taki jak w Twoim snie,życzę Ci tego z całego serca :tak:

W ogóle, to telepatia działa :-) Wczoraj się zastanawiałam co u Olesi, Gosi, Madzi - Badaickiej, bo się długo nie odzywały, wchodzę patrzę: SĄ :-):-):-) Zastanawia mnie jeszcze gdzie się Dzeni podziała??????

No jesteś Madzinku :-) Dobrze, że Mama już po zabiegu. Teraz na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za pozostałe badania i życzę Mamie dużo zdrówka :-)
Byłam przy wczorajszej kłótni i powiem szczerze, że jestem bardzo zaskoczona, choć nie koniecznie fochami na temat krytyki planowania płci. Prawda jest taka, że są ludzie, którzy płeć planują i tacy, którzy po prostu z całego serca pragną DZIECKA..........

Czy ja mimo krótkich starań mogę się sfrustrować? No plisssss, bo ja też chcę tak jak Wy :-D:-D:-D
Asiulku ;-);-);-)

Do mamy polece kole 17.30 wiec juz niebawem,wypije tylko kawke bo czache to mam 6 na 9 i wytrzeszcz oczu chyba, tak mnie boli :wściekła/y:

Przeczytałam co napisałaś,zrozumiałam wiec spoko nie zamotałaś ale najbardziej podoba mi sie to co pozwoliłam sobie zaznaczyc na fioletowo ;-)

Do pozniej (mam nadzieje).
g056.gif

Kaprycha geba mi sie śmieje do tego emota :laugh2::laugh2::laugh2:
normalnie to cały obraz Ciebie ;-) wpadasz robisz wielkie oczy,klikniesz i znikasz w krzaki :-D:-D:-D:-D:-D

zapomniałam dodać ze ja wczoraj o 20stej robiłam test owulacyjny i wyszedł raczej negatywny bo testowa kreska była blada i dlatego myślę ze owulacja była we wtorek pewnie .

niestety tak
a mówie niestety bo obawiam sie ze przegapilismy bo serduszkowalismy wczoraj tylko a w poniedziałek kiedy miał 19mm nie i we wtorek też nie i myślę ze wczoraj juz mogło byc za piuźno

lekarz widział ciałko żołte i jest zadowolony ze bez CLO mam owulacje

ale bardzo się martwie ze nie zdązyliśmy :-:)-:)-:)-(
co o tym sadzisz ??
No kochana to dobre wieści,moze akurat sie udało :tak: nie martw sie na zapas

Kamilko mozesz mi po ludzku wytłumaczyć co to trzeba usunac coby mi sie komp nie mulił?
a i powiedz mi czy po tym jak załapałam trojana i zrobiłam reinstalke to jest szansa że odzyskam jeszcze fotki które mi znikneły po tym(nie mam ich zapisanych na dysku C tylko na innym) zniknęły mi podfoldery i to mnie dziwi np moje z brzuszkiem czy z Pawła urodzin :crazy:

Raz na jakis czas zdarza sie nam porzadna awantura kiedy wszystko mu wygarniam... Sęk w tym, ze to co napisalas (zaznaczylam na czerwono) tyczy sie nas obojga - czemu to ON mialby rezygnowac a nie ja? Nie umiem tego dobrze wywazyc, nie wiem na ile moge na niego naciskac zeby sie zmienial i do mnie dostosowywal :baffled:
Olu zgadza się, bo (nie napisałam tego, a powinnam) w związku chodzi przecież o kompromisy, ale kiedy piszesz o swoim M to mam wrażenie, że jesteś jedyną, która ustępuje w tym związku...
Ale nie chcę Cię na nic negatywnie nakręcać, bo za mało wiem, poza tym piszesz, że jednak poszedł na badanie krwi itd. więc może po prostu to taki typ faceta, do którego wszystko ciężko dociera i który potrzebuje czasu na pogodzenie się z pewnymi sprawami :tak: a powiedz mi czy on jest jedynakiem, czy ma rodzeństwo?

...bo bym wybrala raczej Hiszpanie a nie Wlochy berlusconiego
Makaronko, aż tak tam źle?
Ja pół życia marzę o tym, żeby zamieszkać na Sycylii... :tak:

Widze ze flustracje na forum wiec i ja dorzuce swoje pare groszy...
Nie zazdroszczę przeżyć :no: na dodatek w tak zaawansowanej ciąży...
Gnojstwo :angry:

Kobiałki, tak z innej beczki. Będę mieć znowu gości dzisiaj i muszę zrobic coś na szybko. Myślałam o jakiejś sałatce, albo coś mega szybkiego na ciepło:)
megaszybkie...znaczy jakie??? ile czasu mozesz poswiecic??? jak 5 minut to najlepiej herbate im zrob i do domu!:-D:-p:-D
a na serio-ja bym walnela to pieczywo czosnkowe (mozesz sama szybko zrobic, jest wtedy smaczniejsze-zagniesc czosnek i zmieszac z maslem i natka pietruszki posiekana i posmarowac tym pokrojona bagietke-wrzucic na 10-15 minut do piekarnika) i saltke:...swieza salata, czerwona papryka, cebulka dymka, pomidory, mozarella lub feta-jak kto woli, swiezy ogorek, koniecznie - kukurydza z puszki, czarne oliwki i duuuzo octu balsamicznego-najlepiej zmieszanego z oliwa z oliwek. Sol morska i dobry pieprz mielony...smacznego:-)
Oj, miałam coś bardzo podobnego napisać :-D
Tylko ja do pieczywka czosnkowego dodaję jeszcze duuużo żółtego sera, a do sałatki jeśli mam więcej niż przysłowiowe 5 minut, podsmażam jeszcze pokrojone w kostkę filety z kurczaka :tak:
Jeśli mam niespodziewaną wizytę to taki zestaw sprawdza się zawsze ;-)
Zamiast sałaty zwykłej lepsza będzie lodowa, ale kapusta pekińska też daje radę!

moja siostra ktora jest polozna mowila mi, ze faza lutealna jest wartoscia stala i zawsze ma 14 dni
A ja miałam 2x 13 dni i 2x 14 dni... Czy to znaczy, że coś jest nie tak?

reklama
Do góry