reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Witaj Elexi w naszym gronie. Tu zawsze dostaniesz informacje i pocieszenie. pozdrawiam
A
ara
Gość
co gin to inna wersja
ja od gin dowiedzialam sie ze starania mozna zaczac w 3 miesiace po odstawieniu tabletek. 2 miesiace wczesneij zaczac przyjmowac folik i juz
ja od gin dowiedzialam sie ze starania mozna zaczac w 3 miesiace po odstawieniu tabletek. 2 miesiace wczesneij zaczac przyjmowac folik i juz
magdalenkakol
Fan(ka)
Wiecie co ja dzisiaj czuje sie fatalnie.Mam wstret do jedzenia ,zbiera mi sie na wymioty , boli mnie glowa ,brzuch i plecy tak jak na @ .Ale przeciez byla 23,08.Fakt ze jakas taka krotka i dziwna ale byla. Tesick jak robilam wowczas w dzien @ rano wyszedl negatyw.Juz nie wiem co myslec.
magdalenkako ja ostatnio też tak miałam...myślałam że pomimo @ może jestem w ciąży... i nawet zrobiłam test... moja gin powiedziała że tak może być... co 2 miesiąc... z tych wyliczeń wychodzi że teraz (jeżeli przyjdzie) to pójdzie sobie bardzo szybko...(zaoszczędzę na podpaskach i tamponach..hihi)
magdalenkakol
Fan(ka)
Axxa ale ja mialam tylko 2 i pol dnia.
magdalenkakol
Fan(ka)
Ja z tescikiem jeszcze poczekam. Zobacze jak bedzie za tydzien jak dalej bede sie tak czula to na pewno zrobie.
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Oj Esia nie wiem . Naprawde juz sie w tym wszystkim bardzo gubie.
Podziel się: