reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Elexi - witam cię u nas :)

Mi natomiast żaden gin nie kazał brać żadnych witamin w tabletkach, bo wystarczy dobrze i rozsądnie się odżywiać. Jedyne co to folik, bo tego nigdy za mało jeżeli chodzi o zdrowie dzidki :) Inne moje koleżanki starające się też nie faszerują się niczym innym - tylko folikiem ;D

Elexi, życzę szybkiego zafasolkowania ;)

reklama
Elexi ja Tobie życzę abyś nie musiała długo czekać na swoja fasolke i nie myślcie z mężem o tym za wiele ,bo to faktycznie przeszkadza-a zobaczysz ,że już nie długo będziesz miała swojego małego skarbulka w brzuszku-życzę Ci z całego serducha :)-i zaglądaj tu do nas na pogaduchy ;D

Dzięki Karola, wlaśnie nie mogę się doczekać zarówno ładnych zabków jak i fasolki:) Ząbki już zaczęly się przestawiać ale i tak jeszcze ze dwa lata przede mną...więc mam nadzieje że będę w aparacie chodzić z brzuszkiem, rodzić itd.

Witaj Elexi:)
Mi również gin kazał łykac folik(który od rana szukam-wsiąkł mi dziś gdzies:(..i nic wiecej narazie, bo tez powiedział, ze jest też taka pora roku-że można i trzeba jeść duzo warzyw owoców i poki co nie truć sie chemia..bo narazie to zbędne.
Pozdrawiam mamuśki obecne-i przyszłe;)!

TAK TAK folik trzeba łykac ,ja również go zażywam od czasu kiedy zaczeliśmy starania o drugą dzidzie :)

Witaj Elexi :) Ja odstawiłam tabletki, odczekałam grzecznie 3 m-ce (także ze względu na ostatnią dawkę szczepionki na żółtaczkę) i... nic. Już 2 cykl. Widzisz, tak to wychodzi, że "na zawołanie" to najczęściej chyba mają nieostrożne 18-tki...

Hej Kobietki!!

dzięki za miłe powitanie na forum, aż żal by było tu nie zaglądać

Mam nadzieję,że starania o baby dla wszystkich skończą się zamierzonym efektem, czego sobie i Wam miłe koleżanki :) życzę !!!!!!!!!!!!

Pozdrowionka i dzięki za istotne informacje

Dawno nie bylam w tym watku...witam Elexi!!mam nadzieje ze bedziesz tu czesto wpadac!!!a przede wszystkim zycze szybkiego zafasokowania!!!:)

reklama
Elexi , bardzo mi miło, ze moge cie powitac w naszym gronie starających sie i fasolkujących. i od razu życze ci zebys jak najszybciej dostarczyła nam to świeżutkich fluidków, bo LILITH sama nie wydoli nas obdarzyc swoimi :) :)

Do góry