reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

hej dziewczyny ja juz po usg wiec jest ch....o :wściekła/y: jedyną dobą wiadomością jest to, że endometrium ma 10 mm, na prawym jajniku zanotował się pęcherzyk o wielkości aż 11 mm a na lewym aż 9 mm ( a jestem w 13 dc) więc pewnie będzie kicha i nic z tego nie będzie:wściekła/y:jestem wkurzona i zdołowana. Jedyne na co mam terach ochote to sie nawalic i isc spac

Kochana a nie ma szansy by jeszcze urosly???? A moze owulka sie przesunela i pecherzyki jeszcze rosna.

reklama
Kochana a nie ma szansy by jeszcze urosly???? A moze owulka sie przesunela i pecherzyki jeszcze rosna.

Ja ogólnie mam problem z owulacją , a po odstawieniu clo myślałam, że moze pzynjmiej urosną, ale szanse są marne. Nie wiem kiedyś endo mi nie rosło, a teraz po lekach pęcherzyki stoją :-(lekarka twierdzi, ze trzeba mieć nadzieje. A mnie to juz zaczyna wszystko wkurzać te wieczne starania i zastanawianie sie czy w koncu sie uda :wściekła/y:

Pajkaa ja sie nie znam na pecherzykach, tak wiec pytanie jakiej wielkosci powinien byc pecherzyk w tym stadium cyklu co ty jestes?
A na suwaczku pisze ze masz jeszcze 4 dni do owulki?

Pajkaa ja sie nie znam na pecherzykach, tak wiec pytanie jakiej wielkosci powinien byc pecherzyk w tym stadium cyklu co ty jestes?
A na suwaczku pisze ze masz jeszcze 4 dni do owulki?

Kurcze powiem Ci, ze chyba gdzieś koło 15 mm powinien miec , przy lekach w 16 dc miałam 25 mm. Teoretycznie jakby na to spojrzec to pecherzyk rosnie dziennie ok 2 mm czyli gdzies kolo 16 dc moze ten jeden bedzie mial ok. 18 mm a nie wiem czy to i tak nie za mało.

Te suwaczki to wiessz tam się wprowadza długość cyklu+termin ostatniej @ i dlatego tak wylicza. Moze jeszcze bedzie ta owulka, ale chyba szans nie ma bo sama lekarka stwierdziła, ze raczej ten cykl będzie bezowulacyjny:-(

Pajka

Marudzisz dziewczyno:-D
18mm jajeczka to sa super. W sam raz....jestes w 13dc i wielkosc jest ok

Nie martw sie rzeczami ktorymi nie powinnas

Pajka

Wiec wszystko jest ok....nie masz jeszcze owu, wiec pecherzyki nie maja max rozmiarow.

Endo masz juz ok...i moze jeszcze troszke urosnie do owu

reklama
Do góry