reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Hej dziewczynki - przeczytać wszystkie posty to graniczy z cudem :-)

Nie no, drugie ćwierćwiecze to już coś :-D:-D:-D Od razu inaczej się człowiek czuje ;-);-):-D:-D:-D

Dziewczynki, która z Was stosowała testy owulacyjne? Pamiętam, że Agniesiak robiła, ale czy jest jeszcze ktoś?

ja stosowałam tsty owulacyjny, jak coś to na priva :-) Ja byłam zadowolona, wiedziałam mniej więcej kiedy działać:-)

passingby - tak to jest w zyciu... jedni maja z gorki a drudzy troche pod gorke ale nigdy nie jest tak, ze mamy wszystko na raz...kazdemu los daje troszke tegi i owego... a takie przezycia jakie mamy tutaj ucza nas szacunku do wszystkiego co mamy i dystansu do blachostek ktore czasem wydaja sie nie do pokonania...
:-)
to prawda, jeśłi życie nas bardziej doświadcza to doceniamy co tak naprawdę jest ważne - przynajmniej takie jest moje zdanie....
kiedyś przejmowałam się drobnostkami, nie doceniając tego co mam... teraz po doświadczeniach życiowych jest już naczej...

MARZENKO no raczej szans nie ma..test tydzień temu robiony - negatywny..a dwa tygodnie temu lekarz powiedział że to :"raczej chyba nie napewno ciaża"..a ja czekam..i powoli sie denerwuje bo 22 sierpnia mam urodziny i idziemy na wesele a dzien pozniej jedziemy na mazury i wolalabym juz wiedziec na czym stoje i fajnie by bylo byc juz po @ bo tak to wyjazd zmarnowany :(
trzymam kciuki zeby @ przyszła, choc dziwnie na tym wątku trzymać kciuki za @:-):-):-)

no ja bylam u gina 2 vtyg po zabiegu i bylo ok - wszystko czyste, zadnych resztek...wiec pozostaje czekanie...

zyczę żebyś nie czekała zbyt długo na swojego maluszka:-)

Jak juz jedzonku mowimyto tylko dodam, zewlasnie zjedlismy ta moja zupe.
Smakowala szokujaco
Moj biedny M. udawal, ze pyszna..
Te grudki ze smietany w ogole sie nie rozpuscily ( za to kalafior i brokuly tak :szok:), mimio moich usilnych staran...Moze dacie przepis na te knedle, co sie je robi 30 minut? Ja musze chyba zaczac od gotowania czegos latwiejszego.

może M wcale nie udawał że pyszna, może naprawdę mu smakowała;-)

reklama
DZIEŃ DOBRY BABECZKI
:szok: a cóż to?? nikogo nie ma? niemozliwe:confused:
ja z kawka juz siedze, wstawać leniuchy!!!!:angry::-D
ja wstałam o 7 bo jechalismy a zakupy z M to jestem usprawiedliwiona Marzenko
ja też jestem ale kijowo się czuje i pije gorzką herbate
moze mięta Ci pomoze kochana

Cześć Dziewczynki :-) Przyłączam się do porannej kawki i herbatki Oli :-) Oleńko, mam nadzieję, że to tylko chwilowe samopoczucie.
witaj Asiq jak sie miewasz??
Dziewczynki, która z Was stosowała testy owulacyjne? Pamiętam, że Agniesiak robiła, ale czy jest jeszcze ktoś?
ja stosowałam ale mi nie pomogły na razie :tak:
A po co to piszę... bo kiedy was czytam to chce mi się płakać i tak bardzo bym chciała móc się podzielić tym co do niedawna wydawało mi się naturalne a teraz wydaje mi się prawdziwym cudem. I chociaż się nie modlę ani nic w tym guście (ehhh to wychowanie) to tak bardzo trzymam kciuki, a jak mi odbije to zostanę surogatką ;-) (choć wiem że to ponad moje siły - ja nie mogłam zdecydować się a wolonariackie zajmowanie się psem przewodnikiem bo wiedziałam że go nie oddam, a co dopiero donosić komuś dziecko)
zgodzę się z Tobą poczęcie dziecka to jest cud bo nie każdemu jest to dane i myślę ze my które tak sie staramy to naprawdę wierzymy w ten cud i bardzo go pragniemy

Tutaj miałyśmy swój watek ale jedna z dziewczyn była podczytywana przez swoja tesciową i miała problemy wiec zamknęłyśmy watek i wspólnie w innym dziale otwarłysmy nowy:-D
Niedawno kolejna z dziewczyn namierzyła żona szefa i tez było niewesoło więc poraz kolejny zamknełysmy watek ale tym razem otwarłyśmy sobie watek zamkniety i tam jesteśmy.
Niestety została nas mała garstka :-:)-:)-(

eh ci wścibscy ludzie:angry::angry::angry::angry::angry:

Hello tu Londyn
A ja sie znowu bede lenic, jedno co zrobie to obiadek (jakas zupke). A tak to do gory brzuchem.

Babki mam pytanie tak mnie to troche zastanawia: jak to jest, ze jak sie staralismy to czulam kazda owulacje a jak nie to nawet nie zauwazam tych dni??????

Hello tu Londyn
A ja sie znowu bede lenic, jedno co zrobie to obiadek (jakas zupke). A tak to do gory brzuchem.

Babki mam pytanie tak mnie to troche zastanawia: jak to jest, ze jak sie staralismy to czulam kazda owulacje a jak nie to nawet nie zauwazam tych dni??????
czesć Olesiu ja myśle ze teraz po prostu nie zwracasz na to uwagi nie wsłu****esz sie aż tak bardzo w swoje ciało i moze to dlatego nie odczowasz owulacji

reklama
Do góry