reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kaprycha

U Ciebie powodzenie w 1szym cyklu na 52% ? To tylko im medal dac. Prawie rzadna klinika nie ma takich wynikow

Chyba ze maja mocna selekcje kwalifikacyjna...no i czy te 52% to pozytywny test czy donoszona ciaza?

reklama
dziewczyny mój M w czwartek idzie zrobić badania i w zwiazku z tym mam pytanie do specjalistek jakie parametry powinny być zbadane ??

Kaprycha

U Ciebie powodzenie w 1szym cyklu na 52% ? To tylko im medal dac. Prawie rzadna klinika nie ma takich wynikow

Chyba ze maja mocna selekcje kwalifikacyjna...no i czy te 52% to pozytywny test czy donoszona ciaza?

Nie, tylko pozytywny test :zawstydzona/y: A i w przedziale wiekowym do 35 lat
A w ogole to sprawdz tego mojego posta, bo ja to wszystko tak z pamieci pisalam i nawet nie wiem, czy nie napisalam jakis bzdur :/ Nie chce OLi w blad wprowadzac.

aha...czyli robia trick marketingowy.....
trza odjac 20% od tego na biochemie i inne takie....wiec maja okolo 40% dla mlodszych pacjentek....

aha...czyli robia trick marketingowy.....
trza odjac 20% od tego na biochemie i inne takie....wiec maja okolo 40% dla mlodszych pacjentek....

Zaraz Ci dokladnie powiem jaki jest procent donoszonych ciaz, sekundusia

Nom, nawet mniej. W 2007 roku donoszone ciaze to 32.7%

Ostatnia edycja:
mnie biurwy dzis skazaly na rozpoczecie stymulki na koniec wrzesnia...
juz sie tak wkur..lam ze z tej bezsilnosci to sie ryczec tylko chce....i co im h...j zrobisz

sobie juz obiecalam ze to ostatni raz gdy mam zabieg z public sector
place nastepnym razem i mam ich w nosie. nie warto neerwow tracic na te prukwy

czyli podobnie jak u mnie...
maja 28% donoszonych na 1szy cykl....ale to jest na ogol, wlaczajac starsze kobity

kumulatywnie maja 75%.....

mnie biurwy dzis skazaly na rozpoczecie stymulki na koniec wrzesnia...
juz sie tak wkur..lam ze z tej bezsilnosci to sie ryczec tylko chce....i co im h...j zrobisz

sobie juz obiecalam ze to ostatni raz gdy mam zabieg z public sector
place nastepnym razem i mam ich w nosie. nie warto neerwow tracic na te prukwy

Nie przejmuj sie kochana. Wrzesien bedzie nasz!!!! Gdzie Ty bedziesz miala w ogole robiony zabieg, bo ja nawet nie wiem (lub zapomnialam). Wiem jakie to jest denerwujace jak sie daty przesuwaja. Niczego nie mozna byc pewnym. Tyle rzeczy moze sie nie udac, lub opoznic ze szok... Ja tez mam teraz robiony zabieg panstwowo, poki co nie jest zle. Poza tym, ze tez miesiac (plus tydzien ale to juz z winy spoznionej @) mam opoznienia, bo oni maja 2 tygodnie urlopu pod koniec sierpnia - :wściekła/y:

no ja mam zabieg w zwyklym publicznym szpitalu....oni maja tutaj takie "przyboczne" infertility clinic.....tak jest w kazdym szpitalu w Danii

moglam sobie wybrac szpital jaki chce - wybralam ten bo byl najszybszy.
u mnie tez mialy 3 tygodnie przerwy - dlatego sie przesunelo. Mialam miec koniec lipca, najpozniej sierpien. zamknelo szpital i z sierpnia sie zrobil wrzesien

reklama
Kaprycha niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi dobra kobieto...Już wszystko rozumiem..A możecie mi jeszcze powiedzieć jakie mniej więcej są koszty tych zabiegów? Łącznie z lekami itp

Do góry