reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ale sie wlasnie usmialam! :-D:-D:-D moj P. robi mi zazwyczaj kanapke do pracki miala mala przerwe na poczatku po zalorzeniu aparatka a teraz juz tak jak mowilam tylko przednie bola wiec znowu mi robi .... póki byl pasztecik bylo gitus a od wczoraj mimo ze odkraja grubsza skorke z chleba to wpitala mi do srodka kiełbaske zywiecka :-D a ja nie daje rady tego pogryść wczoraj byla jeszcze w miare cienka ale dzisiaj ma z pol cm i plasterek!!!!!! zebyście wy mnie teraz widzialy jak ja to jem!

reklama
ja pierdziele..ja juz normalnie nie bede sie odzywac..wyrazilam tylko swoje zdanie na niektore tematy a zaraz bedzie ze ja sie kloce i prowokuje klotnie..podziekowac za cos takiego

Kropka Ty lepiej mów co u Ciebie :)

***Robię mężusiowi gołąbki i zupkę pomidorową..to tak żeby go w dobry nastrój wprowadzić na wieczór :) ojojoj...już się nie mogę doczekać :)

Dzien dobry kobitki

Kaprycha jak dobrze ze sie odezwalas...
ja tez sie wzruszylam jak czytalam Twoj opis sytuacji....miekka jestem i pewnie sama popadlabym w histerie....boze drogi, ja nawet nie wiedzialam, ze takie cos sie podpisuje przed IVF:szok:

Trzymaj sie dzielnie i nie uciekaj juz od nas...razem damy rade i sie uda! zobaczysz!!! A fasolka/fasolek/fasolki bedzie/beda mial/miala/mialy najfajniesze bb-ciotki na swiecie:-)

Olesia-chyba specjalnie na to Twoje wolne zaswiecilo slonko:-) Duzy buziak!

Zapomnialabym: macie pozdrowienia do Zajaczka z.......EGIPTU!!!

reklama
ja pierdziele..ja juz normalnie nie bede sie odzywac..wyrazilam tylko swoje zdanie na niektore tematy a zaraz bedzie ze ja sie kloce i prowokuje klotnie..podziekowac za cos takiego

To nie mialo byc formalnie do Ciebie Olu-gluptasie...koniec tematu!!!! ...ja mowilam ogolnie i to tak pol zartem...pol serio.....bo przelecialam przez kilkadziesiat ostatnich stron i nic tylko kłotnie..."matko swieta!" mysle sobie...i czekalam az ucichnie....i jestem:-)

Kropka Ty lepiej mów co u Ciebie :)
:)

U mnie ok...po staremu. Kolanko nieco lepiej...ale tylko nieco:-) wystarczajaco jednak by ugotowac dobry obiad, poprasowac, posprzatac i zaplanowac mily weekend w Kornwalii...oby sie nie pogorszylo do piatku:) trzymajcie kciuki!

Spadam do obowiazkow przykladnej zony...
Buziaki dla Was wszystkich,
zagladne pozniej:-)
prosze bawic sie grzecznie:tak:

Do góry