reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dzień dobry kobitki!!!
Badaicka ja chce kawkę i to już bo mnie tak głowa boli że szok

nie ma któraś z Was informacji dlaczego leci krew z nosa bo mi dziś rano zaraz po przebudzeniu zaczęła lecieć i tak mnie niemiłosiernie głowa boli że szok

reklama
Dzień dobry kobitki!!!

nie ma któraś z Was informacji dlaczego leci krew z nosa bo mi dziś rano zaraz po przebudzeniu zaczęła lecieć i tak mnie niemiłosiernie głowa boli że szok

1. moze wczoraj za dlugo na slonku?
2. slabe naczynka w nosie proponuje rutinoskorbin pobrac
3. oslabienie ???
wieciej nie wymysle?!!!! :cool2:

Dzień dobry kobitki!!!

Co do noska ja nie pomogę,bo mi nigdy krew z nosa nie leciała.
Co do kawy to proszę

A ja się martwię..:-( mam jasno brązowy śluzik... jutro ide na usg to zapytam.. miała tak któras z Was dziewczyny?:-(

Dopoki nie widac krewki nie martw sie. Badz spokojna i jutro gin wszytsko sobie obejrzy i oceni. Moze masz jakies lekkie zapalenie, masz jakies swedzenie albo pieczenie nawet lekkie?? Moze to byc tez lekkie plamienie w czasie przypadajacej @, policz sobie dni i zobacz czy by sie zgadzalo.

Co do kawy to proszę

O tym razem herbatka to i ja sie zapraszam na filizaneczke:tak:

Ola PM usmialam sie do lez z tego topiku co wkleilas. Mam tylko nadzieje ,z e to nie byla z Twojej strony prowokacja do opowiadania o naszych "smierdzioszkach" :-D;-) to by sie dopiero dzialo na bb:-)

Eva a nie podobała Ci się moja epopeja?? Z Mickiewiczem nie mam szans ile i tak nieźle wyszło :p

Bernardka, Madzia, Ewa i Makaronka :)) Heloł Kobity

1. moze wczoraj za dlugo na slonku?
2. slabe naczynka w nosie proponuje rutinoskorbin pobrac
3. oslabienie ???
wieciej nie wymysle?!!!! :cool2:
właśnie wczoraj na słońcu nic nie robiłam w domku siedziałam cały czas
rutinoscorbinu nie mogę brać bo jestem uczulona na niego niestety
a moze osłabienie bo od jakiegoś czasu mam tyle na glowie a do tego stres
dziekuję Eve a jak ty sie miewasz jak zabki???
Co do kawy to proszę
o jaka śliczna kawka dziekuję kochana a swoja drogą ja podobny zestaw do kawy dostałam w prezencie ślubnym

reklama
Do góry