R
RiSiA
Gość
tak na dobranoc i troche do smiechu wywiad z narzeczonym joli rutowicz...
WP.tv - Gwiazdy - WP.PL
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak na dobranoc i troche do smiechu wywiad z narzeczonym joli rutowicz...
WP.tv - Gwiazdy - WP.PL
No to sie nazywa ciotka na medalSpoko, spoko, będzie cały puchar lodowy:-) ( a nawet dwa)
Wiesz jak przezylismy zeszły rok to i tem przeżyjemy.Tylko tak o te rybki się zmartwiłam,bo rok temu ich nie miałam ;-):-)No tyle to w sumie wiedziałaś, pytanie czy możesz to włączyć w innym pomieszczeniu a skoro szkodzi rybkom to ludziom nie?
Ci moi znajomi mają 2kę dzieci małych i jakoś się tym nie martwią, włączają w kuchni na 2-3 godziny dziennie, wszyscy żyja i mają się dobrze;-)
Oj sierotkoCześć babolce ;-)
Ja właśnie wróciłam z Mielna, połaziłam trochę, zapieknake zjadłam , przy okazji wpadłam na jakis słupek i zdarłam kolano
No i jestem..... mam full sprzatania i nic mi sie nie chce...... ale musze sie ogarnąć i zabrac sie do roboty bo i lutowanie mnie czeka.....;-)
Uuuuuu to niefajnie.A co w końcu ten lekarz stwierdził?Czesc dziewczyny ;-) powiem Wam szczerze, że ja już zgłupiałam z tą temp. dzisiaj mi spadła do 36,7, ale miałam tyle śluzu, że nie umiałam w ogóle jej zmierzyć. Myślicie, że mogła być zakłócona przez to?
A dzisiaj na dodatek zemdlałamdobrze, że stało się to u lekarza. Cały dień bolim mnie głowa
i w końcu wylądowałam na L4, z adnotacją do nie opuszczania domu
![]()
ALLELUJA siostroPatrysiu w końcu normalnie napisałaś na temat chrztu. Wcześniejsze Twoje wypowiedzi do kur…znaczy się do pasji szewskiej mnie doprowadzały. Aż zacytuje: „bo chodzi jednak że jak dziecko się urodzi to jednak nieochrzczone a tu chcesz na spacerek wyjść a tu do rodziny bądz ona do ciebie i tak patrzą przechwalają dzieciaczki co ja nie chce aby nie miało jednak tego
Dziekuje z checią sie napijeJejku dziewczyny, a co tu tak nerwowo od wczoraj:-) Hanki brakuje to i dyscypliny nie ma:-):-):-):-)
Ja proponuje napić się " na zgodę" jak prawdziwi mężczyźni i wprowadzić miły nastrój:;-)
dla jednych:
![]()
a dla innych:
w końcu mamy się tu wspierać a nie pouczać itd, od tego mamy babcie, mamy, ciotki:-)
No tylko mi spróbuj nie pisać tutaj to zobaczysz,ręka,noga,mózg na scianie ;-)tylko ALIEN'a oszczędzęOla pm...............i wkoncu ktos to powiedział po ludzku........wsumie wiesz mnie tez nikt tu nie musi lubiec.......jako ciezarowka moge tu niewchodzic....pewnie tez przezyje.......ale traktuje was jak kolezanki z ktorymi mozna pogadac a nie sie kłucic
Nio i z rana se musze to jeszcze raz poczytać,bo o tej porze to mój mózg nic nie zrozumiał i nie przyswoiłSpokojnie, spokojnie - bo tylko spokoj moze nasz uratowac
A owu natomaist sie przesuwa - moze sie tak zdarzyc gdy masz burze hormonow, stres, zdenerwowanie, wysilek. Ja mialam najkrotszy cykl 26 dni, najdluzszy 36 dni - ale zawsze stala faza lut. W tym miesiacu poniewaz mialam owu w 14dc, bede miala cykl 29dniowy. Srednio mam 30 dni w kilku ostatnich miesiacach
Sie naumiesz wsiego jak troche popraktykujesz. 3 tempki powinny byc powyzej lini cover....ale chodzi tu bardzo o trend, niz same tempki. Czasem sie zdarza ze w ciagu 2-4 dni po owu jedna z tempek z deka spada: ale dopoki jest to tylko jedna to nie zakloca ona ogolnego trendu zwyzkowego. Gdyby to byly 2 lub 3 - to oczywiscie juz burzy wsio i nie masz potwierdzenia
Jesli ta pierwsza wysoka tempka byla mierzona o kompetnie innej godzinie - wtedy faktycznie, nie mozna jeszcze stwierdzic owu.....bo godzina lub 2 godziny roznicy zaburzaja pomiary mocno
O żesz Ty w mordęsie rozumie :-):-)
ja moge??
ja tylko w kwestii paznokci i wlosow...jesli chodzi o paznokcie akrylowe...akryl wykorzystywany jest do protez,wiec sporo na ten temat wiem.A wiec ten liquid,jak nazywacie,to monomer,jego nazwa chemiczna,to ester metylowy kwasu metakrylowego.Cytuje z ksiazki (oczywiscie poparte badaniami od wielu lat) "Monomer i zawarte w nim skladniki moga dzialac toksycznie oraz powodowac odczyny uczuleniowe o charakterze miescowym.Toksycznie dziala rowniez monomer resztkowy,ktory jest niespolimeryzowanym w pprzebiegu polimeryzacji monomerem rzeczywistym.Zachowanie monomeru w postaci resztkowej jest
Nio to fajnoWitam was Kobitki:-)Ja tak na chwilke zeby Wam napisac jak było u lekarza.Mniałam robione USG i widziałam dzieciątko i jak bije serduszko,ciesze się bardzo;-):-)
Tylko se zanotuj w kalendarzu,że Twój dzień mądrosci już był i do końca roku masz szlabanraz sie powymadrzalam,ot co.;-) nawet mnie raz na rok wolno ;-)
przynajmniej w tej kwestii cos wiem,bo jesli chodzi o cykle to zdaje sie na opinie Lolitki i Nektarynki :-)
Ło wielki szacun kochana ja nawet z kanwa mialam problemy i ciepłam to daleko w kątno wlasnie! naprawde piekne prace!!!w tym temacie tez jestem poczatkujaca...ale zaczelam haftowac bez kanwy,na lnie :-)
:-Hani betka niestety nie wyszła..... :--
-(
Kurcze musze w końcu zakupic tą METAXE i cole i spróbowaćno i git - ja rozumiem. Zdania ladne, dobrze sknstruowane to i sens sie da zrozumiec. No i odpowiednia ilosc kropek i przecinkow;-);-):-):-)
no i pieknie - tak dalej trzymaj i dbaj o siebie, nie farbuj, nie jedz plesni i paznokcie obetnij:-):-):-)
besss sembuff bedzies piekna tess...
komus drinka?? bo robie metaxe z cola - cholera to juz nawyk bo trzeci dzien z rzedu... jaja mi sie opija i nie zafasolkuje chyba![]()
O ja Cie nie mogęKurcze się Wam pochwalę...Mąż miał 2 tygodnie postu przez moje leki..a dzisiaj kończę leki...Normalnie on cały wieczór planuje jutrzejsze szaleństwa) Wariat..A ja mówiąc szczerze też się doczekać nie mogę
![]()
Ciebie pupilkuPewnie nie czuje sie najlepiej, ale napewno sie podniesie i będzie walczyc dalej, tylko chyba musi troszkę ochłonąć... tak myslę, mam nadzieje że mnie nie zlinczuje że w jej imieniu mówię.....![]()
Ja pitole ale hardkorjęzyk boli...a co do krzyków - powiem sąsiadom dzień po że mąż mnie bijePP a ja to lubię
![]()
Boshe ale sie dobrali :-):-):-):-):-):-):-) a podobno to przeciwieństwa się przyciągajątak na dobranoc i troche do smiechu wywiad z narzeczonym joli rutowicz...
WP.tv - Gwiazdy - WP.PL
Olus ale mi sie morda śmiejeCzesc kochane babeczki ja tylko na chwilunie, mam nadzieje ze pokarze wam sie usmiech na twrzy :-)
YouTube - JK Wedding Entrance Dance
Dziekuje kochana, o pamiec. Nie odzywam sie, bo nie wiem co mam napisac nie moge sie podzielic moimi "obserwacjami cylku" bo ich nie prowadze. NIC sie nie dzieje, wszystko tak jakby zawislo w powietrzu, do niczego nie prowadzi, ale tak przynajmniej wylaczylam sie z tej mojej niezdrowej pogoni za dzidzia. Wszystko jest OK wiec sie o mnie nie martwcie, jakos bedzie ;-)Hje,hej Olesia gdzie Ty się podziewasz,Co u Was ? Martwimy sie tu jak nic nie piszesz![]()
niestety nie moge sie pochwalic takimi zwariowanymi znajomymi SZKODA a slub jest chyba w stanach.Olus ale mi sie morda śmieje
to Twoi znajomi?
To chyba kosciół anglikański,co?
u nas by to nie przeszło a tak fajnie i wesoło :-)