reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Spoko, spoko, będzie cały puchar lodowy:-) ( a nawet dwa)
No to sie nazywa ciotka na medal :-D

No tyle to w sumie wiedziałaś, pytanie czy możesz to włączyć w innym pomieszczeniu a skoro szkodzi rybkom to ludziom nie?
Ci moi znajomi mają 2kę dzieci małych i jakoś się tym nie martwią, włączają w kuchni na 2-3 godziny dziennie, wszyscy żyja i mają się dobrze;-)
Wiesz jak przezylismy zeszły rok to i tem przeżyjemy.Tylko tak o te rybki się zmartwiłam,bo rok temu ich nie miałam ;-):-)

Cześć babolce ;-)
Ja właśnie wróciłam z Mielna, połaziłam trochę, zapieknake zjadłam , przy okazji wpadłam na jakis słupek i zdarłam kolano:baffled:
No i jestem..... mam full sprzatania i nic mi sie nie chce...... ale musze sie ogarnąć i zabrac sie do roboty bo i lutowanie mnie czeka.....;-)
Oj sierotko :baffled:;-):-)

Czesc dziewczyny ;-) powiem Wam szczerze, że ja już zgłupiałam z tą temp. dzisiaj mi spadła do 36,7 :wściekła/y:, ale miałam tyle śluzu, że nie umiałam w ogóle jej zmierzyć. Myślicie, że mogła być zakłócona przez to?
A dzisiaj na dodatek zemdlałam :szok: dobrze, że stało się to u lekarza. Cały dień bolim mnie głowa :szok:i w końcu wylądowałam na L4, z adnotacją do nie opuszczania domu :wściekła/y:
Uuuuuu to niefajnie.A co w końcu ten lekarz stwierdził?

Patrysiu w końcu normalnie napisałaś na temat chrztu. Wcześniejsze Twoje wypowiedzi do kur…znaczy się do pasji szewskiej mnie doprowadzały. Aż zacytuje: „bo chodzi jednak że jak dziecko się urodzi to jednak nieochrzczone a tu chcesz na spacerek wyjść a tu do rodziny bądz ona do ciebie i tak patrzą przechwalają dzieciaczki co ja nie chce aby nie miało jednak tego
ALLELUJA siostro :-D:-D:-Dchoc powiem szczerze,że liczyłam na jakis prawdziwy hardkor-zawiodłas mnie kolezanko mam nadzieje,że następnym razem sie poprawisz ;-);-);-);-)

Jejku dziewczyny, a co tu tak nerwowo od wczoraj:-) Hanki brakuje to i dyscypliny nie ma:-):-):-):-)

Ja proponuje napić się " na zgodę" jak prawdziwi mężczyźni i wprowadzić miły nastrój:;-)
dla jednych:
winko.jpg

a dla innych:
w końcu mamy się tu wspierać a nie pouczać itd, od tego mamy babcie, mamy, ciotki:-)
Dziekuje z checią sie napije :tak:

Ola pm...............i wkoncu ktos to powiedział po ludzku........wsumie wiesz mnie tez nikt tu nie musi lubiec.......jako ciezarowka moge tu niewchodzic....pewnie tez przezyje.......ale traktuje was jak kolezanki z ktorymi mozna pogadac a nie sie kłucic
No tylko mi spróbuj nie pisać tutaj to zobaczysz,ręka,noga,mózg na scianie ;-)tylko ALIEN'a oszczędzę :-D
Spokojnie, spokojnie - bo tylko spokoj moze nasz uratowac:)
A owu natomaist sie przesuwa - moze sie tak zdarzyc gdy masz burze hormonow, stres, zdenerwowanie, wysilek. Ja mialam najkrotszy cykl 26 dni, najdluzszy 36 dni - ale zawsze stala faza lut. W tym miesiacu poniewaz mialam owu w 14dc, bede miala cykl 29dniowy. Srednio mam 30 dni w kilku ostatnich miesiacach
Sie naumiesz wsiego jak troche popraktykujesz. 3 tempki powinny byc powyzej lini cover....ale chodzi tu bardzo o trend, niz same tempki. Czasem sie zdarza ze w ciagu 2-4 dni po owu jedna z tempek z deka spada: ale dopoki jest to tylko jedna to nie zakloca ona ogolnego trendu zwyzkowego. Gdyby to byly 2 lub 3 - to oczywiscie juz burzy wsio i nie masz potwierdzenia
Jesli ta pierwsza wysoka tempka byla mierzona o kompetnie innej godzinie - wtedy faktycznie, nie mozna jeszcze stwierdzic owu.....bo godzina lub 2 godziny roznicy zaburzaja pomiary mocno
Nio i z rana se musze to jeszcze raz poczytać,bo o tej porze to mój mózg nic nie zrozumiał i nie przyswoił :baffled: ale dziękuję bardzo

sie rozumie :-):-)

ja moge??
ja tylko w kwestii paznokci i wlosow...jesli chodzi o paznokcie akrylowe...akryl wykorzystywany jest do protez,wiec sporo na ten temat wiem.A wiec ten liquid,jak nazywacie,to monomer,jego nazwa chemiczna,to ester metylowy kwasu metakrylowego.Cytuje z ksiazki (oczywiscie poparte badaniami od wielu lat) "Monomer i zawarte w nim skladniki moga dzialac toksycznie oraz powodowac odczyny uczuleniowe o charakterze miescowym.Toksycznie dziala rowniez monomer resztkowy,ktory jest niespolimeryzowanym w pprzebiegu polimeryzacji monomerem rzeczywistym.Zachowanie monomeru w postaci resztkowej jest
O żesz Ty w mordę :baffled: z tego to juz całkiem nic nie kumam :-:)baffled:
ale ja akrylów,żelów itp nigdy nie robiłam i nie zamierzam robic :tak: raz w zyciu miałam tipsy i mnie tak wnerwiały na tych paluchach,że niech je szlak.:wściekła/y:
Naszczęście swoje pazury mam dośc mocne więc jak cos to zapuszczam swoje szpony i robie ekstra manikiur i frencz :-D

Witam was Kobitki:-)Ja tak na chwilke zeby Wam napisac jak było u lekarza.Mniałam robione USG i widziałam dzieciątko i jak bije serduszko,ciesze się bardzo;-):-)
Nio to fajno :happy2:

raz sie powymadrzalam,ot co.:-D;-) nawet mnie raz na rok wolno ;-)
przynajmniej w tej kwestii cos wiem,bo jesli chodzi o cykle to zdaje sie na opinie Lolitki i Nektarynki :-)
Tylko se zanotuj w kalendarzu,że Twój dzień mądrosci już był i do końca roku masz szlaban :-D:-D:-D

no wlasnie! naprawde piekne prace!!!w tym temacie tez jestem poczatkujaca...ale zaczelam haftowac bez kanwy,na lnie :-)
Ło wielki szacun kochana ja nawet z kanwa mialam problemy i ciepłam to daleko w kąt :baffled:

Hani betka niestety nie wyszła..... :-:)-:)-(
:-:)-:)-:)-:)-( Hania
no i git - ja rozumiem. Zdania ladne, dobrze sknstruowane to i sens sie da zrozumiec. No i odpowiednia ilosc kropek i przecinkow;-);-):-):-)

no i pieknie - tak dalej trzymaj i dbaj o siebie, nie farbuj, nie jedz plesni i paznokcie obetnij:-):-):-)
besss sembuff bedzies piekna tess...

komus drinka?? bo robie metaxe z cola - cholera to juz nawyk bo trzeci dzien z rzedu... jaja mi sie opija i nie zafasolkuje chyba:-D:-D:-D
Kurcze musze w końcu zakupic tą METAXE i cole i spróbować :tak::tak::tak:
Kurcze się Wam pochwalę...Mąż miał 2 tygodnie postu przez moje leki..a dzisiaj kończę leki...Normalnie on cały wieczór planuje jutrzejsze szaleństwa :)) Wariat..A ja mówiąc szczerze też się doczekać nie mogę :)
O ja Cie nie mogę :-D sie bedzie działo-Cztery razy po dwa razy,osiem razy,raz po raz, o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz :tak::-D:-D:-D:-D:-D
Pewnie nie czuje sie najlepiej, ale napewno sie podniesie i będzie walczyc dalej, tylko chyba musi troszkę ochłonąć... tak myslę, mam nadzieje że mnie nie zlinczuje że w jej imieniu mówię.....:sorry2:
Ciebie pupilku :-D no co Ty ;-):-):-):-):-)
Ubuziaj ją od nas

język boli...a co do krzyków - powiem sąsiadom dzień po że mąż mnie bije :pPP a ja to lubię :p
Ja pitole ale hardkor :-D:-D:-D
tak na dobranoc i troche do smiechu wywiad z narzeczonym joli rutowicz...
WP.tv - Gwiazdy - WP.PL
Boshe ale sie dobrali :-):-):-):-):-):-):-) a podobno to przeciwieństwa się przyciągają:szok::cool2:

Ostatnia edycja:
Czesc kochane babeczki ja tylko na chwilunie, mam nadzieje ze pokaze wam sie usmiech na twrzy :-)

[video=youtube;4-94JhLEiN0]http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0[/video]

Ostatnia edycja:
Nio nie było mnie dzisiaj bo pojechalismy do tej ERY popytac co z umowa a potem wstąpiliśmy jeszcze do mojego taty.I tak w okolicach 22 wróciłam do domu.

Jutro popołudniu tyz mnie nie bedzie bo jadę do mamy zrobic z siostra grafiki do sprzatania u mnie w bloku klatek chodowych i takie tam(zostałam wybrana przez sasiadów do tego zadania:baffled:)

W czwartek popołudniu jedziemy na spotkanko z Pawła ciotka,bo przyleciała z córkami na tydzień z Irlandii :-D

A w sobote przyjezdżaja do mnie psiapsiółki z liceum na weekend :-D:-D:-D
Paweł z młoda juz w piatek pojada do teściowej i wróca w niedziele wieczorem więc cały weekend chata wolna i bedziemy balangować-juz się nie moge doczekać :cool2::cool2::cool2:

Ot mój plan tygodnia ;-):-D

Poprosze jeszcze o pomysły na stół na babski wieczór i niedzielny obiad-z góry dziekuje :happy2:bo nic mi nie wpada do głowy a jak wspomniałam psiapsiułom o jedzeniu to mnie skrzyczały,że na pogaduchy wpadaja a nie wyżerkę
:-:)baffled:Wiec help!!!

Marzenko podobne jesteście do siebie-Wy siostry;-) :-D
Asia ma Twoje oczy a z kolei Ty masz kształt twarzy taki jak Anetka :tak:;-)
a Twoja siostrzenica ma śliczne takie długie włoski-ile ona ma latek?
No i oczywiscie wszystkie laseczki, nawet Anetka z tym brzusiem to jak modelka,po porodzie to prosto na plażę w bikini może isc :-D

No to mi sie teraz oberwie za szpiegostwo ale co tam ładne kobiety to az miło się patrzy :tak::-D

reklama
Hje,hej Olesia gdzie Ty się podziewasz,Co u Was ? Martwimy sie tu jak nic nie piszesz :tak:
Dziekuje kochana, o pamiec. Nie odzywam sie, bo nie wiem co mam napisac nie moge sie podzielic moimi "obserwacjami cylku" bo ich nie prowadze. NIC sie nie dzieje, wszystko tak jakby zawislo w powietrzu, do niczego nie prowadzi, ale tak przynajmniej wylaczylam sie z tej mojej niezdrowej pogoni za dzidzia. Wszystko jest OK wiec sie o mnie nie martwcie, jakos bedzie ;-)
Olus ale mi sie morda śmieje :-D:-D:-D:-D
to Twoi znajomi?
To chyba kosciół anglikański,co?
u nas by to nie przeszło a tak fajnie i wesoło :-)
niestety nie moge sie pochwalic takimi zwariowanymi znajomymi SZKODA a slub jest chyba w stanach.

Do góry