reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Dokładnie :) Mężczyźni to jednak mężczyźni i mimo najszczerszych chęci nigdy nas do końca nie zrozumieją ;)
No ale jak ładnie napisała alek "mamy siebie" kobitki :laugh:

reklama
Oj, macie rację...
Gdy w weekend mąż przyjechał, usiadł sobie na kanapie i znienacka zagaił "no to jak myślisz, jesteś w ciąży?". Niby nie chciał źle, ale ręce mi opadły i wyszłam z pokoju...
Nikt tak nie zrozumie kobiety, jak druga kobieta. Cieszę się, że tu jestem :)

Tak Tak.Oni nas w ogole nie rozumieje.. Moze nie chca dla nas zle,.Juz tacy sa nie raz mogliby sie lepiej nic nie odezwac tylko przytulic.Byloby znacznie lepiej.

Nie udowodniono żadnej szkodliwości leczenia ortodontycznego w ciąży. Nie ma żadnych przeciwwskazań do tego, by kobieta ciężarna mogła nosić aparat stały lub tymczasowy na zęby.

http://*spam*/txt/a,2330,0

Święte słowa. Nikt lepiej nie zrozumie kobiety jak druga kobieta. Bardzo się cieszę, że trafiłam na forum.

Trzymam kciukasy za nas wszystkie :D

reklama
Do góry