reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Lolitko walcz o swoje a co beda siedzialy mendy w szpitalu i nic nie robily.. walcz.. a noz sie uda..

Martynko takze bym poczytała dobrą lekturke.. najlepiej teraz albo z rana bo teraz zasypiam lub rano na przebudzenie:)

reklama
tia.....wariotkowo to mi sie juz w glowie zrobilo. do wyrzygania to czekanie
jutro dzwonim do szpitala zeby sie troche poklocic. moze to cos pomoze ?:baffled::-D

to bylby cud gdyby sie zgodzily lajzy na stymulacje od konca sierpnia...
a kłóć się napewno chociaż trochę lepiej się zrobi a może do nich trzeba z mordą ...
Kamila ja też dziś przysypiam...:)

Cześć babolce ;-)
Ja właśnie wróciłam z Mielna, połaziłam trochę, zapieknake zjadłam , przy okazji wpadłam na jakis słupek i zdarłam kolano:baffled:
No i jestem..... mam full sprzatania i nic mi sie nie chce...... ale musze sie ogarnąć i zabrac sie do roboty bo i lutowanie mnie czeka.....;-)

Witam się wieczornie.

Sorry że z wami nie posiedze ale mam zamiar zalać się w trupa. Poza tym zaraz będę przy was ryczeć a nie zniose 1000 pytań do od mojego. Jutro mu powiem.

Jak coś było to już nie ma, co test wykrył nie mam pojęcia. Odbiore jutro bete i zobacze. Może test wykrył jakiś hormon ale na pewno nie ciążę bo planowo dostałam @ i tak jak zawsze po południu.

Buziole

kur... :-:)-:)-:)-:)-:)-(
przykro mi:-(

Czesc dziewczyny ;-) powiem Wam szczerze, że ja już zgłupiałam z tą temp. dzisiaj mi spadła do 36,7 :wściekła/y:, ale miałam tyle śluzu, że nie umiałam w ogóle jej zmierzyć. Myślicie, że mogła być zakłócona przez to?
A dzisiaj na dodatek zemdlałam :szok: dobrze, że stało się to u lekarza. Cały dień bolim mnie głowa :szok:i w końcu wylądowałam na L4, z adnotacją do nie opuszczania domu :wściekła/y:

Mam go na tym 28 dni, ale nie wiem jak sie go udostepnia jak cos skopiuje i wkleje :) chyba, że mi powiesz , jak się go wkleja, bo idzę, że Ty masz
nad wykresem masz napisane : kody do wklejenia w stopke forum i naciskasz to i tam kopiujesz kod bbcode i wklejasz go u siebie w menu- edytuj sygnature w okienko tam gdzie sa suwaczki i juz bedzie gotowy :tak:

reklama
Do góry