reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam!
Widzę że mała wymiana zdań się toczy...:dry:
Hanka wiem co czujesz ...ku...jak ja chciałam żeby chociaż tobie się udało....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bernardko czekam na relacje z wizyty u ginekologa!:tak:
Dziś rzeczywiście jakoś pusto...:baffled:
Pozdrawiam :-)

reklama
no tak ale jak i dzeni tak i Makaronka miały na to jakies wytłumaczenie, nie poruszam tego czy to jest dobre czy zle.. jesli dzeni ma wybor albo tabletki albo winko to sama nie wiem co lepsze.. wiadomo ani to ani to.. no ale jak trzeba to trzeba podjac dezyzje.. takze Tobie nie narzucałam kiedy i jak masz ochrzcic dziecko.. po prostu chodzilo mi o to naskakiwanie bez mierzenia rangi problemu czy duzy czy maly czy tez sredni nie mnie osadzac co dla kogo ma jaka range.. a znow jesli chodzi o chrzest to nie chodzilo o sam chrzest tylko Twoje podejscie do tego, ze jak nie ochrzcisz dziecka w jakims tam czasie to moze byc chore i tego bys sobie nie darowała czyż nie tak bylo?
takze tu chodzi o ewentualną chorobe i tu.. nie stawiam znaku =..

PS przepaszam za posta pod postem

jestem osobą wierzącą i dla mnie ochrzczone dziecko to bardzo ważne:tak:i jak dziecko moje będzie szybciej ochrzczone to mam taką ulge nad serduszkiem że Anioł Stróż czuwa nad synkiem i to tyle:tak:

Dobra ide dalej się zająć dzieciaczkami bo marudzą że chcą isć na dwór ech a mi się tak nie chce:sorry2:no cóż ale niedługo szwagier po nie przyjedzie:-p

melduje sie ja..

az m nie normalnie trzesie ze zlosci jak czasami czytam to forum i gryze sie w paluchy zeby nie nastukac tego co mi slina niesie na jezyk..bo juz wtedy calkiem nikt by sie do mnie nie odzywal :p

melduje sie ja..

az m nie normalnie trzesie ze zlosci jak czasami czytam to forum i gryze sie w paluchy zeby nie nastukac tego co mi slina niesie na jezyk..bo juz wtedy calkiem nikt by sie do mnie nie odzywal :p
dobrze żeś się odezwała...mi się dziś cholernie nudzi...M.pojechał na chwilkę do swojej siostry coś z komp naprawić...a ja siedzę sama...i mam lenia...miałam posprzątać troszkę ale mi się nie chce..
@ przylazła ???

a nie...martynka u mnie bez zmian :) juz powoli sie przyzwyczajam...a wiesz ktoregos dnia bede musiala ci na priv zmolestować albo na gg bo chce o kilka rzeczy podpytac a nie bardzo moge na ogole..

melduje sie ja..

ja tam zawsze wole jak mi czlowiek powie prosto z mostu nizeli chowa uraze po krzakach i tak samo jak mam cos do powiedzenia to mowie i juz.. a jak nie mam co gadac/pisac to siedze w krzaczorach i gitara:)

reklama
Do góry