reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

nie krzykaj! :zawstydzona/y: ja nieprzytomna jestem!!!!! mozna do mnie mowic a ja i tak czuje sie jak pijana mucha ktora wpadla do puszki z piwem :baffled:
wczoraj (oj glupia ja glupia) wypilam kawe ktora maz zostawil i .... nawet nie sprawdzalam jakie mialam cisnienie ale ........... do dzisiaj czulam sie jak na haju normalnie delira! cud za zasnelam ale to dzieki melisie! a i tak bylo cos kolo 24ej .... ehhh... a rano wstalam przed mezem co = sie z cudem bo zawsze wstaje ok 20 min pozniej :confused::confused::confused::confused: jak jechalam do pracy to musialam lyknac moj cudowny napoj z gumi jagud na uspokojenie! :no:
No to sie nazywa usprawiedliwienie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Przepraszam zem ja taka ciekawska :sorry2: ale jaki byl powod Twoich tak dlugich staranek i co sprawilo ze w koncu sie udalo ? :sorry2:

Moja siostra bedac w ciazy miala dwie zachcianki- LODY I WODKAAAA :blink: wodke gdyby jej dali to mogla pic litrami tyle zeby zaspokoic ciazowa zachcianke :sorry2:
Ja pisalam o moim synku,ktory teraz ma juz 12 lat i byl "wpadka kontrolowana".teraz staramy sie o drugie i okazuje sie(po 3 latach,3 dni temu laparoskopia),ze wszystko u mnie w srodku jest nie w porzadku.na szczescie naprawili co mogli i teraz mamy pol roku na zajscie w ciaze.jesli sie nie uda,to pozostaje tylko sztuczne zaplodnienie.:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

HEJKA:-)
Ale fajowo było wczoraj:-)cały czas pod namiotem ogrodowym bo tak super pogoda dopisywała że grill jak najbardziej udany a dzieciaczki och bawili się super:-)ach ale co dobre szybko się konczy:sorry2:

tematu alkoholu nie porusze ale ubodło mnie to ze ostatnio jak był poruszony temat chrzczenia dzieci to Patrysia prawie płakała przez posty bo na nią sie nalatuje.. długo nie trzeba czekac jak teraz Patrysia najezdza na Makaronke.. wszystko wszystkim ale tego juz nie rozumie.. "jak najezdzaja na mnie to zle ale jak ja na kogos to gra gitara.."

kochana jak możesz porównywać chrzest z alkoholem:szok:ps.ja pisałam wtedy że gdybym piła bądz innne głupoty robiła w ciąży to macie prawo najeżdzac :tak:a czy chrzest dziś czy jutro to była bezsensu gadka a picie alkoholu to innna gadtka :sorry2:jak będziesz miała dziecko to pewne rzeczy zrozumiesz:sorry2:acha nie płakałam i bym nie płakała(jeszcze tak źle ze mną nie jest);-)chyba dużo kobitkom potrzeba doświadczenia:sorry2:niestety a potem się "płacze nad rozlanym mlekiem":sorry2:

no to tak jak ja... tez mam cyfre io wkurza mnie czasem, ze np bbc jest na wylacznosc tylko na polsacie cyfrowym...a to ze juz jest tylko po polsku to masakra...
Ale za to mam KUCHNIĘ.TV i DOMO które ogladam namietnie :-D:-D:-D

HEJKA:-)
Ale fajowo było wczoraj:-)cały czas pod namiotem ogrodowym bo tak super pogoda dopisywała że grill jak najbardziej udany a dzieciaczki och bawili się super:-)ach ale co dobre szybko się konczy:sorry2:
Hej Patryśka,jak tam Twoja Madzia po locie samolotem?
Dzisiaj ma wizyte,tak?

ja uciekam troszke na spacer,bo trzeba sie troche poruszac,nawet jesli sie jest rekonwalescentem.buzka :-):-):-):-):-):-):-):-):-)!

kochana jak możesz porównywać chrzest z alkoholem:szok:ps.ja pisałam wtedy że gdybym piła bądz innne głupoty robiła w ciąży to macie prawo najeżdzac :tak:a czy chrzest dziś czy jutro to była bezsensu gadka a picie alkoholu to innna gadtka :sorry2:jak będziesz miała dziecko to pewne rzeczy zrozumiesz:sorry2:acha nie płakałam i bym nie płakała(jeszcze tak źle ze mną nie jest);-)chyba dużo kobitkom potrzeba doświadczenia:sorry2:niestety a potem się "płacze nad rozlanym mlekiem":sorry2:
mam klopoty z czytaniem ze zrozumieniem. Moze to przez brak kropek i przecinkow - nie zaglebiam sie:-):-)
Ale za to mam KUCHNIĘ.TV i DOMO które ogladam namietnie :-D:-D:-D
no tak - wszystkiego sa Zady i Walety :-D:-D:-D:-D

No się wziełam i rozpłakałam..wzieli tą babkę od czworaczków na CC przed 30tc zeby wszystkie 4 dzieciątka przeżyły..i Pokazują cesarkę a te dzieciaczki takie maluśkie..Każde wazy mniej niz 1400g

reklama
Do góry