reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

a co to sie stalo ze nie kawka???
a tak jakos poprostu czasami nie mam ochoty na kawke :tak:

ja byłam w zeszłym roku u wróżki i powiedziała mi że juz niedługo będe wciąży tak gdzies za 2-3 lata:szok: a druga ta bardziej wiarygodna powiedziała ze w tym roku nie urodze ale zajde w ciąże...... i ze bedzie zagrozona i takie tam....... nawet szczegóły podała ...
ale niezbyt w to wierze bo duzo rzeczy sie nie sprawdziło z tego co mówiła.... chociaz w podswiadomosci gdzies mi to caly czas chodzi....:tak:

reklama
no wez..przeciez to nie zdrowe..jak smialas:-D:-D:-D:-D:-D
A tam sranie w banie! To co miałam z głodu paść? :-D
Całą ciąże jadłam wszystko bez wyjątku i jak urodziłam tez.:tak:
Urodziłam Paule w sierpniu a na święta jadłam kapustę z fasolą, pierogi z kapustą i grzybami, smażoną rybę i mandarynki.Karmiłam ja piersią 8 miesiecy i nic jej nie było.
Wiadomo nie jadłam wszystkiego w ogromnych ilosciach ale nie ograniczałam sobie jadłospisu-na szczęście młoda nie jest alergikiem i wsio było i jest ok

Kobieto! Byłej blondynki pytasz..Czy Ty uważasz że w związku ze zmianą koloru włosów przybyło mi rozumu?
:-D:-D:-D:-D:-D Toś mi dowaliła,a taka miałam nadzieję :-D:-D:-D:-D

nie mam pojecia co do tych rybek ale wydaje mi sie ze bez wylewania dziala szkodliwie na wode skoro tak pisza na opakowaniu... moze na przyklad dlugo sie utrzymywac w wysokim stezeniu w wodzie...
Czyli co mówisz że jak właczam do kontaktu na noc,żeby nas komary nie wpierdzieliły to to szkodzi moim rybkom,tak? :szok::szok::szok::-:)-:)-(
jak pojde to na pewno sie wam pochwale...ale tak mysle, ze dopiero gdzies za kilka miesiecy jak sie nie uda zafasolkowac z ginem...:-):-)
Ło matko kochana aż tyle nam każesz czekać? ;-);-);-):-)
No dobra może nam zrobisz prezent pod choinke :-D

A tam sranie w banie! To co miałam z głodu paść? :-D
Całą ciąże jadłam wszystko bez wyjątku i jak urodziłam tez.:tak:
Urodziłam Paule w sierpniu a na święta jadłam kapustę z fasolą, pierogi z kapustą i grzybami, smażoną rybę i mandarynki.Karmiłam ja piersią 8 miesiecy i nic jej nie było.
Wiadomo nie jadłam wszystkiego w ogromnych ilosciach ale nie ograniczałam sobie jadłospisu-na szczęście młoda nie jest alergikiem i wsio było i jest ok
a wiesz gadanie sobie a dziecko od dziecka inne moja bratowa nie mogla nawet soku pomaranczowego sie napic bo zaraz bylo uczulenie czy cos smarzonego ugryzla to mala od razu miala kolke! :no: wiec mozna powiedziec ze mialas szczescie!

a wiesz gadanie sobie a dziecko od dziecka inne moja bratowa nie mogla nawet soku pomaranczowego sie napic bo zaraz bylo uczulenie czy cos smarzonego ugryzla to mala od razu miala kolke! :no: wiec mozna powiedziec ze mialas szczescie!
EeeeWwwwwAaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Napisałam przecie,że na szczęscie młoda nie jest alergikiem i wszystko było i jest ok

:-D:-D:-D:-D:-D
Czyli co mówisz że jak właczam do kontaktu na noc,żeby nas komary nie wpierdzieliły to to szkodzi moim rybkom,tak? :szok::szok::szok::-:)-:)-(

Ło matko kochana aż tyle nam każesz czekać? ;-);-);-):-)
No dobra może nam zrobisz prezent pod choinke :-D
no nie bierz mojej wiedzy za pewnik bo to dywagacje babskie tylko - trza by sie jakiegos chemika zapytac...

no to moze do tej wrozki szybciej pojde...

EeeeWwwwwAaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Napisałam przecie,że na szczęscie młoda nie jest alergikiem i wszystko było i jest ok
nie krzykaj! :zawstydzona/y: ja nieprzytomna jestem!!!!! mozna do mnie mowic a ja i tak czuje sie jak pijana mucha ktora wpadla do puszki z piwem :baffled:
wczoraj (oj glupia ja glupia) wypilam kawe ktora maz zostawil i .... nawet nie sprawdzalam jakie mialam cisnienie ale ........... do dzisiaj czulam sie jak na haju normalnie delira! cud za zasnelam ale to dzieki melisie! a i tak bylo cos kolo 24ej .... ehhh... a rano wstalam przed mezem co = sie z cudem bo zawsze wstaje ok 20 min pozniej :confused::confused::confused::confused: jak jechalam do pracy to musialam lyknac moj cudowny napoj z gumi jagud na uspokojenie! :no:

własnie na Polsat Cafe jest program o babce która jest w ciąży i ma czworaczki i tylko 1 łożysko i 1 owodnie..i na swiecie zyja tylko 1 czworaczki ktore sie urodzily z czyms takim

reklama
Czesc dziewuszki!ja siedze i pije kawke,moge sie przylaczyc do was?mam teraz troche czasu,bo jestem na zwolnieniu po operacji.jesli cos moge komus pomoc,to sluze.mam duze doswiadczenie w starankach(prawie 3 lata ),a chrzest i komunie tez juz mam za soba.pozdrawiam cieplutko:-):-):-):-):-)

Przepraszam zem ja taka ciekawska :sorry2: ale jaki byl powod Twoich tak dlugich staranek i co sprawilo ze w koncu sie udalo ? :sorry2:

Moja siostra bedac w ciazy miala dwie zachcianki- LODY I WODKAAAA :blink: wodke gdyby jej dali to mogla pic litrami tyle zeby zaspokoic ciazowa zachcianke :sorry2:

Do góry