gosia:)
z nadzieją w przyszłość
A ja dzis mam leczo z wczoraj wiec nie musze gotowac ale ide sprzatac bo bajzel nie z tej ziemi...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dziękuję udała sie tylko mnie nogi teraz bola po niejHej Bernadko nic nie wiemy :-(
a jak udała się wycieczka?
jak to nikt ja chcę tylko czasu nie mamidę zupę wstawię jak nikt nie chce ze mną gadać
ja na sekundke bo u siostry jestem..I co dalej,co, bo ciekawa jestem ?
Marzenko co u Hani?????????????????
Powodzenia ;-);-);-)Czesc dziewuszki!nie wiem,czy jeszcze ktoras z was mnie pamieta,ale ja sie tylko melduje,ze jestem po laparoskopi i niedlugo zaczynam znow konkretne staranka
:-):-)Stało się - mogę słuchać Queen'u na maxa, jeść świństwa (choć teraz to w ograniczonym zakresie) i szwendać się po chacie - zostałam sama na tydzień
Witaj:-)cześć,
Witam wszystkie dziewczynki. Zaraz przedstawie się i napisze coś więcej o sobie;-)
Super, że wszystko jest dobrzeAle żyje i mam się nawet dobrze a nawet mamy się dobrze, dzidzia szaleje po brzuchu,
Niezła gromadkaZ nudów podzielę się z wami moimi zwierzakami
Kudłate to Farys Euforia*Pl - MCO (Maine Coon)
Szare to Chagall Eufori*Pl - BRI (Brytyjski Niebieski)
Reszta to Emma von Schreck - Boxer
Do dupy to wszystkoSorry że z wami nie posiedze ale mam zamiar zalać się w trupa.
Buuuuuuuu:-(Dzień dobry
test zrobiony - niestety negatywny
Witaj. Dobrze, że u taty lepiej.Witam sie :-)
Ktoras z dziewczynek pytala sie co u mojego taty, tak a wiec wszystko ok
Porobiłaś te badania??
a bym zapomniala ... chyba mam owu w 10dc szlak mnie zaraz trafi ... a z reszta same zobaczcie!
Ja też czułam, że szybko muszę zacząć znowu próbowacJa psychicznie jestem gotowa i jezeli w srodku jest ok to czemu nie...
Ja też sobie odpuszczam ;-);-)P.S. Bardzo chętnie wypowiedziałabym się na temat farbowania włosów, jedzenia hot-dogów, chrztów i alkoholu i jeszcze np robienia akrylu - w ciąży i słodzenia sobie, ale nie chcę się wkur*** od rana..więc sobie odpuszczę.
Może lepiej w jakimś zoologicznym się spytać, bo ja szczerze nie mam pojęcia.
"działa szkodliwie na organizmy wodne;może powodowac długo utrzymujace się niekorzystne zmiany w srodowisku wodnym."
I teraz moje pytanie: czy to oznacza,że moje rybki w akwarium sa narażone na te szkodliwe działanie tego srodka jak włacze go do prądu czy tylko w momencie kiedy wylałby się ten płyn do wody?
Bede dziś w mieście to popytam,bo z BROSA narazie dostałam potwierdzenie przeczytania mojego maila przez nich.Może lepiej w jakimś zoologicznym się spytać, bo ja szczerze nie mam pojęcia.
Ja przeżyłam intensywny weekend. W sobotę i niedzielę mieliśmy gości ale dałam radę i tylko plecy mnie bolały ;-);-)
Sylwus mi to wygląda na skurcze przepowiadające.Myśle,że poród zbliża się wielkimi krokami.Tak czuje,że urodzisz jeszcze w sierpniu,ale poczekajcie jeszcze z tydzieńCzesc Dziewczyny,
Nie odzywam sie bo sie fatalnie czuje :-( od paru dni nie spie wcale badz po 2-3h, caly czas mam bole miesiaczkowe i w dzien w nocy...bywa ze non toper boli brzuch jak na @ najgorzej w nocy, do tego krzyz, nie moge znalezc pozycji w kazdej boli i nie da sie spac a do tego skurcze co jakis czas...Od 2 dni natomiast mam dosc silna biegunke i brak apetytu :-(czasem sorki ledwo zdarze do kibelka, skurcze jelit i mdlosci wsio naraz....wczoraj natomiast 2-3 tak silne skurcze calego brzucha od gory do dolu promieniujacy bol niemilosierny ze zobaczylam wszystkich swietych...Na porod to za wczesniej ale juz chyba jakies znaki, sama nie wiem, wiem ze uciekam dalej lezec o czytaniu nie ma szans :-( Pozdrawiam wszystkie, gratuluje jak sa nowe fasolki i trzymam kciuki za testujace....nie dam rady jednak przeczytac co u Was...Buziaki