reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hania i Andzia - przytulam i mam jeszcze nadzieję.....

Makaronka, ty się kobieto nie denerwuj bo to dziecku szkodzi;-)
Moja gin przy 1ej ciąży stwierdziła, że wino w ilości 100 gram raz na tydzień jest ok
przy 2giej stwierdziła, że obecnie alkohol się eliminuje bo takie są ogólne zalecenia
ciekawe co będzie za 5 lat - równie dobrze mogą zalecać 200gram tygodniowo...
każdy ma swój rozum, mój mi mówi, że przy zjedzeniu normalnego obiadu i napicia się łyka piwa to do dziecka to nie dotrze

podobne zdanie jest na farbowanie włosów we wczesnej ciąży - mnie mój rozum podpowiada, że lepiej tego nie robić (nawet do końca) a mnóstwo kobiet farbuje włosy a nie sądzę, żeby dziewczyny urządziły z tego powodu kolejne "polowanie na czarownice"

a ze dziewczyny nie umieją czytać ze zrozumieniem to się zgadzam, emocje im przeszkadzają zapewne

reklama
Makaronka, ty się kobieto nie denerwuj bo to dziecku szkodzi;-)
Moja gin przy 1ej ciąży stwierdziła, że wino w ilości 100 gram raz na tydzień jest ok
przy 2giej stwierdziła, że obecnie alkohol się eliminuje bo takie są ogólne zalecenia
ciekawe co będzie za 5 lat - równie dobrze mogą zalecać 200gram tygodniowo...
każdy ma swój rozum, mój mi mówi, że przy zjedzeniu normalnego obiadu i napicia się łyka piwa to do dziecka to nie dotrze

podobne zdanie jest na farbowanie włosów we wczesnej ciąży - mnie mój rozum podpowiada, że lepiej tego nie robić (nawet do końca) a mnóstwo kobiet farbuje włosy a nie sądzę, żeby dziewczyny urządziły z tego powodu kolejne "polowanie na czarownice"

a ze dziewczyny nie umieją czytać ze zrozumieniem to się zgadzam, emocje im przeszkadzają zapewne
witaj Kanka!! jak sie czujecie??
co do tego czytania ze zrozumieniem to ja nie rozumiem jak mozna było tak naskoczyc na Makaronkę skoro ona jasno i wyraźnie napisała o co jej chodzi ale dosć tego tematu

jak narazie wszystko ok....i oby tak zostało.....hihii...zgodze sie nawet na wymioty i takie tam oby dotrwac do marca.....a tak to sie obijam........boki njuz mnie bola od lezenia........troche wyszywam zeby nie myslec i czekam na moja gadzine.........jeszcze tydzien

no tak.....ja powiedziałam o lampce wina a Makaronce sie zebrało.....ciekawe......Makaronka sorki........

Spoko maroko Dzeni, wcale sie nie przejelam tym bardziej ze osoby na ktorym zdaniu mi zalezy jakos uchwycily sens mej wypowiedzi i dlatego jestem absolutnie cool :-) no moze poza tymi plamieniami co mnie lekko doluja i tym lezeniem plackiem co jest mniej cool ale najwazniejsze zeby bylo ok z fasolka:cool2:

Cześć Dziewczynki
odgruzowalam kompa jupiiii :-D
nie mam pojecia co sie dzialo od piatku a dokladniej od wyjscia z pracy nawet nie wiem ile zescie napisaly! :confused:
w kazdym razie do pomalowania zostala tylko sypialania a potem wielkie sprzatanie! :szok::baffled::baffled::baffled::baffled: syf na maksa
Kropeczko dzieki za tlumaczenie zaraz wygrzebie fotke wiazanki :tak:
Dobra biore sie za poprawianie pracki dyplomowej na jutro musi byc skonczona :no:i tak mam dobrze bo kolezanka poprawila wsio a ja tylko musze swoj rozdzial ogarnac (zajmuje 1/3 pracy) ;-)
bede zagladać!
pozdrawionka dla wszystkich! :-)
a bym zapomniala ... chyba mam owu w 10dc szlak mnie zaraz trafi ... a z reszta same zobaczcie!

Czyli rozumiem, że jeżeli byłaby juz owulka to teraz temp ma się cały czas utrzymywać na wyższej temp aż do @? Sorki, że Ci tak truje głowę, ale akurat w tym temacie jestem słaba ;-)
dokladnie temperatura powinna sie u Ciebie utrzymywac jak najwyzej tzn powyzej tempek z przed owu

a bym zapomniala ... chyba mam owu w 10dc szlak mnie zaraz trafi ... a z reszta same zobaczcie!
obstawiam na 9dc:):-)

no ja się nalutowałam, zrobiłam porządek w papierach i jestem zmeczona :baffled:

eve witaj robotniku malowany:-) rzeczywiscie na wykresie niezły skok:tak: moze rzeczywiscei owu przyszla wczesniej ale widze serduszka zaliczone to jest gucio:tak:

reklama
Do góry