R
RiSiA
Gość
A i jeszcze jedno podczas przytulania boli mnie macica dobrze, ze mam kontrolne usg w środe :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hania i Andzia jestem z Wami:-(
Dziewczyny a u mnie znowu temp płata figle dzisiaj mierzyłam normalnie o 5,30 i co prawie 37 i co ja mam o tym myśleć to 10 dc dopiero wiec niemozliwe na owulke.
w sumie piwko na dzialce ale to było sporo czasu zanim to napisałam.. ani tez nikt na odcisk nie nadepnał.. po prostu kropla przelała dzban goryczyAlleluja !! Dobrze gadasz kobito , piłaś dzis coś??? Albo cie ktos wyprowadzil z rownowagi?? hehehehhe
czasem warto odpoczac i zawitac z dwojona siłą..A i co ja chciała bym wam powiedzieć...
Ostatnie historyje z mężem, mój urlop, i pewne sytuacje których nie chce tu poruszać sprawiły, że... nie mam ochoty teraz na dziecko a tym bardziej z człowiekiem z którym muszę co nieco poukładać.
jakie długie masz cykle?Dziewczyny a u mnie znowu temp płata figle dzisiaj mierzyłam normalnie o 5,30 i co prawie 37 i co ja mam o tym myśleć to 10 dc dopiero wiec niemozliwe na owulke.
Czmeu niemozliwe. Toc owu moze byc i 7dc. Ponadto tempka czasem skacze przed owu....Do 4 dni nawet....(choc nieczesto sie to zdarza)
jakie długie masz cykle?
Nekratynko ja mam cykle zazwyczaj 30 dniowe, ale u mnie z owulką to roźnie bywa. Stąd właśnie mnie zastanawia ta temp.A przy clo miałam owulkę w 16 dc
jak wyczytalam wczesniej z Twoich postow wynika ze teraz bez clo jedziesz moze organizm sam zaczal dobrze pracowac.. wszystko mozliwe..
zerknij sobie na moje wykresy.. zazwyczaj jest tak ze jak jest skok to dzien przed skokiem jest owulacja.. byc moze u ciebie owulacja była w 8dc przed zaklocona tempka dziewiatedo dnia cyklu.. wszystko mozliwe.. jesli jest juz skok to juz jest po owulacji.. zdarza sie ze owulacja jest na 2-3 dni przed lub po skoku ale to wtedy monitorungieng musisz potwierdzic.. u mnie raczej jest tak ze mam owu 1-2 dni przed skokiem i zazwyczaj wtedy kiedy wychodzi mi ostatni dzien pozytywnego testu owulacyjnego u innych kobiet np dopiero 24h po pozytywnym.. a u mnie w tym samym dniu.. kazda z nas jest innajak byłam na usg w środe to był mój 6dc to lekarka powiedziała, że juz są bardzo ładne pęcherzyki.
A powiedz mi tak ile ta temp ma sie utrzymywać do owulki?
A jeszcze na zkaonczenie. Ile kobiet dowiaduje sie o ciazy tak jak my w 4 tym tygodniu?? Nieiwele bo nie wszytskie sa takie "niecierpliwe i wygladajace ciazy". Bardzo duzy odsetek nie zdaje sobie sprawy przez dluzszy czas , keidy to prowadzi normalny tryb zycia. Moja przyjaciolka nie podejzrewajac nawet ciazy pija na jednej z nami imrezie drinki i to nawet sporo. Powtarzam, ze nie miala bladego pojecia , gdyz nie wszytskie mierza temperature i wykonuja po 10 testow przed @ i jej coreczka jest piekna, inteligentna 2 latka!!! Inny pryzlad. Kolezanka ktora w ogole nie pije alkoholu, w ciazy ani lyczka a jej corka ma 2,5 roku i jeszcze prawie wcale nie mowi i jest lekko w tyle w stosunku do inncyh dzieci. Mozna by tu podawac przyklady itp. ale jaki to ma sens. podalam moje zdanie. moze teraz bedziecie mnie ignorowac i przestane dla Was istniec, trudno, ale musialam wyrzucic z siebie to co mialam.
zerknij sobie na moje wykresy.. zazwyczaj jest tak ze jak jest skok to dzien przed skokiem jest owulacja.. byc moze u ciebie owulacja była w 8dc przed zaklocona tempka dziewiatedo dnia cyklu.. wszystko mozliwe.. jesli jest juz skok to juz jest po owulacji.. zdarza sie ze owulacja jest na 2-3 dni przed lub po skoku ale to wtedy monitorungieng musisz potwierdzic.. u mnie raczej jest tak ze mam owu 1-2 dni przed skokiem i zazwyczaj wtedy kiedy wychodzi mi ostatni dzien pozytywnego testu owulacyjnego u innych kobiet np dopiero 24h po pozytywnym.. a u mnie w tym samym dniu.. kazda z nas jest inna