reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
moj lekarz mowil ze wszystko w srodku jest ok ale zeby uwazac przez dwa cykle tylko nic chemicznego ani tabletek... choc jak sie zdarzy to nic - bywa i tak. Nie zakazal kategorycznie. Mam do niego przyjsc na podgladanie cyklu po drugiej @ Ja psychicznie jestem gotowa i jezeli w srodku jest ok to czemu nie... Zobacze jaka @ bedzie...jak normalna to moze sprobujemy...

moj lekarz mowil ze wszystko w srodku jest ok ale zeby uwazac przez dwa cykle tylko nic chemicznego ani tabletek... choc jak sie zdarzy to nic - bywa i tak. Nie zakazal kategorycznie. Mam do niego przyjsc na podgladanie cyklu po drugiej @ Ja psychicznie jestem gotowa i jezeli w srodku jest ok to czemu nie... Zobacze jaka @ bedzie...jak normalna to moze sprobujemy...
znajoma moja stracila malensto w marcu tylko nie miala zabiegu bo samo sie oczyscilo, ale juz w kwietniu udalo jej sie znowu i teraz jest jakos w 16 tyg....:tak:
moze okaze sie ze wszystko masz w srodku dobrze i dostaniesz zielone swiatelko:tak:

A może całkiem przypadkiem coś z tego wyjdzie:-)

skoro kateorycznie nie zakazał...

Mój teść zwariował! Dzisiaj cały dzień robi na ogródku huśtwakę, taką drewnianą z możliwością zawieszenia hamaka, bądź dwóch huśtwaek (takich normalnych - dla dzieci - on dziadkiem nie jest). A jak go spytałam po co te hustwki, to mi mówi, że dla moich dzieci... Oby zostały one jak najszybciej wykorzystane!! A może on jest prorokiem, jasnowidzem, czy kimś w tym rodzaju.... Oby tak było...​
hehe tesc czuje pismo nosem.. Ty moze nie wiesz ze juz w ciazy jestes.. :-D:-D
skoro kateorycznie nie zakazał...
tez jestem tego zdania.. jesli faktycznie nie zakazał:) a tym bardziej Gosiu sama wiesz ile czasem sie czeka:)

Marzenia miałam zapytac juz wczesniej.. tzn wypadło mi z głowy co własciwie tak lutujesz?

reklama

tez jestem tego zdania.. jesli faktycznie nie zakazał:) a tym bardziej Gosiu sama wiesz ile czasem sie czeka:)
przeciez jezeli cos jeszcze jest nie tak to nie uda sie tak samo z siebie...a burza hormonow moze zrobi swoje:-):-) nawet jak tam przy lyzeczkowaniu cos sie uszkodzilo to juz powinno sie zagoic bo juz miesiac minal. Nic mnie nie boli (oprocz teraz tak na @) a jeszcze dwa tyg temu czulam klucia...
W sumie co ma byc to bedzie - ani sie nie uchronie ani nie przyspiesze...Pomierze temperature i zobaczymy czy wogole owulka bedzie bez clo... przynajmniej czy temperatura skoczy jakos bo na podgladanie sie nie wybieram...

Do góry