passingby
Fanka BB :)
I nic nie widać
Ty!!!!!!!!!!!! no widać!!!!!!!!!!!!! Ja pierdziu !!!!!!!!!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I nic nie widać
Dziewczyny - nie pamiętam która z Was pisała, że mierzenie temperatury dodatkowo nakręca??????????
ja uważam coś wręcz odwrotnego - w tym cyklu stwierdziłam, że robimy wakacje, nie mierzę tempki, nie robiłam testów owu, nic nie obserwowałam - nie wiem kiedy miałam owulację
efekt jest taki, że dziś 31 dc, nie czuję nic, @ "ni widu, ni słychu" a ja jestem nakręcona na maksa
żeby uprzedzić Wasze pytania - jak nie przyjdzie @ to jutro testuję
Ależ proszę :-):-):-) Mój niestety tak nie wygląda, jak ten na zdjęciu, choć w zamiarze tak miał wyglądać ;-);-);-)
:-)cześć,
Witam wszystkie dziewczynki. Zaraz przedstawie się i napisze coś więcej o sobie;-)
No hej:-)
Czuję się znakomicieGdyby nie brak @ to nie wiem:-) Piersi mnie bola jedynie jak na boku śpię:-) A tak to w porządeczku.. no może zanim coś rano zjem to lekkie mdłości ale jak tylko coś skubnę to przechodzą
A brzuszek na razie nie urósł:-) Macica lekko tak pulchna widacMój M mowi, że widac już lekkie krągłości tak pod brzuszkiem niżej ale wiecie jak to jest;-)Ja to do szczupaków to raczej nie należę;-):-)
Z nudów podzielę się z wami moimi zwierzakami
Kudłate to Farys Euforia*Pl - MCO (Maine Coon)
Szare to Chagall Eufori*Pl - BRI (Brytyjski Niebieski)
Reszta to Emma von Schreck - Boxer
W jednym z ujęć prawdziwa twarz Farysa - wrodzone ADHD
a próbowałaś herbatki imbirowej na nudności?
mi pomagała:-)
Nudności mi same przechodza jak coś zjem, także na razie nie pijam
O matko kochana!!! Moja mama ma 3miesięcznego bokserka Harry Potter von Schreck:-):-) Pewnie z tej samej hodowli co Twój:-):-)
Bladą kreskę na teście
cudeńka:-):-):-):-):-):-);-);-);-);-);-)
no to teraz ją wydalisz tyłem.. za dzien dwa.. albo zakwitnieszo matko dziewczyny, właśnie połknęłam pestkę od śliwki (taką nie dużą) i niewiem co teraz się z nią stanie...
a co mi tam zjem sobie jeszcze jedną śliwkę
NO BAAAAAAAAAA To rodzina :-)
A dziękuję a opowiedz nam trochę o sobie - synek córcia? jak się czujesz?