reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczyny - nie pamiętam która z Was pisała, że mierzenie temperatury dodatkowo nakręca??????????
ja uważam coś wręcz odwrotnego - w tym cyklu stwierdziłam, że robimy wakacje, nie mierzę tempki, nie robiłam testów owu, nic nie obserwowałam - nie wiem kiedy miałam owulację
efekt jest taki, że dziś 31 dc, nie czuję nic, @ "ni widu, ni słychu" a ja jestem nakręcona na maksa:szok:
żeby uprzedzić Wasze pytania - jak nie przyjdzie @ to jutro testuję:tak:

czekam na testowanko:-)

Ależ proszę :-):-):-) Mój niestety tak nie wygląda, jak ten na zdjęciu, choć w zamiarze tak miał wyglądać ;-);-);-)

smakowity :-)

po cichu GRATULACJE :-)

:-)cześć,
Witam wszystkie dziewczynki. Zaraz przedstawie się i napisze coś więcej o sobie;-)

witaj:-)

KTOSIOWA śliczny brzuszek:-)

No hej:-)

Czuję się znakomicie:-DGdyby nie brak @ to nie wiem:-) Piersi mnie bola jedynie jak na boku śpię:tak::-) A tak to w porządeczku.. no może zanim coś rano zjem to lekkie mdłości ale jak tylko coś skubnę to przechodzą:tak::-D
A brzuszek na razie nie urósł:-) Macica lekko tak pulchna widac:tak:Mój M mowi, że widac już lekkie krągłości tak pod brzuszkiem niżej ale wiecie jak to jest;-)Ja to do szczupaków to raczej nie należę;-):-)

super że się tak czujesz:-)

Z nudów podzielę się z wami moimi zwierzakami :)
Kudłate to Farys Euforia*Pl - MCO (Maine Coon)
Szare to Chagall Eufori*Pl - BRI (Brytyjski Niebieski)
Reszta to Emma von Schreck - Boxer :)

W jednym z ujęć prawdziwa twarz Farysa - wrodzone ADHD

słodkie zwierzaczki:-)

ZAJĄCZEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)

a próbowałaś herbatki imbirowej na nudności?
mi pomagała:-)
Nudności mi same przechodza jak coś zjem, także na razie nie pijam:tak:

O matko kochana!!! Moja mama ma 3miesięcznego bokserka Harry Potter von Schreck:tak::-):-):-D:-D Pewnie z tej samej hodowli co Twój:tak::tak::-):-)

cudeńka:-):-):-):-):-):-);-);-);-);-);-)

Bladą kreskę na teście:tak::tak::tak::tak:

oj to i ja trzymam kciuki:) widzialam jej test, wcale nie jest blady

Ostatnia edycja:
o matko dziewczyny, właśnie połknęłam pestkę od śliwki (taką nie dużą) i niewiem co teraz się z nią stanie...:szok::szok::-D
a co mi tam zjem sobie jeszcze jedną śliwkę:tak:
no to teraz ją wydalisz tyłem.. za dzien dwa.. albo zakwitniesz:)

Loree podzielam Twe zdanie.. odnosnie ze kazda kobieta jest inna i jedna zajdzie przy przytulankach codziennych a inna przy jednym razie.. mozecie sie na mnie obrazic lub nie ale szlag mnie trafia jak czytam bo mi sie udało za pierwszym razem (a w domysle "a Wam nie") "bo mi pomoglo to i to to Wam tez musi" g..no prawda.. kazda jest inna :angry::angry:
naprawde jak czytam ktorys raz z kolei ze "ooo bedziesz miała owu mecz M codziennie to Wam sie uda" a za 2 tygodnie wielkie rozczarowanie. nie zrozumcie mnie zle ale kazda z nas ma głowe do tego kiedy sie kochac a kiedy nie.. i bron cie sie przed przymusem to nie sprawia przyjemnosci a rzadko kiedy z tego co wychodzi.. niektorym testy pomagają, niektorym ziolka, niektorym clo.. moze jestem zbyt wrazliwa bo mi sie nie udało tak szybko jak co niektorym..

Pozdrawiam.. teraz mozecie mnie linczowac..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry