no mam nadzieję, że mi nie wykiełkuje
gałęzie Ci wyjdą uszami:-):-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no mam nadzieję, że mi nie wykiełkuje
Będę wtedy wyglądać dość orginalnie:-)gałęzie Ci wyjdą uszami:-):-):-):-):-)
Bernadko - przykro mi, że zaczynasz walkę od poczatku - może tak jak dziewczyny pisąły - skoro staranka zawieszone, to daj M czas, by to przemyślałja zaczynam wątpić w to ze kiedykolwiek zostanę matką bo po co mi to skoro tylko ja sie o to staram a mój M nic w tym kierunku nie robi
naprawdę mam juz dosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pajkaa - gratuluje M w końcu o to chodzi w związku - by był też oparciemPowiem Ci dlatego wiem, ze moj maz to cudo pod tym względem był u lekarza i ze mną i sam u urologa, widzę, że mu zależy i z tego się cieszę bo razem czekamy i razem przeżywamy jak pojawia się kolejna @. To w tym wszystkim jest pocieszające :-)
To masz teraz troszkę wolności - jak to pisałaś to się pytałam M kiedy idzie na "iście" z kolegami;-) "iście" to taka weekendowa męska wyprawa - ida w dół rzeki brzegiem - i piją oczywiścieStało się - mogę słuchać Queen'u na maxa, jeść świństwa (choć teraz to w ograniczonym zakresie) i szwendać się po chacie - zostałam sama na tydzień
Dzeni - nie mozesz myśleć, że będzie źlewiecie co.......tak duzo mowicie o waszych M....ze oni tak dziwnie reaguja.....to sa dorosli faceci a co powiecie na to.......akurat 30 sierpnia trafilam do szpitala.....moj syn 14lat....
Wikulaa - dzięki - pewnie, że wypijhej dziewuszki!
Andzia - kciuki zaciśnięte!!!
Wieczorkiem będę za was piła
dzięki MartynkaWitam się !
Andzia kciuki za jutrzejszy test!:-)
[/COLOR][/COLOR][/B]
To też nie bez kozery nazywam to kamieniołomem
Dzisiaj to tradycja jak i kultura nakazuje się zaje..ać bo nie dość że Zajączek ma urodziny, nie dość że życzymy jej fasolki to księżna zrobiła dzisiaj testa i wyszła blada kreska.
I nic nie widać