reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ja to uciekam prasować ubranka dla dzidzi, dziś zakupiłam trochę w mothercare:-)

tam wychodzi najtaniej jak sie kupuje w 3 pakach, tak na przyszłość dziewczynki:-)

ps. miło było Was poznać:-):-):-)

Hanka przecież to jest całkiem poważna kreska!!! Żaden bladzioch!!!! O żesz w mordę!!!!

Czekam do poniedziałku. Tylko spróbuj się nie odezwać! Ja mam za darmo paliwo, więc wsiądę w auto i znajdę Cię na tym Twoim zadupiu!

Ktosiowa nie ma recepty na zajście w ciążę. Każda z nas jest inna i moje metody mogą nie zadziałać na inną kobietę i odwrotnie. Ja bardziej myślę,że na każdą z nas przychodzi odpowiedni moment.
U mnie wystarczył jeden sex, po którym poszłam po coś do picia a potem do toalety, więc nie było leżenia z nogami w górze i innych cudów. Gdyby była recepta na zajście w ciążę to nie byłoby tego forum. Poza tym nie wiem skąd pomysł,że interesuje nas wszystkie twoje zdanie. Jakoś nie przypominam sobie zeby ktoś cię prosił o rady. Zwłaszcza,że pojawiasz się pod kolejnym nickiem a to dla mnie dowód na to,że masz jakąś paranoję.
Ja mam trochę godności i po takiej akcji jaka zrobiłaś wycofałabym się z forum. Pomyśl sobie teraz Mamusiu jak byś się czuła gdyby ktoś kradł zdjęcia twojego dziecka, które przecież kochasz i wmawiał innym,że są jego?

Powiedziałam co mi lezy na wątrobie a ty pewnie i tak będziesz tu zaglądać. Tak więc ja nie będę ani czytać ani komentowac twoich wypocin, bo wkurw....ć się nie chcę.

ja zaczynam wątpić w to ze kiedykolwiek zostanę matką bo po co mi to skoro tylko ja sie o to staram a mój M nic w tym kierunku nie robi
naprawdę mam juz dosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bernadko - przykro mi, że zaczynasz walkę od poczatku - może tak jak dziewczyny pisąły - skoro staranka zawieszone, to daj M czas, by to przemyślał:sorry2:
ja miałąm Cię juz wcześniej o to zapytać - czy Wy mieszkacie sami, czy z mamą?
Powiem Ci dlatego wiem, ze moj maz to cudo pod tym względem :) był u lekarza i ze mną i sam u urologa, widzę, że mu zależy i z tego się cieszę bo razem czekamy i razem przeżywamy jak pojawia się kolejna @. To w tym wszystkim jest pocieszające :-)
Pajkaa - gratuluje M:tak: w końcu o to chodzi w związku - by był też oparciem
Stało się - mogę słuchać Queen'u na maxa, jeść świństwa (choć teraz to w ograniczonym zakresie) i szwendać się po chacie - zostałam sama na tydzień
To masz teraz troszkę wolności - jak to pisałaś to się pytałam M kiedy idzie na "iście" z kolegami;-) "iście" to taka weekendowa męska wyprawa - ida w dół rzeki brzegiem - i piją oczywiście:-p
wiecie co.......tak duzo mowicie o waszych M....ze oni tak dziwnie reaguja.....to sa dorosli faceci a co powiecie na to.......akurat 30 sierpnia trafilam do szpitala.....moj syn 14lat....
Dzeni - nie mozesz myśleć, że będzie źle:szok::no:
hej dziewuszki!
Andzia - kciuki zaciśnięte!!!
Wieczorkiem będę za was piła:tak::tak:
Wikulaa - dzięki - pewnie, że wypij:tak:
Witam się !
Andzia kciuki za jutrzejszy test!:-)
[/COLOR][/COLOR][/B]
dzięki Martynka:tak:

Witaj Kasiulec:-)

Dziewczyny - wpadłam na chwilkę zobaczyć co u Was - zmykam jeszcze podlać ogródek u babci:tak:

Cześć dziewczyny, nie odzywam się, nie piszę, staram się czytać, ale czasu mi brak:baffled:
Ale żyje i mam się nawet dobrze:tak: a nawet mamy się dobrze, dzidzia szaleje po brzuchu, nadajemy do siebie Morse'm, ja z zewnątrz, dzidzia od środka
wpadłam w lekką panikę bo dostałam kolki nagle a nigdy wcześniej nie bolał mnie w takim miejscu brzuch:szok: i to przez 12 godzin, chciałam do szpitala jechać - zbłaźniłabym się na całego:confused:, zażyłam Nospę i przeszło...uffff

To też nie bez kozery nazywam to kamieniołomem:-D:-D

Dzisiaj to tradycja jak i kultura nakazuje się zaje..ać bo nie dość że Zajączek ma urodziny, nie dość że życzymy jej fasolki to księżna zrobiła dzisiaj testa i wyszła blada kreska.

Hania -gratuluję po cichutku, takim szeptem gratuluję i 3mam oba kciuki

I nic nie widać

Ja tam widzę:tak::tak::tak:

Andzia - oby się udało! trzymam też kciuki za Ciebie:tak::tak::tak:, oby się udało, oby się udało - mała Hania i mała Ania by była:-D

Olapola - ja jeszcze nie zdążyłam pogratulować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJĘ!!!!

Zajączku - najlepszych rzeczy Ci życzę! spełnienia marzeń przede wszystkim!!!!

Jestem.
Wróciłam od mamy.
Chlapałam się nawet w Odrze ale nie za głęboko.
Troszkę koloru złapałam.
Musze troszkę pomieszkać bo w poniedziałek już do pracy.
I PA PA PA.

Dziewczynki zmykam na impreze. Jakby u was dzisiaj też się jakaś libacja rozkręciła, to wypijcie zdrówko przyszłej panny młodej, do której ja teraz podążam:-) Do juterka. PA

reklama
Z nudów podzielę się z wami moimi zwierzakami :)
Kudłate to Farys Euforia*Pl - MCO (Maine Coon)
Szare to Chagall Eufori*Pl - BRI (Brytyjski Niebieski)
Reszta to Emma von Schreck - Boxer :)

W jednym z ujęć prawdziwa twarz Farysa - wrodzone ADHD

Załączniki

• b.jpg
    b.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 46
  • c.jpg
    c.jpg
    54,9 KB · Wyświetleń: 50
  • chag1.jpg
    chag1.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 48