reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

Witam się !
Hanka ja per....teraz musi być potrójna beta...super wiadomości!:-)
Zajączku sto lat ....fasolki w brzuszku ci życzę!:-D
Dzeni jak się czujesz?
Andzia kciuki za jutrzejszy test!:-)
Zaniepkojona co u ciebie? plecy dalej bolą?
KAPRYCHA NO WYJDŹ Z TYCH KRZAKÓW!!!!:baffled:
ja właśnie wróciłam ze spacerku z pieskami i mojego męża siostrzenicą Natalką....:tak:
Pozdrawiam

reklama
bernardko to jak ty sama siebie nie zaakceptujesz to chyba nic z tego nie bedzie....
wiem o tym ale bardzo mi trudno z tym wszystkim sie pogodzic ale czasem mam lepsze a czasem cieżkie dni jak dziś na przykład
Witam się !

Zaniepkojona co u ciebie? plecy dalej bolą?
KAPRYCHA NO WYJDŹ Z TYCH KRZAKÓW!!!!:baffled:

Pozdrawiam
a cześć Martynko!! już mi wszystkie bolesci przeszły na szczęscie dziękuję ze pytasz!! a Ty jak sie czujesz jak samopoczucie dalej wcinasz to niesmaczne masło kakaowe czy jakos tak??

Ktosiowa gratuluję ładniutki brzuszek!
Bernardko masło orzechowe...tak własnie zjadłam 3 łyżeczki ...
ciekawe co powie tobie ginekolog w poniedziałek na te objawy...
co do mojego samopoczucia wszystko ok...pozytywne nastawienie!

reklama
O tobie na pewno kochana nie zapomnę:tak::tak: Nawet dwa wypiję, a co tam:-)
bardzo Ci dziekuje bo naprawde bardzo potrzebuje teraz wsparcia i dobrych myśli zebym sobie ze wszystkim poradziła
Bernardko masło orzechowe...tak własnie zjadłam 3 łyżeczki ...
ciekawe co powie tobie ginekolog w poniedziałek na te objawy...
co do mojego samopoczucia wszystko ok...pozytywne nastawienie!
a przepraszam masło orzechowe :-D
ja juz bym chciała zeby był poniedziałek bo już chcę wiedzieć o co chodzi z tym wszystkim i chce wiedzieć co z tą moja prolaktyna bo w poniedziałek mam wyniki

Do góry