Ale sie napisalam i wcielo mi posta
Kochana Eve84 dobrze ci napisala.
Zajmij sie soba !!!Twoj swiat kreci sie wokol ciebie,a nie wokol meza.Niemozesz sie tak od niego uzalezniac!!! Oni tego nielubia,gdy sie im matkuje,i wtedy pokazuja ze oni sa dorosli wlasnie przed kolegami.Zreszta taka ich natura zeby pokazac sie jakim to sie macho niejest wlasnie w oczach kolegow.Faceci lubia kobiety niezalezne,majace swoje zdanie,zainteresowania .Niebedzie cie cenil,znudzi mu sie to i wtedy bedzie za pozno,bedzie sie czul osaczony przez ciebie,bedzie robil co bedzie chcial .Musisz wyluowac,bo odwroci sie to przeciw tobie!Gwarantuje ci to,bo wlasnie bylam taka jak ty,i odwrocilo sie to przeciw mnie mielismy z tego powodu straszny kryzys ,polepszylo sie gdy popuscilam ,nienaciskalam,zajelam sie soba.My facetow nigdy niezrozumiemy bo oni sa z innej planety co jest udowodnione faceci sa z marsa,my kobiety z wenus.Mamy inne myslenie.Kochana mi duzo pomogly ksiazki czytane na temat mezczyzn,moge ci polecic ZROZUMIEC MEZCZYZNE,KOBIETY KTORE KOCHAJA ZA BARDZO,DLACZEGO MEZCZYNI KOCHAJA ZOLZY,DLACZEGO MEZCZYZNI POSLUBIAJA ZOLZY.
Jedna nawet mam na komputerze i moge ci przeslac na maila mam DLACZEGO MEZCZYZNI KOCHAJA ZOLZY.
JA POPROSZĘ TĄ KSIĄŻKĘ O ZOŁZACH :-)
witam was stokrotki:-)
kaprycha a ja myslalam ze takie malpy tylko w apaolsce....wczoraj mialam podobną sytuację tez w przychodni, wez tą babę olej, będzie ci mowlia...a to lekarka byla czy kto?moze pani z recepcji?jak u mnie wczoraj...proboj dalej, i nie przejmoj się glupią baba matko co za ludzie!!!!!!!!!!! co z czasy!!!!!!!!!!jeden drugiego by w łyżce wody utopil!!!!!!!!!!!
shingle nic sie nie martw, duzo bab nie ma objawow...cos ci opowiem o takiej znajomej-znajomej: mojej kolezanki -kolezanka siedzi w domu z mama i jadla objad, no i mowi do tej mamy:..Mamo, zobacz ja nic nie jem, a mam taki duzy brzuch i tak mi sie przelewa!moze ja chora
-a matka jej: Olu a moze ty w ciąży?
Ola tezt ciążowy zrobila, a tu się okazalo ze koniec 5 msc.!!!!!!! i wesele w 7 msc.bylo!!!!!!!!
olapolap ja juz ci mowilam kochanie ze i kota zaglaskac mozna...podpisuje się calkowicie pod Eve
Eve GRALUTACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to teraz staranka na całego....czas start!!!!!!!!
sylwka ja juz tobie gral;ulowalam ...to napewno ciąża, dbaj o siebie
mężatko to lekarz mi zalecila te badania, zekam na 3-5 dniec cyklu
OLICA kurcze u ciebie to mi się to wszystko nie podoba, NAPISZ CO U LEKARZA!!!!!!!!
kobity....a u mnie juz po polamieniach...dzis juz nic się nie dzieje...biala wydzielina....
U Ciebie już nic a ze mnie się leje jak podczas okresu. Jutro o 16 45 idę do gina. Dam znać jak wrócę.
Dzięki Bablyss <cmok>