reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kroptusia - ja też chciałam żeby różnica między dziećmi była 2-3 lata, ale wyszło jak wyszło - trudno.
Zapisałam się nieśmiało na październik, ale dopiero jutro potwierdzę swoją "przynależność" :-p
A Twój suwaczek wygląda cudnie :-D

Niunia27 - ważne że już po bólu z tym urzędem, a za badania będę trzymała kciuki ;-)

Kaprycha - może pójdź do innego lekarza i nie przyznawaj się że wiesz o co chodzi. Bardzo Ci współczuję takiego potraktowania i mocno przytulam.

reklama
Kroptusia - ja też chciałam żeby różnica między dziećmi była 2-3 lata, ale wyszło jak wyszło - trudno.
Zapisałam się nieśmiało na październik, ale dopiero jutro potwierdzę swoją "przynależność" :-p

Niunia27 - ważne że już po bólu z tym urzędem, a za badania będę trzymała kciuki ;-)

Kaprycha - może pójdź do innego lekarza i nie przyznawaj się że wiesz o co chodzi. Bardzo Ci współczuję takiego potraktowania i mocno przytulam.

Mialam taki jak Twoj tylko strone czesto cos zzera i musze co jakis czas zmieniac :)

Dzieki Eve troche mnie to uspokoiło , bo juz mialam czarne mysli
prosze bardzo!!! :tak: towja prolaktyna kwalifikuje sie do leczenia wiec pewnie lekarz da ci leki na jej obnirzenie sądze ze nie bedzie to trodne z takim wynikiem! ;-) slyszlam juz o naprawde niesamowicie przekroczonych prolaktynach! :szok: a po drugie taki jednorazowy pomiar moze tez byc niadekwatny do rzeczywistosci! bo prolaktyne trzeba wykonywac co najmniej 3 godz po posilku i po chwilowym odpoczynku! itp.;-) z tego co pamietam chyba miedzy 8 a 12 rano bo najwieksze stezenie jest w nocy gdy w trakcie snu wzrasta! a poza tym prolaktyne powinno sie badac w I fazie cyklu a nie przed @ wiec ten wynik moze tez byc falszywy bo prolaktyna podnosi sie w ciazy!!!! :)

Ostatnia edycja:
może jestem w ciązy hihii :) to pasowało z tym wysokim progesteronem...

ale , napewno powtórze badania, prolaktyne po @ napewno i pokaze te wyniki lekarzowi..
zastanawiam sie czy na ten wynik moze wpływac clo, biore je od 3 m-cy

Witajcie dziewczynki ja tylko na chwilke bo lece gotowac mojemu obiadek !

Wyobrazcie sobie ze wczoraj po pracy nie dostalam sie do domu :szok::szok::szok:
Naszczescie mam bardzo mila kolezanke w pracy ktora ugoscila mnie na noc, bo w innym przypadku musialabym spac w pracy ( na probowkach ) w laboratorium :no:

witam was stokrotki:-)

kaprycha a ja myslalam ze takie malpy tylko w apaolsce....wczoraj mialam podobną sytuację tez w przychodni, wez tą babę olej, będzie ci mowlia...a to lekarka byla czy kto?moze pani z recepcji?jak u mnie wczoraj...:no:proboj dalej, i nie przejmoj się glupią baba:wściekła/y: matko co za ludzie!!!!!!!!!!! co z czasy!!!!!!!!!!jeden drugiego by w łyżce wody utopil!!!!!!!!!!!:wściekła/y::angry:

shingle nic sie nie martw, duzo bab nie ma objawow...cos ci opowiem o takiej znajomej-znajomej: mojej kolezanki -kolezanka siedzi w domu z mama i jadla objad, no i mowi do tej mamy:..Mamo, zobacz ja nic nie jem, a mam taki duzy brzuch i tak mi sie przelewa!moze ja chora
-a matka jej: Olu a moze ty w ciąży?
Ola tezt ciążowy zrobila, a tu się okazalo ze koniec 5 msc.!!!!!!! i wesele w 7 msc.bylo!!!!!!!!

olapolap ja juz ci mowilam kochanie ze i kota zaglaskac mozna...podpisuje się calkowicie pod Eve

Eve GRALUTACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to teraz staranka na całego....czas start!!!!!!!!:-D

sylwka ja juz tobie gral;ulowalam ...to napewno ciąża, dbaj o siebie:tak:

mężatko to lekarz mi zalecila te badania, zekam na 3-5 dniec cyklu:tak:

OLICA kurcze u ciebie to mi się to wszystko nie podoba, NAPISZ CO U LEKARZA!!!!!!!!:tak:

kobity....a u mnie juz po polamieniach...dzis juz nic się nie dzieje...biala wydzielina....

Na którego pażdziernika wg kalkulatora wypada u ciebie termin porodu?

Wyobrazcie sobie ze wczoraj po pracy nie dostalam sie do domu :szok::szok::szok:
Naszczescie mam bardzo mila kolezanke w pracy ktora ugoscila mnie na noc, bo w innym przypadku musialabym spac w pracy ( na probowkach ) w laboratorium :no:
No macie piękną zime na Wyspach:-D
U nas we wszystkich wiadomościach pokazują jak dużo śniegu napadało:-D

o mamuniu a jakto sie stalo ze sie do domku nie dostalas!?!?!??!?!
witam was stokrotki:-)

Eve GRALUTACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to teraz staranka na całego....czas start!!!!!!!!:-D
kobity....a u mnie juz po polamieniach...dzis juz nic się nie dzieje...biala wydzielina....
dzieki kochana ale do staranek nadal odliczam jak na suwaczku bo jeszcze musze pracke inz napisac i sie obronic!!!
a wiesz co oznacza biala wydzielina!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kaprycha moze zeczywiscie nic nie mow o tych badaniach, mozesz cos delikatnie nabąknąc ale nic konkretnie...

co za czasy..........ta co nie chce, to zachodzi rok po roku, ta co pragnie dziecka nie moze wcale:-(

Do góry