reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

wiesz trochę dziś się naczytałam o tych testach że nie zawsze wychodzą i wiarygodniejsza jest beta...
Nie czuje się ciążowo. Wyczytałam, że faza lutealna może trwać od 12- 16 dni więc zostaję mi do czekania jeszcze 4 dni :tak: Już bym wolała żeby przyszła mogłabym zacząć wcześniej się starać.

Ale u mnie dzis śluzu hm....czyzby owulka :-:)-:)-(
A skąd ten smutek?

reklama
wiesz trochę dziś się naczytałam o tych testach że nie zawsze wychodzą i wiarygodniejsza jest beta...

ja też myślę, że chyba lepiej betę:tak:

Hej dziewczyny witam WAS:)
Ja staram się z mężem od tego roku i właśnie dziś dostałam @ !!! Żal.........
Mąż robił badania i nie ma za ciekawych wyników, ma zrobić krew i testosteron...
Zobaczymy jak to wszystko się potoczy !

witaj - i szybkiej fasolki:-)

Hej dziewczyny witam WAS:)
Ja staram się z mężem od tego roku i właśnie dziś dostałam @ !!! Żal.........
Mąż robił badania i nie ma za ciekawych wyników, ma zrobić krew i testosteron...
Zobaczymy jak to wszystko się potoczy !

O! witam,nie jestes sama ze swoim problemem..jest nas tu kilka dziewczyn,krorych Mezowie maja podobny problem....razem bedzie razniej i wspolnie dobrniemy do mety!

A mi już naprawdę padło na głowę co jakiś czas oglądam sobie piersi:baffled:
Robiłam w sobotę i była jedna krecha:-( a teraz tylko czekam na @. U mnie ciężko obliczyć termin ale zazwyczaj tak 14 dni po owulacji quote]

kochana nie padlo Ci na glowe,jestsem pewna,ze kazda z nas przyglada sie sobie i doszukuje jakiego kolwiek znaku....trzymam jednak kciuki za cud(wiesz,ze czasami testy klamia!):-)

Wiecie co dziewczynki...........ja tez sobie piersi sprawdzałam i objawów szukałam i nawet powiem Wam,ze mnie piersi jakoś dziwnie bolały, jakby sutki przy dotykaniu więc byłam pewna,że coś się dzieje :rofl2: aż do dzisiaj, ja poszłam do wc w pracy !
Teraz widzę,że chyba im się bardziej chce i myśli o tym ,to guzik z tego wychodzi.:angry:

No i teraz to mnie owszem boli brzuch bardzo,ale to z powodu @:crazy:

reklama
Do góry