Olica a badania robilas ? Co miesiac masz takie plamienia ?
quote]
Nigdy nie miałam plamien między @.
Teraz biorę antybiotyk i jestem chora (ostre zapalenie gardła).
Antybiotyk biorę od piątku a plamienia dostałam w niedzielę.....
W środę gin mnie pewnie nie zbada....bo jak ?
No chyba, że się podmyję na dosłownie 5 sekund przed startem na fotel WRRRRR
reklama
No jasne leć do lekarza.Ja kilka lat temu też miałam plamienie które trwało kilka dni i z dnia na dzień było większe aż zrobią się z tego @ nie wiadomo skąt bo byłam w środku cyklu.
Lekarz mnie zbadał mimo krwawienia,oczywiście przyczyna tych plamień i krwawienia nie jest znana gin powiedział że tak czsami jest i zapisał mi wtedy tabletki antykoncepcyjne ale kazał je zacząć brać dopiero jak ustanie krwawienie.
W końcu do lekarza idzie się wtedy jak coś jest nie tak.Leć i nie daj lekarzowi zbagatelizować swojego problemu.
Jak przeżyłaś to badanie? TZn taki dyskomfort, że miałaś jakby okres i jak tu usiąść na fotelu ?
Spytałaś go czy mimo to Cię zbada czy jak?
Ja w środę idę do gina z tym krwawieniem, a jest takie normalne jak przy rozkręcającym się @.....
I niewiadomo czemu mialaś takie plamienie w srodku cyklu?
Ja tez jestem w środku cyklu.
Teraz powinna być owulacja a nie okres, okres mialam 2 tyg temu.....
quote]
No chyba, że się podmyję na dosłownie 5 sekund przed startem na fotel WRRRRR
wez sobie kup chusteczki odświezające do higieny intymnej i zrob taki myk, ze przed samym wejsciem idziesz do kibelka, doprowadzisz wszystko do ładu i si!:-)
ja to dzis np.nic nie mam tylko rano taka kropka koloru "budyn czekoladowy"nie wiem co robic...zadzwonilabym do przychoni takiej innej gdzie ponoc przyjmuje i ew.dojeszcze innej gdzie się wczesniej leczylam, ale jeszcze żeby bylo malao to moj tel. się zwalił!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mnatko co za dzien!
teraz tylko czekanie na męża mi zostalo!
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Witam Was kochanejulitko gdzie ty bylas tyle czasu???????????
marzenixx kochanie jak to powiedziala jedna z dziewczyn: nowy cykl nowe rozdanie!!!!!!!!!!!!!
lolitko tak mi ciebie szkoda...przytulam mocno!
olca moze te plamienia z powodu nadrzerki
Dziewczyny nie wiem co mam teraz robic? czy ja mam te plamienia liczyc jako @? bo jesli tak to powinnam jutro robic te badania hormonalne....matko nie wiem.... no kom. nie mam tel. do gina. nie dal mi...gdzie ja mam teraz isc i kogo pytac?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!do tego do przychodni??? aj tam z niego lekarz...dzwonilam do kol.chodzi do niego, tylko recepty na kolosalną kase wydaje(zreszta to samo o nim pisza) na wizytę prywatną to bezsens...bo zaraz znowu będę musiala isc...Jak pieprzne tym wszystkim o sciane to się skończy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
matko co ja plote![]()
pierwszy dnien cyklu to pierwszy dzien @Witam Was kochanesłonce mialam troszke problemow starcilam prace, sesja na głowie i nawet nie mialam czasu podejsc do kompa :-( pytalam was wczoraj o dni płodne wiec kurcze lipa moje kochanie wczoraj wyjechalo na tydzien wiec znowu nici w tym miesiacu o kurcze ....
Pracą się nie martw jak nie ta to inna, a moze wlasnie takiego spokoju trzeba Ci?ale jak wroci to i tak działajcie bo z tymi dniami to roznie, tak jak dziewczyny pisza
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Mowisz ze roznie to bywapierwszy dnien cyklu to pierwszy dzien @
Pracą się nie martw jak nie ta to inna, a moze wlasnie takiego spokoju trzeba Ci?ale jak wroci to i tak działajcie bo z tymi dniami to roznie, tak jak dziewczyny pisza:-)
Ostatnia edycja:
Lilu19
Fanka BB :)
Jak przeżyłaś to badanie? TZn taki dyskomfort, że miałaś jakby okres i jak tu usiąść na fotelu ?
Spytałaś go czy mimo to Cię zbada czy jak?
.
Ja kiedys tez malam taka przygode jak mialam 17 lat, pamietam wtedy nie mialam dosc dlugo okresu ( ok 6 miesiacy ) po tym czasie dostalam, no ale jaka @ lalo sie ze mnie przez 1.5 miesiaca jak ze swini ( za przeproszeniem ) po ok. miesiacznym krwawieniu przyjaciolka mozna powiedziec ze wyciagnela mnie za wlosy do ginekologa ( na szczescie byla to babka ) ale i tak sikalam ze strachu bo to byla moja pierwsza w zyciu wizyta u lekarza tej specjalizacji
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
oczywiscie pani ginekolog tej przyczyny nie ustalila tylko dala skierowanie na pobyt w szpitalu na ginekologii
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Byla to moja najgorsza pierwsza wizyta u ginekologa jaka mogla przytrafic sie nastolatce
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Mialam to samo co Tysisi86 - trzymam mooocnooo kciuki
karola.de - nie sadzilam ze to owu a przytulanka byly dosyc intensywne, bo mielismy ochotke ;-) Co do kreski na tescie to wstawialam tutaj nawet fotki - jesli chcesz mozesz zobaczyc.
bablyss - masakra z tymi przychodniami.... trzymaj sie
Dziewuszki narazie nie dziekuje za gratulacje, bo musze od lekarza uslyszec ze to ciaza... wiecie po trzech poronieniach... nie wiem jak ja wytrzymam do srody
![]()
Och... tak myslalam ze za wczesnie sie zapisalam... ale nie wytrzymam dluzej. Przy poprzednich "akcjach" nawet pecherzyka nie bylo, wiec jesli w srode zobacze cokolwiek to bedzie sukces :-) Z reszta co ma byc to bedzie...
reklama
Och... tak myslalam ze za wczesnie sie zapisalam... ale nie wytrzymam dluzej. Przy poprzednich "akcjach" nawet pecherzyka nie bylo, wiec jesli w srode zobacze cokolwiek to bedzie sukces :-) Z reszta co ma byc to bedzie...
W zupelnosci Cie rozumiem i wcale nie jest za wczesnie...ja poszlam tak wczesniej z uwagi na swoje dolegliwosci (skurcze) i wolalam wiedziec czy to wczesna ciaza by od razu zaczac dzialac (w 1 ciazy mialam takie same skurcze i pobyt w szpitalu zagrozona ciaza)...Dlatego nie chcialam czekac do 7-8 tyg
Podziel się: