asiucha-L
Fanka BB :)
Witam was dziewczynki!!!
Nadal nadrabiam zaległości a po 2 tygodniach jest tego sporo.
Odpisuje jeszcze na starsze posty.
Witam e&t i wszystkie nowe staraczki!
Ja niestety też staranka o ciąże od kwietnia zaczynam chyba że wcześniej zajde jakimś cudem.
elisabeth a ty prywatnie go usuwasz czy na nfz, przepraszam że pytam ale mam ten sam problem tyle że na plecach akurat w miejscu gdzie jest zapięcie od stanika i obciera mi ten pieprzyk i już parę razy sobie go zachoczyłam boleśnie i też bym chciała usunąć.
GRATULUJE NOWEJ PRACY! Super że z dzieciaczkami pracujesz.
Też się nad tym zastanawiam, 2 tygodnie mnie nie było, tęskniłam co prawda ale jakoś to przeżyłam a staranka na razie mam wstrzymane.
Ale zaglądać tu będe i podczytywać was i trochę się udzielać.
Nadal nadrabiam zaległości a po 2 tygodniach jest tego sporo.
Odpisuje jeszcze na starsze posty.
Czesc dziewczyny.... . Prosze odpowiedzcie i DOLACZNIE MNIE do swoje grona. Pozdrawiam, pa :-)
Witam e&t i wszystkie nowe staraczki!
No mówię wam same problemy ja juz nie mam siły Wy chociaz możecie się starać, a ja najwcześniej od kwietnia, nie potrafie o tym nie myslę i meczy mnie to okropnie. Zatanawiam się czy ten lekarz ( niby taki dobry, sławny i polecany) mi pomoze, czy nie potrzeba innych leków oprócz tego progesteromu, a moze skonsultować się jeszcze z jakimś lekarzem, płakac mi się chce i zaczyna mi sił brakować...:--
-
-
-(
Ja niestety też staranka o ciąże od kwietnia zaczynam chyba że wcześniej zajde jakimś cudem.
Witajcie... wczoraj tylko pczytałam co u Was, ale dziś koniecznie trzeba cos napisac...
zapisałam się do dermatologa bo chcę sobie usunąc pieprzyk, mam tak iduży na czole i strasznie mnie wkurza...
elisabeth a ty prywatnie go usuwasz czy na nfz, przepraszam że pytam ale mam ten sam problem tyle że na plecach akurat w miejscu gdzie jest zapięcie od stanika i obciera mi ten pieprzyk i już parę razy sobie go zachoczyłam boleśnie i też bym chciała usunąć.
oj dziewczynki ale mialam dzien:-)dostalam prace w dwie godziny:-)Jutro zaczynam,50% w duzym centrum treningu,silownie,areobic,pilates,plywalnia..az mi galy wyszly no i bede miala za darmo,a ja bede pracowac przy opiece nad dziecmi,matki ida cwiczyc i oddaja dzieci na godzine,bez jedzenia,bez picia,nie trzeba pieluch zmieniac,czysta praca i przyjemna:-)Od 8.30-12.30,hura ale sie ciesze bo kocham dzieci:-)Bede sie opiekowac,bawic,rysowac,oj ale by bylo jak bym teraz byla w ciazy?
sisi---no testujemy 1:-)
GRATULUJE NOWEJ PRACY! Super że z dzieciaczkami pracujesz.
Tak więc mocnym postanowieniem muszę się kobiety z wami rozstać. Jak znajdę czas to może coś poczytam. Idę drogą Katarzynki. A i inny powód to brak starań. Takie życie. Nic na to nie poradzimy, wystarczy czekać co los przyniesie.
Liste staraczek krórą prowadzę niech ktoś przejmie. Nie mam na to czasu. Każda która się tego podejmie skopiuje ja jak każdy normalny tekst. Ostatnia aktualna na str 150 wątku "lista staczaczek..."
Też się nad tym zastanawiam, 2 tygodnie mnie nie było, tęskniłam co prawda ale jakoś to przeżyłam a staranka na razie mam wstrzymane.
Ale zaglądać tu będe i podczytywać was i trochę się udzielać.