reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ja również jestem, tylko mój M blokował komputer - gra w coś i nie chciałam mu zabierać - niech chociaż w weekend sobie "poszaleje". teraz skończył i kroi warzywa na sałatkę:tak: - idę mu pomóc i zajrzę za chwilkę:-)

reklama
Przytulam kochana, teraz dostaniesz Clo i beda bliznieta :tak:;-)
Wczoraj zbadalam sobie szyjke i to co poczulam normalnie mnie zszokowalo :szok: myslalam ze wczesniej mialam otwarta szyjke ale wczoraj pobila sama siebie, za przeproszeniem paluch by mi tam wszedl, taka dziura ! :szok:
Dzięki
A może owulacja dopiero będzie :confused:

jestem kochana jestem... musialam sie ogarnąć troszkę... jestem w plecy z terminem oddania pierwszego rozdzialu pracy licencjackiej i musze dzis to zrobic wkoncu , wiec nie bedzie mnie troszke na BB :-( ale podczytuje was kochane caly czas....
przykro mi słońce ze jedna krecha tylko..... nie martw sie , u mnie tez...... zbliza sie @ wieeeelkimi krokami.....
No to pisz skarbie:tak:
Ja czekam żeby jak najszybciej @ przyszła i do roboty ;-)

Kinguś przykro mi z powodu testu... następnym razem się uda, może obie będziemy mamami listopadowymi!?:-D
Mam nadzieje ;-)

kingus- hello gdzie sie podziewasz ?
Na obiadku urodzinowym byłam u siostry mojego M.

kisngus przykro mi z powodu tesciku...przytulam Cie moco..czujesz?!:-D
Przytulam również :tak:

kinguś przykro mi z powodu jednej kreski:-(
Dzięki.

Martynko spóźnione ale szczere życzenia

80.jpeg

oj dziewczyny ja mam dzisiaj meeega chandrę.... płakac mi się chce tylko.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
z robiłam filmik dla mojej cudownej chcrześniaczki ,ktora jestw w anglii i strasznie za nia tesknie... wrzucam link , mozecie obejrzec moje skromniutkie dzieło...
[video=youtube;MdzhQyRJBcQ]http://www.youtube.com/watch?v=MdzhQyRJBcQ[/video]

reklama
:-)Marzenix piękna ta twoja chrześnica, mojego męża chrześnica też ma na imię Natalka i cudowna!!! Kochana nie smuć się niedługo będziesz miała swoją dzidzię... zobaczysz!!!:-):happy:

Do góry