reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

no faktycznie puuussstttoooo.....kazda chyba odpoczywa przed wieczorem...hehe,no martynko masz misje,rozpoczas pazdziernikowe mamusie! faktycznie to juz ostatni dzien stycznia,jak ten czas szybko leci..masakra! ale dla Ciebie to chyba dobrze..?! niech by jeszcze przyspieszyl obroty,co?POZDRWIAM WSZYSTKIE!
kisngus przykro mi z powodu tesciku...przytulam Cie moco..czujesz?!:-D

reklama
ROMECZKO Wiesz szukam coś na temat mojego lekarza dr K. który będzie mi robił IUI w klinice i z tego co wiem pyt. się na bocianie on jest nowy... ale wydał mi się sympatyczny wiesz zaczynam się denerwować, chcciałabym wiedzieć czy jest skuteczny a tylko piszą że prowadzi ciążę i pracuję w szpitalu... nic więcej nie piszą..szkoda... :-(
kurczę jakby chciala zacząć październikowe mamusie... ale bardziej nastawiłam się na listopad:tak:... teraz to już muszę być cierpliwa a u mnie to trudne!:-)
POZDRAWIAM CIĘ ROMECZKO!!!:happy:

kochane moje życzę WAm udanego weekendu mnie niestety do niedzieli jadę do teściowej na imieniny, ale obiecuje, że w poniedziałek wszystko nadrobie. U mnie jak narazie oki czekam na @, oby nie przyszła:tak:dopadła mnie grypka no i mam nadal zawroty głowy ale tylko rankiem. A za chwilę jadę na egzamin, może ostatni. Pozdrawiam Was i trzymam kciuki za staranka i fasoleczki:-)

Sylwka22 daj znać jak poszło - trzymam kciuki:tak::tak::tak:

ROMECZKO Wiesz szukam coś na temat mojego lekarza dr K. który będzie mi robił IUI w klinice i z tego co wiem pyt. się na bocianie on jest nowy... ale wydał mi się sympatyczny wiesz zaczynam się denerwować, chcciałabym wiedzieć czy jest skuteczny a tylko piszą że prowadzi ciążę i pracuję w szpitalu... nic więcej nie piszą..szkoda... :-(
kurczę jakby chciala zacząć październikowe mamusie... ale bardziej nastawiłam się na listopad:tak:... teraz to już muszę być cierpliwa a u mnie to trudne!:-)
POZDRAWIAM CIĘ ROMECZKO!!!:happy:

kochana teraz to pozostalo Ci wierzyc ze sie uda i odliczac czas....! ale wiesz co..wiem,ze jest jeszcze taki portal cos w stylu naszej klasy,znany lekarz,nasz lekarz...kurcze nie pamietam nazwy,ale poszukam i Ci napisze! wiem bo szukalam tak tez informacji na temat lekarza,byc moze tam znajdziesz cos wiecej...szukaj jak masz czas ja tez bede...!na pewno teraz duzo myslisz i stresik daje sie we znaki..ale to normalne,tez pewnie bedze cala w stresie!

kochana teraz to pozostalo Ci wierzyc ze sie uda i odliczac czas....! ale wiesz co..wiem,ze jest jeszcze taki portal cos w stylu naszej klasy,znany lekarz,nasz lekarz...kurcze nie pamietam nazwy,ale poszukam i Ci napisze! wiem bo szukalam tak tez informacji na temat lekarza,byc moze tam znajdziesz cos wiecej...szukaj jak masz czas ja tez bede...!na pewno teraz duzo myslisz i stresik daje sie we znaki..ale to normalne,tez pewnie bedze cala w stresie!
dziękuje ci bardzo!:-) poczytałam teraz o klinice bo wiesz są 2 takie większe w w-wie i opinie są lepsze dla tej którą wybrałam... jestem trochę spokojniesza..:tak:. a o lekarzu wciąż nic nie mogę znaleźć?!:-(

reklama
Do góry