reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

doczekacie sie dziewczyny II kresek wszystkie ja jeszcze sie udzielam na innym forum i na prawdę były tam dziewczyny które przy PCOS i innych wynikach kiepskich doczekały się dzidziusiów teraz są szczęśliwymi mamusiami z ciężką walką o maluszka
walczcie o kruszynkę i głowa go góry ;-)

reklama
Chyba mnie grypka zbiera:-:)-(
Nie daj się chorobie;-);-)

nie załamuj sie tak hop siup przed chwilka widzialam wykres na 28dni.pl z betą 2350 a progesteronem 14,9!!!!!!!
O dziękuje za informacje. Jak ja szukałam to było, że 8 dni po owulacji miały progestreon na poziomie około 60.

Clostilbegyt - czy któraś z Was brała? A może wiecie coś o jego skuteczności? I czy skutki uboczne naprawdę są taaaak straszne jak w ulotce?? Dzisiaj wieczorem wezmę pierwszą tabletkę...
Mi się udało w 3 cyklu z clo zajść w ciążę. Ale na krótko niestety:no:

I za mnie tez trzymaj kciuki zeby @ nie przylazla:) bo powinna byc lada chwila:)
Trzymam kciuki żeby nie przyszła;-)

Dziewczyny u mnie dzis tragedia.............
żle się czuję..wrocily do mnie moje schorzenia neurologiczne i męczę się caly dzien...Dzis jak wracalam z urzędu, moj mężuś wziął mnie na dzialeczke i pokazal nasz domek.Taką mi niespodzianke zrobił!!!! wszystko sam, swoimi rękami..tak sie bidak opracowal....ach...kocham go!!!!!!!!ide się uczyc, nic nie umiem na jutrzejszy egzamin...
Życzę zdrówka.
Super niespodzianka:tak: Trzymam kciuki za egzamin;-)

Witajcie Drogie koleżanki Staraczki!!
Przepraszam Was wszystkie za nieobecność, może jeszcze mnie pamiętacie?Pozdrawiam serdecznie wszystkie Starające się Koleżanki i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona po raz drugi.
Całuski:-)
Witaj. Zawsze możesz do nas wrócić.:tak::-D

Zebralo mi sie jakos na placz maz w pracy a ja nawet nie mam sie do kogo przytulic wszystko do bani boze czemu to ie jest takie proste ze chce fasolke i ona juz jest czemu musimy tak dlugo czekac ? czemu
Przytulam wirtualnie, buziaczek. Uda się zobaczysz, będziesz mamą:tak:

a ja właśnie zrobiłam sobie test owulacyjny i sa dwie grube krechy :szok: :-D chyba nie jest za wcześnie na takie testy??chodzi mi o porę może powinnam póżniej zrobić?? a czy tabletki na pęcherz mają cos wpływ na to?:zawstydzona/y: pewnie głupie pytanie ;-)
O tebletkach to nie wiem ale testy lepiej zrobić wieczorkiem

sisi86 już weselej!
ja spadam oglądać dr Housa, wpadnę za godzinkę;-)
Też lubię Housa:tak:

U mnie humorek trochę lepiej.

Lilu a co u Ciebie? Nie było owukli? Całuje mocno;-)
Marzenixx a Ty jak się czujesz słonko?

Już po serialu :-)
nawet nie myślałam, jak pisałam że "wpadnę" ma drugie znaczenia, ale oczywiście że mogę "wpadać";-) tego też Wam życzę:-D

reklama
Do góry