reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
hej kochane... rece mi juz opadaja. myslsalam ze dzisiaj temp skoczy a tu nadal ta sama co wczoraj... niziutka :wściekła/y: co jest nie tak... wczoraj tak mnie jajniki bolaly ze masakra... dzisiaj juz mniej.... szyjka macicy byla nisko i taka rozpulchniona ale sluzu nic (przez clo) ale stosuje pre-seed... zrobilam dzisiaj test i znow mam 2 kreski!!!! od 3 dni tak samo!!! :-:)-:)-:)-( wyc mi sie chce bo nie wiem co jest grane... czy moze to byc spowodowane cyklami bezowulacyjnymi?? :-:)-:)-:)-(
kochana jeszcze jest czas u Ciebie na skk.. nie bój żaby.. moze dopiero jutro bedzie skok.. aaa i najlepiej wykonywac testy miedzy 17-20.00, dzien sie dopiero zaczal jajniki moga jeszcze dac znac a to ze bolą to nie oznacza ze pekaja tylko ze rosna lub pekaja.. i bez nerwow bo przeloze przez kolano i 15 szybkich Ci wlepie.. daj na luz bo nic z tego nie bedzie jak sie nie rozluznisz..

wystarczy ze masz wysoki poziom LH i maga wychodzic ci az tyle dni przed owulka pozytywne..

odnosnie bezowulacyjnych zaczelabym sie marwic okolo 20dc jesli testy zaczna byc negatywne a skoku brak.

cześć dziewczynki!!!
idę sobie zrobić śniadanko i kawusie i oczywiście zapraszam moze sie któraś ze mną napije do towarzystwa???
ja z miłą checią:)

Ja dołączę

Załączniki

• maxi_mocca.jpg
    maxi_mocca.jpg
    7,7 KB · Wyświetleń: 66
kochana jeszcze jest czas u Ciebie na skk.. nie bój żaby.. moze dopiero jutro bedzie skok.. aaa i najlepiej wykonywac testy miedzy 17-20.00, dzien sie dopiero zaczal jajniki moga jeszcze dac znac a to ze bolą to nie oznacza ze pekaja tylko ze rosna lub pekaja.. i bez nerwow bo przeloze przez kolano i 15 szybkich Ci wlepie.. daj na luz bo nic z tego nie bedzie jak sie nie rozluznisz..

wystarczy ze masz wysoki poziom LH i maga wychodzic ci az tyle dni przed owulka pozytywne..

odnosnie bezowulacyjnych zaczelabym sie marwic okolo 20dc jesli testy zaczna byc negatywne a skoku brak.

ja wiem ale tak sie nasawilam w tym cyklu na staranka ze masakra... i jakby byl bezowulacyjny to ja sie normalnie przechlasatam... mecze tego swojego no i dzisiaj tez mu nie odpuszcze... juz mu powiedzialam ze do 3 dni po skoku go bede go meczyc... a tu skoku nie ma... facet ma przerabane :-):-):-):-D zrobie kolejny test po 17 i zoabzcymy co pokaze... ja to tylko chce ten skok temp i wiedzialabym ze cos sie tam dzieje a tak to nic nie wiem... niby testy pokazuja ze owulka bedzie... ale kiedy??!! w ogole moje testy maja czulosc 20mIu...
tylko nie bij hihihihihihi

ja zrobiłam dziś rano ten test i tak jak mówiłam jedna krecha czyli mogę spokojnie zacząć kurację antybiotykowa

reklama
ja wiem ale tak sie nasawilam w tym cyklu na staranka ze masakra... i jakby byl bezowulacyjny to ja sie normalnie przechlasatam... mecze tego swojego no i dzisiaj tez mu nie odpuszcze... juz mu powiedzialam ze do 3 dni po skoku go bede go meczyc... a tu skoku nie ma... facet ma przerabane :-):-):-):-D zrobie kolejny test po 17 i zoabzcymy co pokaze... ja to tylko chce ten skok temp i wiedzialabym ze cos sie tam dzieje a tak to nic nie wiem... niby testy pokazuja ze owulka bedzie... ale kiedy??!! w ogole moje testy maja czulosc 20mIu...
tylko nie bij hihihihihihi

postaram sie miec rece przy sobie..
ale pamietaj ze napalanie sie zle wrozy.. sama po sobie widze ze ostatni cykl mialam bardziej wyluzowany nizeli poprzednie i lepiej sie z tym czulam a przynajmniej po owulacji nie myslalam dopiero jakos 12dni po gdzies tam jakas iskierka zaswitala ze moze sie udalo.. a tak mialam spokój.. a wczesniejsze cykle.. co dziennie po owlacji pytania udalo sie czy nie.. zle sypialam i w ogole..

zaniepokojona moze to i lepiej wyleczysz sie i potem zdzialacie "cuda"

Do góry