reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Eve, kochana masz racje - chyba troszke jestetem pesymistka :-):-):-)
Ale zgodnie z Prawami Murphy'ego :

Optymista wierzy, że żyjemy w najlepszym ze światów
Pesymista obawia się, że może to być prawdą

Hihi, nie martw sie damy rade napisac i skonczyc te nasze cholerne studia. Bede trzymala kciuki za Ciebie :-D:-D:-D

reklama
hmmm ...wiedzialm wlasnie zobaczylam ze dostalam wredna@ dwa dni za wczesnie,a od niedzieli tak duzo myslalam o dziecku ze z nerw mialam plamnienie:-(
Szybciej zaczniecie kolejne staranka :tak::tak:

witam jestem pierwszy raz na tym forum i mam pytanko czy kturas z was miała zapisane luteine na wywołwnie miesioczki i jak sie czułyscie po luteinie ????? pozdrawiam
Witaj:-) Ja brałam duphaston(też progesteron) i było ok. Ja już się nauczyłam, że po lekach które źle na mnie działają biorę na noc w czasie kolacji.Wtedy są mniejsze skutki uboczne.

kinguś no ide.....ale panstwowo najpierw, moze się jakos wepcham...zeby dal mi tą luteine na @ i napewno mnie zbada.Powiem o tych testach, wszak z 3 to samo....
No pewnie tak zrób, bo można zbankrutować:tak::tak:

Staralam sie przeczytac wszystko, ale jest tego tak duzo, ze szok. Bylam na tydzien w Polsce 21-27stycznia i nie mialam czasu siedziec codziennie na forum :-(.
''Ktora z was brala Duphaston lub Bromergon? Napiszcie z jakich powodow, jak dlugo bierzecie itd. Plissssss.
Jejku jak namieszali :no:
Ja brałam duphaston na uregulowanie cykli i profilaktycznie na podtrzymanie ciąży.
Dobrze, że dostałaś leki :tak::tak:

melduje z rana że teścior negatywny... no nic przynajmniej @ przylezie na czas bo nie bedę sie stresowac...
Przytulam mocno ale wiesz, że masz jeszcze trochę czasu...;-);-);-)
Ja zmierzyłam rano temp i było 37,1, głupia ta temperatura :baffled:

a ja chcialam sie dzisiej czyms pochwalic ale mi nie wyszlo! :dry::-( i jestem strasznie zla! wczoraj oddalam moj ostatni proj. na uczelni :)tak:) i z nadzieja ze od razu dostane wpis bo facet widzial go juz ze 4 razy - ale nie kompletnie o tym zapomnial i poweidzial ze on to musi sprawdzic i dopiero w poniedzialek bede widziala co dalej! :wściekła/y:
Ale już coraz bliżej, super :-):-):-)

Witam dziewczyny! Przyznam szczerze że nie udzielam się w tym roku na forum ponieważ brakuje mi tego ubiegłorocznego forum...:zawstydzona/y:

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj.
Ja niestety nie pomogę :zawstydzona/y:

Kingus a jak u Ciebie? Byl pecherzyk byla owulacja a teraz bedzie ??????? Mam racje?
Będzie @ pewnie ;-);-);-)

Oglądałm, ale nie przypadła mi do gustu, ten Ashton to kiepski aktor moim zdaniem:baffled:
Ja polecam film "Wpadka" super :tak::tak::tak::-):-):-)

Siema, to znowu ja. Wpadlam na sekundke tylko.

Sabinka, przykro mi bardzo. Pewnie mialas problemy hormonalne, teraz Luteinka moze Ci wszystko unormowac - wiec probuj kochana, TERAZ MUSI SIE UDAC :)

Przyszly mi nowe tesciory z ebay'a wiec sobie wyprobowalam :-D Po 10 minutach wyszla mi druga kreseczka, hahaha - tyle ze do pieciu min. mozna tylko sprawdzac :-p:-p:-pCzyli jednak to prawda, ze testy moga "pozytywnie" oszukiwac.
Kiedys, nie pamietam z kim o tym tu na forum rozmawialam - klocac sie, ze nie ma raczej takiej mozliwosci.. :-D :-D:-D

P.S. Kombinuje, zeby wrzucic fotke to zobaczycie druga kreseczke - cieniutka ale jest

Ostatnia edycja:
a ja wam powiem,ze jestem jakos sceptycznie nastawinona na tego typu testy,nie ufam im,zdaje mi sie,ze tyle dzieje sie w naszych organizmach,tyle zmian zachodzi w ciagu nawet sekundy,ze latwo o pomylke....pozdrwiam Was wszystkie!

Przyszly mi nowe tesciory z ebay'a wiec sobie wyprobowalam :-D Po 10 minutach wyszla mi druga kreseczka, hahaha - tyle ze do pieciu min. mozna tylko sprawdzac :-p:-p:-pCzyli jednak to prawda, ze testy moga "pozytywnie" oszukiwac.
Kiedys, nie pamietam z kim o tym tu na forum rozmawialam - klocac sie, ze nie ma raczej takiej mozliwosci.. :-D :-D:-D

P.S. Kombinuje, zeby wrzucic fotke to zobaczycie druga kreseczke - cieniutka ale jest
a jest możliwosc żeby to nie była pomyłka dla Ciebie?nic nie wiadomo...;-)
a ja to wogole nie wierze tym testom "internetowym" co z apteki to z apteki...ale kurde mol, moje tez z apteki i co?!:-D:-D:-D

romka ja już chyba tez nie:no::-D

elizabeth dzięki za rade z albumikiem

eve oj już blizej jak dalej...

sabina no to lepiej jak dostalas...po luteinie przewaznie się dostanie(jesli nie jest się w ciąży)tylko czasem trzeba poczekac, jak jestes to luteina tylko podtrzyma, więc nic się nie stanie..

oj baby, wy nawet nie wiecie, jak mi dzis do łepetyny nic nie wchodzi:no:

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczynki!!! znowu się najpierw naczytałam... ale się cieszę mam jutro wolne czyli 3-dniowy weekend będzie...
chciałam się wypowiedzieć na temat testów: ja nie wierzę owulacyjnym bo raz mi wychodziły pozytywnie 9 dni po owulacji, a co do ciążowych to nigdy nie miałam nawet cienia drugiej kreski:-(, więc narazie mówią prawdę- niestety!!!
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH!!!:-):tak:

reklama
Bablyss a nie ma zo co:-);-):tak:

Ja owulacyjnych nigdy nie robiłam i z tego co piszą dziewczyny to nie zawsze są wiarygodne, więc nawet nie planuje ich kupować... a ciążowe robiłam 2 razy w życiu, raz był negatywny a drugi raz pozytywny i "mówiły" prawdę...;-)

Dziś dostałam od sąsiadki bociana takiego drewnianego i śmiałyśmy się, że może on drugie dzieciątko przyniesie he he he...

Mnie od trzech dni bolą jajniki, 2 dni temu to myślałam, że to owulacja, bo w zasadzie bolał mnie tylko jeden, ale wczoraj i dziś bolą mnie dwa:baffled:

Do góry