reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

I UWAGA UWAGA KEEEELLLLNNNNEEEEERRRRRR!!!!!!!!!!!
Polac proszę pieknym paniom tak na smak na jutro :-D ZAPRASZAM-jutro mam miec samotny wieczór to się moge ululać,a co :-)[/B][/COLOR][/FONT]
:baffled::baffled::baffled::eek::eek::errr::errr:

To ja z chęcią Ci jutro wieczorkiem potowarzyszę:tak: mój M bedzie w domku ale napić sie z Dziewczynami na BB zawsze mogę:-)

reklama
mierze temp.
6dc-36,44
7dc-36,44
8dc-36,27
9dc-36,33
:baffled:

cholerka szukam ale znalezc nie moge...poszperaj w necie,moze Tobie sie uda bo ja tez jestem ciakawa..ale mowie Ci wczoraj jeszce o tym czytalam,ale mam takie zamieszanie w glowie ze nie pamietam...chyba jeszcze za wczesnie na owulke.co?chociaz moge sie mylic...jak dlugie masz cykle?

Romka - jak reakcja M po sms-ie???
Bardzo dojrzała ta wiadomość - mam nadzieję, że docenił:tak:
Może On naprawdę się boi tej odpowiedzialności bycia ojcem:sorry2:
Buziaki dla Was dziewczynki***

wiesz co kochana,nic nie odpisal..dzwonil pozniej byl taki slodki i milutki,ale nie zaczynal tematu.tak jak napisalas on boi sie odpowiedzialnosci i tego ze nie poradzi sobie,zebysmy mieli wszytsko co chcemy....buuuziaki dla Ciebie!

wiecie co.....
ogladalam dzis swietny film na youtube jak sie niudzicie,albo macie wolny wieczor,czy popoludnie to polecam!
16 letnia matka-taki tytul opowiada o niesprawiedliwosci w zyciu,kochajaca sie para pragnie dzieca,walcza staraja sie...a 16 letnia dziewczyna poprostu wpada...co dzieje sie dalej..musicie zobaczyc,mnie osobiscie bardzo poruszyl ten film...POLECAM!

cholerka szukam ale znalezc nie moge...poszperaj w necie,moze Tobie sie uda bo ja tez jestem ciakawa..ale mowie Ci wczoraj jeszce o tym czytalam,ale mam takie zamieszanie w glowie ze nie pamietam...chyba jeszcze za wczesnie na owulke.co?chociaz moge sie mylic...jak dlugie masz cykle?

dziekuje za checi, ja mam 28dc a owul. mam zazwyczaj 14-15dc, troche bylo by za wczesnia ale kto wie co w nas siedzi:baffled:

dziekuje za checi, ja mam 28dc a owul. mam zazwyczaj 14-15dc, troche bylo by za wczesnia ale kto wie co w nas siedzi:baffled:
No to dawaj maleńka 23-24 dni w miesiacu
Sexe16.gif

a nóż widelec mały ninja Cie zaatakuje :-D

reklama
Do góry