witamy witamy :-)
dziewczynki juz ci napisaly co mysla o owu ja tylko dorzuce ze warto by bylo zebys zaznaczyla linie podstawowa na wykresach bo bez tego ani rusz z reguly stawiasz ja na wysokosci najwyzszej temp z 6 najnizszych przed skokiem i dopiero wtedy widac kiedy mogla byc owu i tak sobie policzylam jak pojdziesz 7dfl na progesteron bedzie dobrze!
zerknij np na moj wykres (link pod suwaczkiem) ja mam pomiat wg metody rotzera i u mnie nie tylko wazny jest skok ale i dzien szczytu śluzu i wlasnie linia podstawowa jest baaardzo istotna!
dzieki wielkie za pomoc :-):-) a z Twojego wykresiku wynika,ze chyba nie spodziewalas sie tak wczesnie owu,wiesz o czym mowie ;-)ale 1 dzien po wzroscie temp. tez jest szansa,wiec trzymam kciuki...
witam z rana...jestem po rozmowie z M.....
a jak wyjasnil sprawe z byla malolata??bo dla mnie to cos smierdzi...najpierw akcje z ta laska,a potem nagle po tak dlugim okresie staran nie jest gotowy
fajna ta bramka
jak bede miala dzidzie,to tez bede musiala taka kupic,zeby ze schodow nie spadlo...
Witajcie Kochaniutkie :-)
UFFFFFFFFFFFFFFF...cale szczescie,ze z Wami wszystko ok i nadal jestescie razem
melduje sie chociaz od czasu do czasu,bo zawalu przez Ciebie dostaniemy
brzuszek rośnie no i dzisiaj zaczełam 14 tc :-)
ale czas szybko leci...ale kochana...gdzie jest fotka brzuszka?!
czekamy...
Dziewczyny nie jest źle narazie ale nic nie będę jeszcze pisała. Powiem tylko tyle że tonący się brzytwy chwyta.Wszystko się wyjaśni na koniec lipca.
halo...co to ma znaczyc?!ktos tu nas wodzi za nos...mialo byc dzis wyjasnienie i co?!ja naleze do tych niecieprliwych i zaraz mnie skreci z ciekawosci...napisz plizzzzzzzz
Hejka dziewczynki
Bylam dzisiaj u ginka. Mialam ladne endometrium - 11.6mm....i jajeczko wielkosci 20mm....
lekarz powiedzial ze wsio wyglada pieknie i jesli tylko mialabym pelmniki to stawia na to, ze zaszlabym w ciaze :-)
no to super!!!odliczasz juz chyba te 2 msc do szczescia?trzymam kciuki,choc przy takich wynikach,to bez moich kciukow bedzie dzidzia jak sie patrzy
Pochwalę się.
Właśnie wróciłam z USG.
Wszystko jest w porządku.
Dzidziuś waży 450 g , olbrzym co? Prawie 0,5 kg żywej wagi :-)
POL KILO ZYWEGO ZLOTA!!!!!Gratulacje!Ciesze sie,ze dzidzia zdrowo rosnie :-)
DZIĘKUJĘ :-)
Dziewczyny czy 5 kg na plusie w 22 tygodniu to waszym zdaniem dużo ? :-)
uwazaj,zeby Ci w uszach nie przybylo chudzino
Witajcie - wrocilam ze szpitala...:-
-
-( czuje sie dobrze i nawet nic mnie nie boli. To juz moje drugie poronienie wiec troche lepiej go znioslam...zaczynam odliczac czas do staranek... mysle ze dwa miesiace i znow bedziemy sie starac...
Slonce,dobrze,ze sie odezwalas,bardzo sie martwilam o Ciebie,czy wszystko ok po zabiegu.Przynajmniej obylo sie bez zadnych komplikacji...Tule Cie mocno i pamietaj,ze masz w nas oparcie,a czas leczy rany...