reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

nie wiem czy to to ale taki film ogladałam w tv
tam sa potem kolejne cześci

tak tak byl kiedys o podobnym tytule..ale to raczej nie ten..

Romka a posc linka na ten filmik

a ja nie umiem...:-:)-:)-:)-:)-(

dziekuje za checi, ja mam 28dc a owul. mam zazwyczaj 14-15dc, troche bylo by za wczesnia ale kto wie co w nas siedzi:baffled:

kurcze na prawde chcialam pomoc...no to troszku za wczesnie ale pewnie nigdy nic nie wiadomo a czujnym trzeba byc heh!
a jak tam sytuacja z Twoim M i z ta praca..?

reklama
Witam wszystkich gorąco
witamy witamy :-)

dziewczynki juz ci napisaly co mysla o owu ja tylko dorzuce ze warto by bylo zebys zaznaczyla linie podstawowa na wykresach bo bez tego ani rusz z reguly stawiasz ja na wysokosci najwyzszej temp z 6 najnizszych przed skokiem i dopiero wtedy widac kiedy mogla byc owu :sorry2: i tak sobie policzylam jak pojdziesz 7dfl na progesteron bedzie dobrze! :sorry2:

zerknij np na moj wykres (link pod suwaczkiem) ja mam pomiat wg metody rotzera i u mnie nie tylko wazny jest skok ale i dzien szczytu śluzu :sorry2: i wlasnie linia podstawowa jest baaardzo istotna!
dzieki wielkie za pomoc :-):-) a z Twojego wykresiku wynika,ze chyba nie spodziewalas sie tak wczesnie owu,wiesz o czym mowie ;-)ale 1 dzien po wzroscie temp. tez jest szansa,wiec trzymam kciuki...

witam z rana...jestem po rozmowie z M.....
a jak wyjasnil sprawe z byla malolata??bo dla mnie to cos smierdzi...najpierw akcje z ta laska,a potem nagle po tak dlugim okresie staran nie jest gotowy :confused::confused:

fajna ta bramka :tak: jak bede miala dzidzie,to tez bede musiala taka kupic,zeby ze schodow nie spadlo...

Witajcie Kochaniutkie :-)
UFFFFFFFFFFFFFFF...cale szczescie,ze z Wami wszystko ok i nadal jestescie razem :tak: melduje sie chociaz od czasu do czasu,bo zawalu przez Ciebie dostaniemy :-p

brzuszek rośnie no i dzisiaj zaczełam 14 tc :-)
ale czas szybko leci...ale kochana...gdzie jest fotka brzuszka?!:dry: czekamy...

Dziewczyny nie jest źle narazie ale nic nie będę jeszcze pisała. Powiem tylko tyle że tonący się brzytwy chwyta.Wszystko się wyjaśni na koniec lipca.
halo...co to ma znaczyc?!ktos tu nas wodzi za nos...mialo byc dzis wyjasnienie i co?!ja naleze do tych niecieprliwych i zaraz mnie skreci z ciekawosci...napisz plizzzzzzzz :sorry2:

Hejka dziewczynki

Bylam dzisiaj u ginka. Mialam ladne endometrium - 11.6mm....i jajeczko wielkosci 20mm....
lekarz powiedzial ze wsio wyglada pieknie i jesli tylko mialabym pelmniki to stawia na to, ze zaszlabym w ciaze :-)
no to super!!!odliczasz juz chyba te 2 msc do szczescia?trzymam kciuki,choc przy takich wynikach,to bez moich kciukow bedzie dzidzia jak sie patrzy :tak:

Pochwalę się.
Właśnie wróciłam z USG.
Wszystko jest w porządku.
Dzidziuś waży 450 g , olbrzym co? Prawie 0,5 kg żywej wagi :-)
POL KILO ZYWEGO ZLOTA!!!!!Gratulacje!Ciesze sie,ze dzidzia zdrowo rosnie :-)

DZIĘKUJĘ :-)

Dziewczyny czy 5 kg na plusie w 22 tygodniu to waszym zdaniem dużo ? :-)
uwazaj,zeby Ci w uszach nie przybylo chudzino :-p

Witajcie - wrocilam ze szpitala...:-:)-:)-( czuje sie dobrze i nawet nic mnie nie boli. To juz moje drugie poronienie wiec troche lepiej go znioslam...zaczynam odliczac czas do staranek... mysle ze dwa miesiace i znow bedziemy sie starac...
Slonce,dobrze,ze sie odezwalas,bardzo sie martwilam o Ciebie,czy wszystko ok po zabiegu.Przynajmniej obylo sie bez zadnych komplikacji...Tule Cie mocno i pamietaj,ze masz w nas oparcie,a czas leczy rany...

a w ogole to witam sie :)
chcialam spytac,czy ktoras z Was miala taki bol klujacy w pepku??obawiam sie,ze to nic dobrego...mam taki bol od wczoraj,a w necie wyczytalam,ze moze to byc zapalenie wyrostka,wrzody zoladka lub cos innego z jelitem cienkim...ogolnie to chyba cos zwiazane z ukladem pokarmowych

a jak tam sytuacja z Twoim M i z ta praca..?

pod koniec lipca powtarza test, 30 sierpnia jedzie na Majorke na miesiac sprobowac prace ja moze pojade na weekend :-D, M poprosil zebym przyjechala, by sie nam za bardzo nie tesknilo. A ja juz przezywam, ze bede sama, wczoraj ryczalam jak bobr.
Ja ide w poniedzialek na moja konsultacje, bo pod koniec miesiaca mam miec sprawdzana droznosc, zdecydowalam sie, ze nie chce laparoskopii pewnie HSG wystarczy ale zobaczymy co powiedza.

Babeczki spadam sie wykapac i zaatakuje M ;-)
Dobranoc

Dobra napiszę Wam ale bardzo ogólnikowo..Proszę się tylko nie śmiać..
Jak pewnie większość z Wam pamieta, w grudniu straciłam ciążę w 18tc, niewiadomo co było powodem - mniej więcej od kwietnia dostaliśmy zielone światełko i od tej pory nic..
Ginekolog jak zwykle nie widzi problemu..W tej chwili pomaga mi osoba duchowna - rozmawia i mówi co i jak..Ta osoba ma dar...

To tyle..Boje się o tym mówić na forum, na głos..Nie chce żeby mnie wyśmiano..ale wszystko jest na dobrej drodze narazie..

Witajcie ;-)
Kroptusia!!!!!! nareszcie! a my sie tak martwilysmy! :sorry2:
Dziewczyny nie jest źle narazie ale nic nie będę jeszcze pisała. Powiem tylko tyle że tonący się brzytwy chwyta.Wszystko się wyjaśni na koniec lipca.
alez ty tajemcznica! :dry:
Martynka - no wsio wyglada dobrze
Sisi - moj nie ma plemniczkow wiec nie moge zajsc w ciaze :-(
a moze znalazlby sie jakis supermen;-):-) jeden w koncu wytarsza!!
mój maz właśnie do mnie zadzwonił że późno wróci z pracy i ze właśnie idzie sobie zamówić pizze to żebym nie gotowała dla niego obiadu :no::no::no::no::no: nawet w pore mi to powiedział przeciesz ja nigdy o 18stej nie robie obiadu tylko dużo wcześniej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: widze że mój M sie ostro odgrywa na mnie za tą prośbe nie picia piwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
olej!!!! skoro woli pizze od domowego obiadu :dry:
Kochane jeszcze raz dziekuje za wszytkie przytylanki.. i za wyrazy wspolczujcia.. dziekuje
cholera.... wiedzialam ze cos przeoczylam! Słonko baaardzo mi przykro !!! ale nie martw sie moj tatko juz gra w karty z twoim wujkiem :sorry2:
Pochwalę się.
Właśnie wróciłam z USG.
Wszystko jest w porządku.
Dzidziuś waży 450 g , olbrzym co? Prawie 0,5 kg żywej wagi :-)
super nowiny! :-)
Witajcie - wrocilam ze szpitala...:-:)-:)-( czuje sie dobrze i nawet nic mnie nie boli. To juz moje drugie poronienie wiec troche lepiej go znioslam...zaczynam odliczac czas do staranek... mysle ze dwa miesiace i znow bedziemy sie starac...
Kochana szybko minął te 2 miesiace! ja mocno wierze ze juz nigdy wiecej tego nie bedziesz musiala przechodzic! ;-)
...a ja mam maly rebys, mam dzis sluz baaaaaaaaardzo ciagnacy i mokro ale jak zrobilam test owul. to nic tylko 1 krecha, no i co ja mam o tym myslec, a dodam ze przezroczysty mam od jakis 2-3 dni...
mierze temp.
6dc-36,44
7dc-36,44
8dc-36,27
9dc-36,44
10dc-36,36
:baffled:
na moje oko jestes przed owu a śluz plodny to mozna miec i kilka dni przed owu ja np mam kilka dni taki przezroczysty rozciagliwy a potem 2 dni BJ i dopiero po tym mam skok tempki :sorry2: ale tak czy inaczej radze dorwac samca! :-D

jak chcecie poogladac baaardzo nietypowy wykres to zapraszam do siebie @ brak!

reklama
Witajcie dziewczyny porannie przy kawce choc jeszcze nie radosnie...
I ja witam przy porannej kawce - mam do pracy dopiero na 12 więc przysiadłam się do Was:tak:
To tyle..Boje się o tym mówić na forum, na głos..Nie chce żeby mnie wyśmiano..ale wszystko jest na dobrej drodze narazie..
OLaPM - to nie jest śmieszne - to jest wiara:tak:
dla ludzi niewierzących wszystko związane z wiarą jest śmieszne, ale oni też mają swoje przekonania - ja nie mówię tu o tych sytuacjach gdzie ludzie odstawiają leki bo ich uleczy znachor lub bioenergoterapeuta, ale jeżeli to nie szkodzi to dlaczego nie spróbować - mój zawód to tez leczenie przez rozmowę;-) trzeba wierzyć i cuda się czynią - trzymam kciuki;-)

Do góry