Shenkoka-rany boskie-czy twoj nick cos oznacza w jakims jezyku??? O malo jezyka nie połamalam![]()
heheheheh ale się usmiałam....shenkoka to taka odwrotnosc od kashenka..ale brzmi ;-) japońsko ;-) heheheheh
buziole
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Shenkoka-rany boskie-czy twoj nick cos oznacza w jakims jezyku??? O malo jezyka nie połamalam![]()
Faktycznie paranoja z tymi lekarzami... chyba musisz zaufac swojej intuicji, może poszperaj w necie i zobaczysz który jest blizszy prawdy... no i obserwuj siebie, jeśłi chodzenie bedzie sprawiało Ci ból, zamiast pomagać to może faktycznie 3 specjalista? nie nie, żartuje, wierze że będzie ok....
Fajnie, ze meżulek przylatuje, nacieszysz się nim i od razu bedzi Ci lepiej.
A co do @? może jakis teścior zrobisz? ;-)
Kropeczko dziękuje za komentarz zdjęć ja tobie życzę wszystkiego dobrego.
a tak wogóle to dzisiaj przed południem okropny ból brzucha, nigdy takiego nie miałam może to owualcja - ale wydawało mi sie że wczoraj była.. oj chyba się pogubiłam, zresztą miałam nie liczyć i nie myśleć ... co ma być to będzie!;-)
Kropeczko..ojejku ciężka sprawa z ta Twoja nogą..ale skoro lezysz i to Ci nie pomaga..to posłuchałabym tego lekarza, który każe chodzic..może to oraz inne zapisane przez niego badania pomogą..
wiem cos na temat sprzecznych diagnoz, bo mnie kilka lat temu przytrafił sie wypadek i problemy z nogą..rózni lekarze, różne opinie..też faszerowali mnie prochami..a o tym co mi jest dowiedziałam sie po prawie 2 latach badań..bo każdy specjalista przekombinowywał..masakra jakaś..
DUŻO DUŻO ZDRÓWKA!!!!
no to super ,że jesteś a co tam dobrego ugotowałaś?? ja miałam dziś bitki wołowe mniam mniam pychotka:-) a co do fasolki to nie jestem pewna bo było to za wczas robione a dopóki nie było jeszcze dnia @ to trudno cokolwiek określić. Ale dzięki oby się udało w końcu i mi i Wam kobitkihej dziewczynki, juz jestem, melduje sie:-)
sylwka oj ty tesciora juz zrobila, ale kochana blada kreseczka hm..... to napewno fasolka![]()
buziole dla wszystkich dziewczynek!
ja robie lwasnie obiad, bo moj mężus wkoncu dzis w domku caly dzionekale powiem wam ze cycki mnie baaardzo bolą
![]()
oj widzę moja droga, że Ciebie też ciekawość zżera to tak jak mnieMarzenixx pisze:ja wczoraj kupilam test bo nie wytrzymalamale zrobie go chyba jutro rano..... znam siebie i wiem ze sie nie opanuje hihihihi
a bola mnie bardzo cycuchy...
Widzisz kochana taka jest ta głupota człowieka ale wiele z Was mi wyjaśniło to i nie będę tak robić. No ale wiesz ta niecierpliwość jest okropna. ale już wyluzowałam zaczynam naukę do ostatniego egzaminu i czekam spokojnie na efekty przytulanek;-)27niunia pisze:Test wg suwaczka 8 dni za wcześnieOj oszalałaś dziewczyno, tyko się stresujesz niepotrzebnie.
kropeczko tak wogole to ja sądzę ze dopuki nie jest się w szpitalu i dokladnych i wszystkich badan nie porobią, to guzik powiedza!!!! ale rezonans to najleprze badanie!!!! musisz to zrobic!!! ja mialam i mam nadal problemy neurologiczne i powiem Ci ze gdyby nie rezonans kręgoslupa i glowy to nadal leczyli mnie nie widadomo czym i po co?
dziewczyny ale ta kreska to taka bladzizna.......kurcze....to cien.Najmocniejsza byla ta 1.to nie ciąża
dziewczynki odpowiecie mi na pytanko z tym albumikiem jak wiecie????
heheheheh ale się usmiałam....shenkoka to taka odwrotnosc od kashenka..ale brzmi ;-) japońsko ;-) heheheheh
buziole
Shenkoka -dziekuję kochana bardzo!!! tak właśnie robię-zaczelam chodzic. A co Tobie się stało-jakie mialaś klopoty z noga po wypadku??? Mam nadzieje, ze juz ze zdrówkiem wszystko dobrze u Ciebie! Scisakam mocno!
Apropo kolezanek. Jak zaczelismy sie starac o dzidzie ja oczywiscie przestalam pic alkohol a wiecie jak to jest na imprezach wszyscy namawiaja. Ja caly czas wykrecalam sie antybiotykami. Nie chcialam oklamywac mojej bliskiej kolezanki wiec jej powiedzielismy ze moge byc w ciazy. .
Sorka, ze sie wtrace ale to prawda z tym, ze zycie uczy pokory.
Mnie uczy juz 5 rok i jak Wam powiem dlaczego, to kazda z Was uzna, ze zasluzylam na to, co mam. Jak bylam glupia malolatka (nie mowie, ze wszystkie sa glupie - ja bylam na 100%), wydawalo mi sie, ze swiat kreci sie dookola mnie i nigy nic mi sie nie przydarzy, czego sama nie zapragne. Wiec, nawet zabezpieczenie olewalam. :-(
.pysia510- pysiu kochana my zaczelismy staranka w lutym 2008,... w miedzy czasie zmienilam lekarza , w lipcu ten wlasnie lekarz zaraz po zrobieniu badanek a trafilam do niego w czerwcu stwoerdzil u mnie zespol policystycznych jajnikow i 13.08.2008 mialam zabieg laparoskopie - po tym zabiegu 22 dostalam reguralnie tak jak zawsze @ a nastepnej juz nie dostalam bo zaszlam w ciaze..25.09.2008 lekarz orzekl ze jestem w prawie 5 tygodniu ciazy.. nie bralam zadnych tabletek.. jedynie co to zabieg laparoskopii..;-)
Hej dziewczyny w ten zimowy dzień. Wczoraj mnie tu nie było i widzę, że mam spore braki muszę najpierw poczytać i dowiedzieć się co tam u Was słychać;-)
:-)
*
bardzo przyjemna praca:-)a co u ciebie,robilas test?
ja wczoraj kupilam test bo nie wytrzymalamale zrobie go chyba jutro rano..... znam siebie i wiem ze sie nie opanuje hihihihi
a bola mnie bardzo cycuchy...
Hej dziewczyny!
A właśnie-moja noga! Otóz wczoraj pojechałam do innego specjalisty-zeby skontrolowac diagnozy - inie uwierzycie-2 ortopedów i 2 rożne zalecenia. Wczorajszy lekarz kazał natychmiast zrobic rezonans kolana, zmienil wszystkie leki, skrytykował podaną blokade-powiedział ze nie powinnam jej wogole miec podawanej.... i kazał mi chodzic...podczas gdy ten drugi kazał bezwzglednie lezec i usztywnił nogę....I CO JA MAM ZROBIC???
Słuchajcie, byłam tam z tatą, bo ja o tych 2 kulach, wiec ciezko mi byloby samej jechac...i na koniec moj tato sie go pyta-jak to mozliwe, ze 2 lekarzy o tej samej specjalnosci maja tak odrebne i przeciwne sobie wskazania dla tej samej pacjentki(lezec-chodzic; blokada konieczna-blokada zabroniona; trzeba punkcje robic-nie wolno punkcji wykonywac...) ...czy są jakies 2 szkoly w zwiazku z tym? A lekarz na to, ze szkola jest jedna-medyczna, ale nie kazdy ja konczy...tzn. chcial powiedziec ze ten pierwszy lekarz jest niedouczony i jej nie skonczyl......i co ja-czyli pacjent mam robic??? ktorego sluchac? A moze kolejne 80zl wydac i isc do trzeciego specjalisty...PARANOJA JAKAS KOMPLETNA!
I tak-zaczelam wiec chodzic...poamlu na tyle na ile moge ale chodzechoc boli dalej i nadal kolano spuchniete. Mam skierowanie na rezonans magnetyczny i na badania kwri kolejne i czekam na rozwoj sytuacji...W jednym sie tylko zgodzili, ze w kolanie oprocz stanu zapalnego na teraz sa powazne zmiany tylko trzeba rezonansu zeby je ocenic dokladniej...
A!!!! I mam radosna wiesc dla siebie-moje kochanie kupiło bilet i przylatuje za 2 tygodnie na 10 dni do mnie!!! Juz zaczynam odliczanieeeeee...choc pobyt bedzie niestarankowy z racji moich lekow, ale i tak sie ciesze jak glupia:-):-)
I na koniec- u mnie tez jaja z @ w tym cyklu-ale pewnie po lekach tak mam, brunatne plamienie bylo przez 5 dni, potem 1 dzien @ ale jakas taka ciemna, a dzisiaj niby 2dc i cisza i zero i sucho...u kropeczki poplątanie z pomieszniem na kazdym froncie na calej linii![]()
No! Grzeczna dziewczynka!!! Bez takich mi tu więcej...8 dni przed terminem...no chyba rekordzistaka jesteśWidzisz kochana taka jest ta głupota człowieka ale wiele z Was mi wyjaśniło to i nie będę tak robić. No ale wiesz ta niecierpliwość jest okropna. ale już wyluzowałam zaczynam naukę do ostatniego egzaminu i czekam spokojnie na efekty przytulanek;-)
wiecie co tak sobie myślę, że ten styczeń to dobrze że się kończy, bo jakiś taki długi i smętny i nie ma fasolek?!