reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

kurczaczek z tymi facetami czasem nie idzie wytrzymać normalnie mam dosc aż tak źle jeszcze nie było chyba

reklama
martyna222 - Ty kobiet cicho siedź i spokojnie czekaj!

lolitka200 - oj by to coś dało!

zaniepokojona - kochana, ja też przez całe życie już w dzieciństwie długo sama dużo robiłam, musiałam często radzić sobie sama i również za brata i myślałam, ze M mnie wesprze i o tym mówiłam, to on raczy tylko finansowo a z psychologicznym, uczuciowym wsparciem to trochę gorzej, raczej to ja go wspieram:dry: To tylko faceci.

Zaniepokojona przytulam Cie z powodu Twojego M. ja bym zabila za codzienne piwko. Tak samo papierosy. Ja rozumiem jak jest impreza czy np weekend to my czesto sobie pijemy w zasadzie pilismy winko jakies czy piwko ale nie codzien bez przesady. Teraz podczas staranek ja wogole nie pije alkoholu i co mnie zaskoczylo kompletnie moj M. zaproponowal sam z siebie ze on tez nie bedzie pil alkoholu dopoki nie bedziemy w ciazy. Poza tym on bardzo sie stara ja widze zmiane duza w jego podejsciu wlasnie po tym jak mielismy te przerwe w starankach (tyle ze u nas byla ze wzgledow zdrowotnych). Musicie pogadac list to tez dobra forma. Cokolwiek ale musicie dojsc do jakis kompromisow. Wiem Slonko ze Ci ciezko, sytuacja nie jest za dobra z jego podejsciem do zycia do dziecka do malzenstwa. Moze on potrzebuje jeszcze troche czasu. Nie wiem nie umiem Ci nic doradzic. :-:)-:)-(.
.
dziękuje kochana z pomoc i dobre słowo muszę poważnie z nim porozmawiać i może coś do niego dotrze:tak::tak: będe próbować

ciekawe jak Gosia bardzo jej współczuję

Kroptusiu odezwij sie bo sie martwimy

witaj Wikula :-)

Niunia cieżko nie mieć całkowitego oparcia w M ale jakos to przeżyję

Moja tamp na ok godzinę 6 rano:
7dc - 36.8
8dc - 36.6
9dc - 36.6
10dc - 36.8
11dc - 36.5
12dc - 36.5
13dc - 36.3
14dc - 36.5
15dc - 36.3
16dc - 36.7
17dc - 36.7
18dc - 36.7
19dc - 36.7
20dc - 36.9
21dc - 37.2
22dc - 36.9
23dc - 37.15

.....

Co o tym sądzicie?

Niunia nie znam się na tym, ale tempki wyglądają całkiem fajnie:tak:

Zaniepokojona - co do męża to powiem tylko, żebyś to wszystko, jak najszybciej wyjaśniła, bo, jak to tak zostawisz, to moim zdaniem będzie tylko gorzej..

reklama
A co z Gosią, bo mnie nie było i nie wiem co tu się działo?
Gosia miała mieć dzis zabieg bo jej fasolka obumarła :-:)-:)-(
Zaniepokojona - co do męża to powiem tylko, żebyś to wszystko, jak najszybciej wyjaśniła, bo, jak to tak zostawisz, to moim zdaniem będzie tylko gorzej..
na pewno tego tak nie zostawie nie ma mowy :no::no:

Do góry