reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

no naprawde to wyglada jak by uciekal... nie znam was bernardko ale z tego co piszesz to wydaje mi sie ze twój mąz jest jakis niedojrzały ...... nie rozumiem jak on tak moze sie zachowywac i cie ranic....:zawstydzona/y:
ja też dochodze do takich wniosków :-:)-(

czeka nas dziś poważna rozmowa jak wróci pracy :tak::tak::tak:

reklama
Właśnie dzwonił M i powiedział że odmówił tą pracę
MDR59.gif
MDR97.gif

hej Sloneczka!!

mężowi się bardzo podoba bo sam nic nie musial robic hehehe
pomalowalam dwa razy bo na pomarancz kladlam ta farbe i musialam 2 razy zeby nie przebijalo, wogole to pierwszyraz malowalam i w jednym miejsu jka juz wszystko wyschlo zostaly zacieki bo widocznie w tym miejscu nie byl dobrze przycisniety i rozprowadzony wałek..:-( bo juz sily w rekach nie mialam i w kazdym razie nie wiem co mam ztym zrobic .... czy pomalowac ten kawalek raz jeszcze przejechac walkiem po nim? czy jak to zrobie nie bedzie sie ten kawalek sciany odroznial??? nie wiem, ale drazni mnie tez zaciek bo ogolnie to tak ladnie mi wyszlo.....
jak moja mama pomalowala sama cale mieszkanie,to na kazdej imprezie byl toast "za ekipe malarska!",tak wiec dla Marzenki "za ekipe malarska!"

:angry:k*wa poczytałam sobie o tym stosunku lh do fsh.... i KM nie jest dobrze:(:(
Shiet:crazy::crazy::crazy:
moze nie bedzie tak zle...moze da sie wszystko wyregulowac...trzymam kciuki!!:sorry2:

dziewczynki zarzućcie se aparat na zemby moze byc atrapa to od razu wam sie odechce jesc! :-D
ja jestem taki zarlok,ze aparat mi w niczym nie przeszkadzal,w najgorszej opcji moglabym nawet ciastka zmielic,zeby je zjesc!:zawstydzona/y:

uwielbiam te piosenke!!!mam ja na kompie w troche innej wersji:-)

Właśnie dzwonił M i powiedział że odmówił tą pracę
widze,ze Ty z nim masz niezle przejscia!!atrakcji Ci napewno nie brakuje...musisz byc silna i opanowana,nie daj po sobie znac,ze Cie to az tak bardzo wszytsko boli,ale badz konsekwenta...jak czolg do celu!

reklama
ja dzwoinie do meza kochanie o ktorej bedziesz za 10 min odpoiada a q* mineło juz godzina 10 min masakra moj to chyba naprawde tez ma nasrane ostatnio zachowuje sie dziwnie zmeczony itp a ja sie wscieklam wczoraj i mu powiedzialam ze jak se mysli ze skoro ma juz slub ze mna i nie musi sie starac to sie myli buzki lece dziewczynki papa

Do góry