reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Sylwka22 a Ty to jeszcze masz 8 dni do @... o rany Laski, czemu Wy tak szybko testy robicie???
Wiem, że się Wam wydaję, że to za wczas ale ja tylko tak z ciekawości go zrobiłam i wcale nie wierzę, że wynik jest prawdziwy. Bo to zdecydowanie za wcześnie! a prawdy się dowiem za 8 dni. A test zrobię jeśli nie będzie @ i oby jej nie było.

bablyss pisze:
sylwka22 kurde mol!!!!! to moze fasolka! ale numer....żeby to bylo to!!!!!
Oby to było to, czekam do 5.02 się wszystko okaże. Chciałabym być październikową mamą...A w ten wynik za bardzo nie wierzą bo wg obliczeń to jeszcze za wczas żeby cokolwiek test pokazał. ale iwecie jak to jest ta kobieca ciekawość;-)

reklama
hej dziewczynki, juz jestem, melduje sie:-)

kaprycha glowa do gory bedzie dobrze, jak to powiedziala nasza bablyss -kazdy ma jakaś tajemnice:-)
bablyss cos ty tam wymacala sobie:-D:-D:-D napewno wszytsko jest ok a to tylko fasolka:tak::happy:
sylwka oj ty tesciora juz zrobila, ale kochana blada kreseczka hm..... to napewno fasolka:-D:-D
romka baardzo bym chciala zeby mo sen byl proroczy heheh:-D

buziole dla wszystkich dziewczynek!
ja robie lwasnie obiad, bo moj mężus wkoncu dzis w domku caly dzionek:-D ale powiem wam ze cycki mnie baaardzo bolą:baffled::confused:

hei dzieczyni:-)
Juz po pracy,fajnie bylo,byl dzisiaj chlopczyk ok 2,5 miesiaca,malutki i ladniutki,troszke plakal, malutka dziewczynka moze ok 2 lat,w sukienusi,lzy jej lecialy bo mamuska poszla cwiczyc a ona nie chciala sie bawic:-(Zaczela sie bawic misiaczkiem i bylo lepiej:-)..dobrze trosze popracowac...niecierpie w domu siedziec!

Bobo kochana no to ja myslalam ze to tylko tak w polsce sie dluza te egzaminy na prawko a u was jeszcze gorzej masakra:szok:wiesz wstaje wczesnie ale idzie sie do tego przyzwyczaic ale czasem jest ciezko:-(no ale trudno w domku nie chce siedziec wole pracowac bo jestem z tej natury ze nie wysiedzialabym w domciu:-D
Pozdrawiam cie kochana i pomyslnych egzaminow i postych drog w tej norwegi zycze albo gumowych drzew:-D

Oj dziekuje bardzo,wlasnie dzisiaj kupilismy samochod wiec bede jezdzic z automatycznymi biegami,musze cwiczyc bo troszke sie oposcilam:-(

hei dzieczyni:-)
Juz po pracy,fajnie bylo,byl dzisiaj chlopczyk ok 2,5 miesiaca,malutki i ladniutki,troszke plakal, malutka dziewczynka moze ok 2 lat,w sukienusi,lzy jej lecialy bo mamuska poszla cwiczyc a ona nie chciala sie bawic:-(Zaczela sie bawic misiaczkiem i bylo lepiej:-)..dobrze trosze popracowac...niecierpie w domu siedziec!
oj kochana powiem ci ze ja strasznie bym chciala pracowac z maluszkami:-D

reklama
swietna wiadomosc!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje,ze niedlugo tez sie pochwale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro koniecznie napisz co i jak!!!!

Kochana bylam w pracy 1 dzien:-)bylo czworo dzieci,malutki chlopczyk ok 2,5 miesiaca,jaki slodki,nosilam go na rekach,niektore dzieci wstydza sie i chowaja przed nami..hehe,,stroche daleko do pracy ale jakos sie przemorduje,niedlugo zadam egzamin i zaczne sama jezdzic:-)Dopiero wyplata 30 lutego...hmm ciekawa jestem..nie pytalam sie o kase bo tak bardzo mi nie zalezy na kasie,ale malej stawki nie dostane bo mam lata wypracowane no i juz po 30..stce.
Co u ciebie Romeczka?

Do góry