reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

chodziłm do szkoły fotograficznej:-):-):-) jak coś to zapraszam do mnie na sesję:-)

szczerze mówiąc to brzuch mam duuuuzó mniejszy niż na fotkach - kwestia wypięcia sie na maxa i wciągnięcia powietrza:-):-):-)

To prawda-bardzo ładne zdjęcia.
Szczęście mieć taki talent.
Ja z talentów tylko nieźle śpiewam ,ale nic z tego nie mam i robię świecę bez podpórki :-) Taką no wiecie jak na WF-ie :-D

AAA tak sądziłam, że wydobyłaś ten brzuch do fotek :-)

U mnie na innym wątku przez całą ciążę miała być dziewczynka a urodził się chłopiec ;-);-)

To gdzie ten lekarz zgubił te jajka ? Ja tego nie rozumiem jak może przez 9 miesięcy wychodzić dziewczynka ,a z między nóg chłopak :-)

no co ty Olica korzystaj z przywilejów należą Ci sie i nie wolno sie zawstydzać tylko wypiać brzuszek do przodu a głowe do góry i korzystać jak tylko można :-);-)

dziękuje za życzonka buziak dla Ciebie **

Buzi odwzajemniam :-)
Wypinam smiało ciało , wypinam smiało ciało :-D

reklama
LASKI a widzialyscie too..?MOZE MOGE POMOC...taki watek zalorzyl jakis koles..i o to co napisal.."Witam. Jesli chcesz mieć dziecko, moge Cię zapłodnić.Jestem żonatym ,zadbanym i inteligentnym facetem, który wzamian za fajny sex może Ci pomóc w zapłodnieniu.Oczywiście spotkanie tylko w jednym celu.Pełna dyskrecja i anonimowośc działająca w dwie strony.Ja mam fajną coreczkę i wiem jakie to szczeście.Pozdrawiam zaplodnie80@wp.pl"
jakies chetne hahhahahahahah

LASKI a widzialyscie too..?MOZE MOGE POMOC...taki watek zalorzyl jakis koles..i o to co napisal.."Witam. Jesli chcesz mieć dziecko, moge Cię zapłodnić.Jestem żonatym ,zadbanym i inteligentnym facetem, który wzamian za fajny sex może Ci pomóc w zapłodnieniu.Oczywiście spotkanie tylko w jednym celu.Pełna dyskrecja i anonimowośc działająca w dwie strony.Ja mam fajną coreczkę i wiem jakie to szczeście.Pozdrawiam zaplodnie80@wp.pl"

Hehe a jest na to jakaś gwarancja ? :-D :-D
Gościu sobie pokorzysta, a ciekawe ile dziewczyn by zaszło :-)

wczoraj w TV byl o tym reportaz, ze takie cos jest nielegalne a nawet karalne...

cóz za propozycja co ten facet sobie myśli szkoda że ceny nie podał :baffled::baffled::baffled:

Witam Was Moje Kobitki:-)Jestem juz od 4.50 w Norwegii,jest super,a jak narazie nie jest cięzko:no:Zaczełam dzisiaj prace i juz miałam 3 sprzątania:tak:Z jezykiem jak narazie idzie,ale czas pokaze:tak:Buziaczki;-)

Witam Was Moje Kobitki:-)Jestem juz od 4.50 w Norwegii,jest super,a jak narazie nie jest cięzko:no:Zaczełam dzisiaj prace i juz miałam 3 sprzątania:tak:Z jezykiem jak narazie idzie,ale czas pokaze:tak:Buziaczki;-)
Witaj Madzinku :-) Fajnie, że się odezwałaś. Cieszę się, że jest super. Ja tam podziwiam za odwagę. W obcym kraju, z obcym językiem (i to jakim:-D) a tak sobie poradziłaś. Trzymam kciuki, żeby wszystko Wam się tam układało. Buziaczki

witaj :-):-)na pewno wszystko się ułoży zobaczysz :tak::tak:
a gdzie dokładnie jesteś w Oslo??

reklama

cwany... wszed na fforum zobaczyl ze dlugo sie starmy i nadal nic to wieksze prawdopodobienstwo ze nic z tego nie bedzie a on na tym skorzysta... dziecinada... a znajac zycie to jakis mlody dzieciak napisal albo jakis brzydal co laski sobie znalezc nie moze i liczy na ,,male co nie co'' :-):-):-):-)

Do góry