reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Wstyd się przyznać, ale czasem mnie nachodzą wątpliwości. Z jednej strony bardzo chcę mieć dziecko a z drugiej zastanawiam się, czy ja w ogóle się odnajdę w roli matki... Wiem, dziwna jestem :-D

ja to mam totalnie w inna strone... :-) teraz bardzo sie boje ze nigdy nie zajde w ciaze... ale gdy mysle o tym co byloby gdybym juz byla w ciazy to nachodza mnie mysli w stylu-,,co jesc, co robic zeby bylo wszytsko ok''... wydaje mi sie ze zaczelabym sie potwornie bac ze moge poronic...
to ja dopiero dziwna jestem :-):-):-)

reklama
ja to mam totalnie w inna strone... :-) teraz bardzo sie boje ze nigdy nie zajde w ciaze... ale gdy mysle o tym co byloby gdybym juz byla w ciazy to nachodza mnie mysli w stylu-,,co jesc, co robic zeby bylo wszytsko ok''... wydaje mi sie ze zaczelabym sie potwornie bac ze moge poronic...
to ja dopiero dziwna jestem :-):-):-)

Sandraha wcale dziwna nie jestes bo ja wlasnie tak samo mam jak ty boje sie ze mama nie zostane a juz ogladam rzeczy do dzidziusiow i mysle jak ja to nie bede stroic swego maluszka ah ale to moze mamy tak a nie inaczej bo obydwie juz tak dlugo sie staramy bez rezultatu eh:zawstydzona/y:

Sandrahaha, wierz mi, nie tylko ty tak masz... ja tez się po owulacji cały czas zastanawiam co robic a czego nie robić, co jeść a czego nie żeby się udało i nie przeszkodzić fasolce:)

sisi86 ja tez tak mialam... teraz wyluzowalam troche :-):-):-) ale tylko troche :-) teraz ogladam ciuszki, buciki i takie tam a wczesniej to juz sie zastanawialam nad wyborem lozeczka, posieli, albumow na zdjecia, ciuszkami na chrzest, wystrojem pokoiku :-):-):-) to dopiero trzeba miec niepokolej w glowie :-):-);-)
w ogole widze ze jestesmy w podobnym wieku.. prawdopodobnie 2 lata roznicy... ja jestem rocznik 88. a tak w ogole jak dlugo sie staracie?? ja teraz na clo 6 cykl bede zaczynac i juz mam dosyc tych wstretnych hormonow ale co moge zrobic?? nic, tylko probowac dalej... chociaz juz trace nadzieje... :-:)-:)-(

Lilu19
dziekuje za nazwe ;-) zaraz sobie poszukam na necie cos wiecej o tym specyfiku ;-) szczerze to pierwszy raz slysze o takim czyms ;-)

Zajączek81
dobrze ze mamy to forum bo ja juz myslalam ze jestem jakas dziwna, ze nikt tak nie ma, ze juz mi sie w glowie balagan robi :-):-):-) a teraz widze ze to naturalne zachowanie i wiele kobiet tak ma :-) ufffff... nie jestem sama :-D:-D hihih

No to jestem po zakupach :p jak zwykle bardzo udane - mąż będzie miał dwie koszulki, spodenki, bielizne, a ja tylko 1 sweterek..I zawsze tak jest że pędzę na zakupy dla siebie a obkupię męża, ale ja tak bardzo lubię patrzeć jak on się cieszy - mam nadzieje tylko ze wroci z pracy juz w dobrym humorze bo mu normalnie chyba nogi z du** powyrywam!

Zajączku jak dobrze że już jesteś!!!!!!

Ostatnia edycja:
No to jestem po zakupach :p jak zwykle bardzo udane - mąż będzie miał dwie koszulki, spodenki, bielizne, a ja tylko 1 sweterek..I zawsze tak jest że pędzę na zakupy dla siebie a obkupię męża, ale ja tak bardzo lubię patrzeć jak on się cieszy - mam nadzieje tylko ze wroci z pracy juz w dobrym humorze bo mu normalnie chyba nogi z du** powyrywam!

ty mu nic tam nie wyrywaj :-):-D;-) jeszcze ci przyda :-):-):-) oj napewno sie ucieszy :-) ja tez tak mam ze wole obkupic mojego tz niz mnie :-)

Sandrahaha

Jesli naprawde szukasz czegos zeby nie bylo sucho w okolicach owulki to moze kup sobie to : PRE-SEET intimate moisturizer ( naturalny sluz plodny ) tutaj jest link :

PRE-SEED ŻEL NAWILŻAJĄCY MIEJSCA INTYMNE dla STARAJĄCYCH SIĘ+ 3x TESTY

jeszcze raz dziekuje :tak: wlsnie poszukalam na necie co kobietki o tym produkcie pisza i wiele jest zadowolonych z rezultatu :-) wiele kobietek po clo uzywalo ten lubrykant poniewaz sucho jest i to bardzo przy tych hormonach... juz znalazlam na ebay.co.uk wiec za chwile kupuje :tak: pozniej napisze jak zadzialal...zobaczymy czy az taki dobry jest :-):-)

Witaj kochana, co u was dziewczynka slychac ? :-)[/FONT]

Ale mnie cos muli :baffled:
A dziękuje wszystko dobrze.

Ile teraz dajesz @ na przyjście, tzn. po jakim czasie testujesz?

Tak a propos badania...to kurcze podbrzusze mnie boli jak na owulkę już od soboty:-( mozliwe że po tym wstrzyknieciu??
Nie mam pojęcia. A ile musicie się wstrzymać z przytulankami?

:-( ale tak mnie to ciekawie z tym kurzym bialkiem... i dalej szukam i dalej niec nie znajduje...
Nie słyszałam nic o tym

Wstyd się przyznać, ale czasem mnie nachodzą wątpliwości. Z jednej strony bardzo chcę mieć dziecko a z drugiej zastanawiam się, czy ja w ogóle się odnajdę w roli matki... Wiem, dziwna jestem :-D
Chyba wszystkie tak mamy. Trzymam kciuki żeby kolejna @ była za 9 miesięcy:-D

No to super, że zakupy się udały.

A mnie zdenerwowała babka w mięsnym. Chciałam kupić 1 kotleta schabowego(M do pracy) a ona mi bierze z takie dużego kawałka i chce mi sam tłuszcz kroić. Ja jej mówię, że chce z tego mniejszego ona mi odpowiada, że go później nie sprzeda, w takim razie podziękowałam za takiego kotleta i poszłam do kasy. Poprosiłam drugą sprzedawczynie, żeby mi ukroiła z ładniejszego schabu tego kotleta i ukroiła mi z tego z którego chciałam;-)

reklama
A mnie zdenerwowała babka w mięsnym. Chciałam kupić 1 kotleta schabowego(M do pracy) a ona mi bierze z takie dużego kawałka i chce mi sam tłuszcz kroić. Ja jej mówię, że chce z tego mniejszego ona mi odpowiada, że go później nie sprzeda, w takim razie podziękowałam za takiego kotleta i poszłam do kasy. Poprosiłam drugą sprzedawczynie, żeby mi ukroiła z ładniejszego schabu tego kotleta i ukroiła mi z tego z którego chciałam;-)

:-D:-D:-D:-D hihihih to mnie teraz powalilas na kolana... no ale masz racje... te babeczki to siedza i wszystko ca najgorsze by wciskaly ludziom i jeszcze mowily ze to najlepsze :tak: skoro placisz to wymagasz :-) i tak ma byc
a tak na marginesie to jak ona tak mogla kobiecie w ciazy odmowic ladnego kawalka mieska?? myszy jej sie nalegna :-D:-D:-D:-D zartuje oczywiscie

Do góry