kinguś
Nie poddam się
Ja już wszystkie odcinki obejrzałam;-);-);-)Nie wiem czy macie w domach ten kanał telewizyjny ale na zone reality o 13:00 są opowieści o narodzinachtakie odcinkowe, ale fajne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już wszystkie odcinki obejrzałam;-);-);-)Nie wiem czy macie w domach ten kanał telewizyjny ale na zone reality o 13:00 są opowieści o narodzinachtakie odcinkowe, ale fajne
Nie wiem czy macie w domach ten kanał telewizyjny ale na zone reality o 13:00 są opowieści o narodzinachtakie odcinkowe, ale fajne
Czesc Kropeczko
Zakrecona jestes cos dzis. Ja pytalam ile czasu nalezy mierzyc temp?. O kawe chyba Sisi pytala. Wlasnie Sisi jesli staracie sie o dziecko to trzeba by bylo pomyslec o ograniczeniu kawki. Tak jedna dziennie slaba z mleczkiem. Gdzies czytalam ze jak sie naduzywa kawy w ciazy to dziecko moze miec problemy z serduszkiem wiec chyba nie warto ryzykowac.
![]()
Hmmm to nie dobrze, bo ja to 3-4 musze kaw wypic dziennie bo inaczej jestem nemo, oczywiscie pije kawke z mlekiem ale w ciazy napewno kawa pojdzie na bokO kawe chyba Sisi pytala. Wlasnie Sisi jesli staracie sie o dziecko to trzeba by bylo pomyslec o ograniczeniu kawki. Tak jedna dziennie slaba z mleczkiem. Gdzies czytalam ze jak sie naduzywa kawy w ciazy to dziecko moze miec problemy z serduszkiem wiec chyba nie warto ryzykowac.![]()
Ja mam już 102 cm mam nadzieje, że już więcej nie urośnie![]()
A mi się dziś śniło, że był już październik i zbliżał się mój termin porodu. Pojechałam do szpitala, w którym chce rodzić a tam moja położna powiedziała, że niestety nie będzie miejsc i pojedziemy do innego. Pojechałyśmy tam, jakiś położny/lekarz przebił mi pęcherz rękąodesłali M i kazali czekać że to może potrwać. Położyłam się do łóżeczka poczułam 2 skurcze i było po wszystkim nawet M nie zdążył przyjechać. Dziewczyny co za sen chyba zaczynam już wszystko przeżywać
![]()
Sisi ja nie widzialam tego filmu ale narobilas mi checi zobaczenia go.
Lilu 3 -4 dziennie to troche duzo ja mam niskie cisnienie, ale staram sie pic jedna max 2 dziennie. Od tego cyklu zaczynam starania wiec napewno bede sie starala pic tylko jedna na dzien. Tak samo w ciazy jesli lekarz nie zabroni to jedna slaba mozna pic ale ja nie wiem czy bede chciala. Podobno sa jakies kawy bezkofeinowe to mozna by wyprobowac tak zeby jakis smak zlapac.
Hej!...ja znowu nocą do Was wpadam...ale jutro napewno sie pojawię w ciągu dnia...tzn.już dzisiaj:-)
ZAJACZKU_NAPISZ Z SAMEGO RANA JAK hsg...mysle o tym twoim badaniu co chwilke....DAJ ZNAC JAK W PIĄTEK POSZLO, JAK SIE CZUJESZ I JAK BYLO...
Przypomniało mi się, Zajączku, że miałaś robione badanie - powiedz jak po!!!
Życzę wszystkim miłego dnia![]()
Dzięki za troskę dziewczynyzajączku co u ciebie szybciutko nam tu pisz!!!!!!
Cieszę się Kochanie że z kolanem lepiej:-):-)
dziękuje wszystkim co pytały o kolanko::-)
otóż: wczoraj bylo lepiej, było trochę mniej napuchnięte, poszlam nawet na spaceros, ale powoli i krotki dystans...dzis pobolewa, ale nie jest najgorzej...ale to jeszcze dłuuuga droga by było dobrze.
ZAJĄCZKU!!!!!!!!!!!!! ODEZWIJ SIE PROSZE!!!!!! TO JA-TWOJ SZALONY PĄCZEK! nie mozesz pozostac obojetna na takie wezwanie;-)
Witaj Lilu:-)Lilu19;3868931 [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10" pisze:[/URL] dla was Kobietki :-)![]()
Cieszę się, że nie było tak źle ;-) To teraz czekamy na wizytę u ginka.Z opisu wynika że niby wszystko dobrze.:-)
W środe odbieram wyniki LH i FSH. I musze sie umówić na wizytę.