reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Olapolap ja też jak słucham tej piosenki to mam łzy w oczach :confused::confused: piękna jest
A na mojego M. we wtorek prawie wleciał bocian jak jechał samochodem a wczoraj widział 3 ... może to dobry znak
Animaux65.gif
o to na pewno dobry omen mówię ci tym razem sie udało :tak::tak::tak:
a jak sie czujesz??

reklama
ha ha...:) z dobrymi wieściami wchodzę..zaczęły mi się dni płodne, a mężuś sobie przerąbał u mnie więc wieczór będzie milusi - staranka!!!!

A na mojego M. we wtorek prawie wleciał bocian jak jechał samochodem a wczoraj widział 3 ... może to dobry znak
Animaux65.gif
Oj ja wierzę,że tak :tak::-D

kupiłam pasek do spodni taki z dużą klamra i prosze mi sie nie śmiać bo ja naprawde nie miałam pojęcia co kupić a po drugie od dawna mnie M nudził o nowy pasek to kupiłam teraz :confused::confused:

i świetna postawa jak nie teraz to następnym razem sie uda zobaczysz kochana całuski dla Ciebie **
Ja tam lubie praktyczne prezenty :tak:
Dziekuje bardzo Słoneczko również przesyłam buziole

Oj ja wierzę,że tak :tak::-D

Ja tam lubie praktyczne prezenty :tak:
Dziekuje bardzo Słoneczko również przesyłam buziole
dziękuje za buziaczki

ja też lubię takie praktyczne prezenty a zwłaszcza ze M zawsze lubi chodzic w tym co mu kupię on nawet nie musi mi mówić co mu sie podoba bo zawsze trafiam w jego gust od samego początku jak sie poznaliśmy to tak było

dziewczyny nie wiem co mnie napadło ale zaczełam czytać o aborcji i na taki wierszyk sie natchnęłam aż się łza w oku kreci
Mamusiu! Tatusiu!
Dlaczego życie Mi daliście?
I tak okrutnie je odebraliście?
Mamusiu patrz!
Twoją córunię w krematorium spalili,
Ale duszy Jej nie zabili.
Ja w Twoim umyśle będę żyła,
Będę po nocach Ci się śniła!
I będę po nocach do Ciebie wołała.
Ja - Twoja córunia mała.
Mamusiu! Dlaczego zatykasz uszy?
Przecież nikt Cię nie ogłuszy.
To przecież Ja, Twój Skarbek Kochany,
Ten, co miał brzuszek rozrywany.

PRZYKAZANIA FRANCUSKIE DLA KOBIET

1) jeśli robisz to dla zabawy - wypluwaj.
2) jeśli z miłości - połykaj.
3) jeśli chcesz się popisać - przed połknięciem zagulgotaj!

Tak się moja droga smakuje wino!!!

Czuję się dobrze już nic nie boli... czasem zakłuję ale wogóle o tym nie myslę staram się nie wsłuchiwać w organizm!:tak:
A ty ????
dziękuje dobrze nie mam za wiele czasu na myślenie o starankach od wczoraj biorę luteinę zgodnie z zaleceniami gina i nie zastanawiam sie czy za wcześnie czy nie

reklama
Do góry