reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
soryy batoryy spadam z centrum zainteresowania i oddaje pałeczke :-D:-):-D
Nie no taki lans to tylko Ty możesz robic :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry;-)

Może zrobi Ci psikusa i nie przyjdzie;-);-)
Może pożyczysz te krasnoludki;-);-)

Ja wróciłam od ginki, wszystko ok. Usg nerek nie było pewnie zrobi 16.07 wtedy kiedy będziemy niunię oglądać.
A i zadzwoniłam do położnej i ma terminy na październik super:-D:-D
Ehh bardzo bym chciała ale nie liczę juz na to i spokojnie czekan na @
A prosze bardo jaeśli tylko zdołasz zbiegów odnależc i zaciągnac do roboty to są Twoje ;-):-D
SUPER wieści maleńka :-D

kINGUS co do twojego pytania, chyba ostatnio troche za duzo sie dzieje, w pracy nie za dobrze obcieli na godziny wiec chyba ktos bdzie musial stracic prace a i los sklepu nie jest za rozowy, staranka? juz tak bym chciala uslyszec jakies dobre wiadomosci, jak bylismy na Majorce moj M dostal oferte pracy i trzeba podjac decyzje (nie latwa) pewnie pojedzie na miesiac we wrzesniu na probe wiec rozlaka a ja tak nie lubie rozlak. Jednak to jedyny sposob na rozwianie naszych pewnych watpliwosci. Dla mnie szykuje sie pozycja projektanta wnetrz w tej samej firmie ale ode mnie bedzie zalezalo jak bedzie szlo "jak se posciele tak sie wyspie". Mam wiele pomyslow i jestem w tym dobra ale nie wiem czy dam sobie rade?

Jade nad jeziorko,na chwilke sie ochłodzic:tak:Buziaczki:-p

oooo jaaaaaaaaa:-(zazdroszcze bo ja to 3 rok z rzędu nie będe się kąpać(oczywiście chodzi o jeziorko:-p)bo najpierw ze synkiem w ciąży potem synek mały co tez nie było okazji no a teraz hehe druga ciąża i pewnie na drugie lato także nie pójde się kąpać bo dzidzia mała będzie tak więc albo basenik na podwórku lub basen ten państwowy(ale ja nie jestem za takim hmm nie wiem jakoś dziwnie mi tam mmmm a to grzybica i wogóle a ja w ciąży nieeee to nie dla mnie wole jeziorko na słonku lub morze);-)

kINGUS co do twojego pytania, chyba ostatnio troche za duzo sie dzieje, w pracy nie za dobrze obcieli na godziny wiec chyba ktos bdzie musial stracic prace a i los sklepu nie jest za rozowy, staranka? Mam wiele pomyslow i jestem w tym dobra ale nie wiem czy dam sobie rade?
Dacie radę, tylko Ty musisz trochę odpocząć- proponuje relaksującą kąpiel.
A tak na poważnie to trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Jestem pewna, że uda Wam się pokonać wszelkie trudności w końcu macie siebie:tak::tak::-)

A zapomniałam Wam napisać- 25 tc a my mamy 4,3 kg na plusie ;-)
Dziś wyciągam M na zakupy chcę sobie kupić robota kuchennego i adidaski i majciochy bo większość moich mnie ciśnie ;-);-)

dziekuje ci Kingus
znalazlam inny sposob na relaks postanowilam skonczyc moj obraz/abstrakcje wisial taki nieskonczony

tak trzymaj z waga, do konca powinno byc ksiazkowe 12kg :-D, moja kolezanka przytyla 21kg :szok: ale jak sie mialo chec na salami i samlec, nic dziwnego.

A co się z waszymi suwaczkami stało z tymi cyklowymi:confused:ja tam angielski to hehe kiepsko co nie za bardzo wiem co tam pisze:zawstydzona/y:

reklama
Do góry