reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Marzenko powodzenia na obronie, powtorz test to ci poprawi humor beda II tluste krech :tak: a i egzamin pojdzie jak po masle. BUZIAKI
dziekuje ci bardzo kochana jestes!

ja oczywiscie jestem postrzelona więc poleciałam do apteki po test quick viue i jesst... jedna krcha i ani cienia drugiej... czyli tak jak sie spodziewalam.... no cóż , przezywac nie będe bo poprostu wiedzialm. Teraz przynajmniej sie wyluzuje troche i pochleje jutro po obronie jak trzeba:tak:
ale dzieki ze wierzylyscie we mnie..:sorry2:

reklama
dziekuje ci bardzo kochana jestes!
ja oczywiscie jestem postrzelona więc poleciałam do apteki po test quick viue i jesst... jedna krcha i ani cienia drugiej... czyli tak jak sie spodziewalam.... no cóż , przezywac nie będe bo poprostu wiedzialm. Teraz przynajmniej sie wyluzuje troche i pochleje jutro po obronie jak trzeba:tak:
po 1 test po południu!!!! oszalals!?
po 2. quick viue ma czulosc ok 25 j.
po 3. @ nima!!!!!!

MARZENIX ja nie wierze była ta druga krecha i nie mogła sobie tak zniknąć wybacz ale jestem w szoku i nie moge uwierzyć w to:szok:

mierzylas ostatnio tempke wiem ze chyba spadla a dzis mierzylas?

Ja nie dam spokoju idz kobitko na bete bo dla mnie wtedy te testy są do kitu skoro najpierw 2 razy pokazały drugą kreche a potem 1 dla mnie to jest dziwne dlatego ja tam mówie idz na bete a testy wal:tak:

Witam!
Marzenix ty swoje a ja i tak wiem że fasolka jest...test popołudniu się nie liczy!
i nie wolno ci jutro pić alkoholu...
NonNon05.gif
bo ty
Bebe04.gif
!!!!

reklama
Do góry