reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Po prostu musisz być w centrum zainteresowania. To już jest nudne.Albo się powtarza test albo robi badanie krwi a nie tak truje.

Q...a mac a tobie co odbilo, nie podoba ci sie to spadaj, i bez takich komentarzy, sorki ale nie widzialam cie na tym forum a wpadasz z takimi komentarzami, kotre sa zupelnie nie namiejscu :wściekła/y:

Dzień dobry;-)
a pro po mojego cud miod nietypowego wykresu mam dzisiaj spadek i to spory :dry:
Spadek ale jutro będzie wzrost :-D:-D:-D

Bylam wczoraj wieczorem u rodziny, u tego osobnika, ktory jest przeciwny zebym poszla do pracy i chce zebym sie poswiecila studiom.
Wiesz ja bym się w ogóle nie przejmowała takim gadaniem. Ważne jest czego Ty chcesz i nie daj sobie wmówić inaczej;-);-)

wiec czekam na @ do niedzieli powinna przyjść-eehhhh
Może zrobi Ci psikusa i nie przyjdzie;-);-)

Zatoki nie bola ale jak mi to bedzie siedziec to zwariuje...
Ja bym poszła do ginka niech może da jakiś lek.

widze ze mi nie pomożecie a ja muszę już jechać na zakupy
Chciałam napisać ale Cię już nie ma. Daj znać co kupiłaś.

i tak kilka razy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem co jest grane :no: sproboje za godzine moze pojdzie :confused:
Uważaj żeby Ci kilka razy kasy nie ściągnęli.

Dziewczynki... krew na papierze....
Nie wiem co napisać...czekamy co będzie dalej.

Nie wiem jaki mam dzis nastoj, czaszka mnie od wczoraj boli nawet przez sen czulam ten upierdliwy ucisk, sny mam strasznie meczace nawet nie straszne ale takie ciagnace i jakby w zwolnionym tempie. Budze sie jakbym wogole nie spala :-(
U co się dzieje? Może przepracowana jesteś?

A na wizytę załóż albo spódnicę albo bluzkę która zasłania ci pupę - nie będziesz z gołym tyłkiem paradować po gabinecie - spódnicę na fotelu można zawsze podwinąc :)
Ja mam swoją spódnicę, która zawsze ze sobą zabieram;-);-)W niektórych gabinetach mają jednorazowe spódniczki takie mini:-D:-D

Księżna wstała, w końcu miałam możliwość pospać.
Spałaś dłużej niż ja;-);-);-);-)

ale mam nerwa .... wlasnie sie dre na gg na meza :wściekła/y::no: niech mi sie dzisiaj na oczy nie pokazuje! :wściekła/y:
Co masz taki dziś bojowy nastrój??

Znikam do kuchni :-D krasnoludki znowu skubane strajkuja i obiadu ni ma a pan i władca wróci za niecała godzine :baffled:
Może pożyczysz te krasnoludki;-);-)

Po prostu musisz być w centrum zainteresowania. To już jest nudne.Albo się powtarza test albo robi badanie krwi a nie tak truje.
Jeśli masz tyle do powiedzenia to może lepiej jak przestaniesz wyrażać swoje zdanie, które i tak nikogo nie obchodzi. A kim ty jesteś żeby kogoś osądzać. Wpadasz jak do siebie i piszesz co wiesz. Pani już podziękujemy. Żegnam.

Ja wróciłam od ginki, wszystko ok. Usg nerek nie było pewnie zrobi 16.07 wtedy kiedy będziemy niunię oglądać.
A i zadzwoniłam do położnej i ma terminy na październik super:-D:-D

reklama
Do góry