reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ja po obiadku a tak o 15 pójde na dwór niech synek sie wyszaleje:tak:ale wole z nim i ze sobą iść dobiero o takich godzinach bo słoneczko mocno daje co nie za zdrowo;-)

reklama
Ja Laciągi spadam do roboty.

Madzienka obsraluchu trzym się i chwal się.

Nie wiem kiedy do was wpadnę ale się postaram.

Buziole zozole

chyba nigdy nie bylam taka uparta hehe, nigdy sie niespodziewalam ze tak zareaguje na to wszystko..... naprawde czlowiek sie zmienia w oobliczu danej sytuacji tak ze nawet nie zdaje sobie sprawy z tego:tak::sorry2:

Po prostu musisz być w centrum zainteresowania. To już jest nudne.Albo się powtarza test albo robi badanie krwi a nie tak truje.

Po prostu musisz być w centrum zainteresowania. To już jest nudne.Albo się powtarza test albo robi badanie krwi a nie tak truje.

sonkal jesli jest to dla ciebie nudne to wiesz jak wyjsc z watku...i wybacz ale to bezczelne wypowiadac sie w ten sposob jak sie kogos nie zna, jego historii..

heheh a prosze bardzo mozecie dzwonic i krzyczec na mnie :-):-D
to sie nie zdziw jak jutro ci zapchamy skrzynke!!! :-D ja pewnie bede prosic o sms bo necik na ta chwile mi w chalupie nie dziala! :dry: a do wtorku nie wytrzyemie! wiec sie jutro łodezwe :-)

niech was te usmiechy nie zwiodą jest mi cholernie przykro itp .... kiepski dzien :-( powinno sie mnie dzisiaj zamknac i nie dopuszczac do ludzi ...:no:

Ja Laciągi spadam do roboty.

Madzienka obsraluchu trzym się i chwal się.

Nie wiem kiedy do was wpadnę ale się postaram.

Buziole zozole

Hanka - moja Bogini!! Ukłony w pas (chociaż to strasznie niewygodne w moim stanie)

A tobie co dziewczynko??? Rozumiem ze to taki żart był? ale to jeszcze emotikonke trzeba dodac. A jak nie to..
sonkal jesli jest to dla ciebie nudne to wiesz jak wyjsc z watku...i wybacz ale to bezczelne wypowiadac sie w ten sposob jak sie kogos nie zna, jego historii..

Marzena:D sraj a sie nie daj :D :-D a fasolki i tak nie załatwisz sraczką one sa uparte :cool2:

ale teraz to mi sie zrobiło tak przykro, że az mnie zatkało..... to wątek starania-wątpliwości.. więc dziele sie wątpliwościami...
a ty sonkol kimże jesteś że tu wpadłaś i masz czelność pisać cos takiego...

reklama
No to ześ wdepła w niezłe ***** kobieto :baffled:
Nie osadzaj kogos jeśli Go nie znasz.
Jeśli cie to nudzi to poprostu nie czytaj i tyle.
Jest tyle innych watków na forum,ze z pewnoscia znajdziesz cos co cie zaciekawi i nie bedzie nudziło!

Do góry