reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ale mnie obgadalyscie, juz wiem czemu taka czerwona z tej dzialki wrocilam :-D Nie kochane, testu nie zrobilam, mysle zeby jutro zrobic, ale same rozumiecie, ze wcale nie mam na to ochoty - to znaczy z jednej strony bym chciala, ale z drugiej... nie chce tego rozczarowania :baffled::-( Znacie to, wiecie jak jest...
:szok:
GRATULUJE!!!! :-D:-D:-D

Marzenixx - GRATULUJE!!!! :-D:-D:-D
dziekuje dziewczyny po ciuchutku.....:zawstydzona/y:

olapolap rób jutro teściorka bo masz piękna tempke :tak:

Jeszcze propos odwiedzania domów dziecka, czy wiecie, że dzieci czują kto chce kochać, wiecie, że każdorazowo jak ktoś przychodzi do domu dziecka i coś przynosi, siedzi z tymi dzieciakami, to takie dzieci zastanawiają się, czy ten pan, ta pani będzie moim rodzicem. te dzieciaki, przeżywają wtenczas kolejną nutę niespełnionej nadziei.
Wiem co nieco o tym:-(

Bernadko-jak mam kochanie-jest juz w domu?
poza tym:
-witam sie po przerwie:tak:
-nie mam pojecia co u kogo i nie zdolam nadrobic:no:
-pozdrawiam wszystkie staraczki i zafasolkowane:-)-pamieta mnie tu ktos jeszcze?
no nareszcie jesteś Kropeczko a już wypytywałam kiedys o ciebie :tak:
mamunia jutro wraca do doku :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
doczytałam ze Twoje kolanko dalej daje sie we znaki więc 3mam kciuki żeby sie szybko znalazl sposób skuteczny na wyleczenie i na rozpoczęcie staranek

buziak dla ciebie kochana *
Dziewczyny nie piszcie o domach dziecka bo siedze i wyje doslownie az sie zanosze :-:)-( ja nie potrafie patrzec na patologie,
ja też jestem na cos takiego wyczólona i często płacze oglądając akie programy czy słuchając o takich biednych dzieciach

Ale mnie obgadalyscie, juz wiem czemu taka czerwona z tej dzialki wrocilam :-D Nie kochane, testu nie zrobilam, mysle zeby jutro zrobic, ale same rozumiecie, ze wcale nie mam na to ochoty - to znaczy z jednej strony bym chciala, ale z drugiej... nie chce tego rozczarowania :baffled::-( Znacie to, wiecie jak jest...
zrób testa bo mi tu na fasolkę wygląda 3mam kciuki w takim razie

Tez juz gdzies o tym slyszalam.Tymczasem do tej pory utrzymywala sie opinia o tym by robic to co kilka (najlepiej dwa dni).jak jest naprawde trudno powiedziec,ale juz gdzies czytalam na forum ze niektore pary ,mimo zakazu lekarza,robily to codziennie i im sie udalo.Ja tez nie ograniczylam sie do co drugiego ,trzeciego dnia,a mimo wszystko nici z ciazy.po raz kolejny...:-(

dziewczynki zrobiłam test i jest blada druga kreska.......... nie wierze w to... jakoś nie potrafie...... śmiać mi się chce...... dziś powinnam mieć @ ew. jutro....... nie wierze......
jeeee jupi.. gratulacje marzenia..
Jestem Magistrem :) Jutro na spokojnie napisze jak było bo teraz jestem pełna wrażeń i emocji :)))))))))))))))))))))))))))) W każdym razie z obrony dostałam 5 a na dyplomie mam 4+ J HUUURAAA!!!Narazie upijam się szampanem z mezusiem..A on mowi ze dzisiaj będzie SEX z Panią Magister :)))

gratulacje pani magister.. to teraz zamiast PW mamy pisac Pani mgr PM? gratulacje jeszcze raz

kochane laseczki jajniki to mnie tak dzis naparzaja ze wykorkuje zaraz..

brat wyladowal w szpitalu.. wycinali mu wyrostek.. wujka mam w szpitalu od jakiegos czasu.. nowotwor.. masakra nie mam czasu podrapac sie po glowie.. czeresnie u tesciow zbieralismy trzeba bylo je przerobic jutro na nasza dzialke bo wisnie zaczynaja dojrzewac.. masakra..

Pozdrawiam..
jutro znow zajrze

reklama
Czesc dziewczynki,

Tak jak mnie namowilyscie, zrobilam tescik - jedna kreska. Nie wiem co myslec, niby cykle mam bezowulacyjne, ale tylko dwa razy zdarzylo mi sie, ze @ nie przylazla w czasie brania luteiny, a normalnie dostaje ja okolo 7-9 dnia brania. Nie wiem co zrobic... tzn wiem, ze bedziecie mnie namawiac na bete... i powinnam moze zrobic, ale jakos w to wszystko nie wierze :baffled: Moze po prostu powinnam odstawic luteine na 3 dni i zobaczyc co sie stanie... A w nocy snilo mi sie, ze robilam dwa testy, widzialam dwie grube krechy x2... Ehh nawet wczoraj tak bardzo nie posmutnialam jak niespodziewanie spotkalismy znajomych - dziewczyna w 8 miesiacu :baffled::baffled::baffled: Nie lubie testowac, naprawde, dla mnie to jest przykrosc i jak porazka - nigdy potem nie mowie o tym M....

Do góry