reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kropeczko martynko co do nasienia to nie badalismy jeszcze poniewaz m ma opory mowi ze jeszcze troszke i najwyzej pojdzie ale narazie widze ze jeszcze nie jest gotowy wienc nie naciska,m

Sciskam was wszystkie dziewczynki i ide pomalu szykowac sie do snu dobranoc:)

Nie martw sie bedzie dobrze.My sie staramy prawie rok i dopiero mojego namówiłam na te badania,a jutro jedziemy do androloga zeby powiedział nam jak wyszły badania,bo ja sie nie znam za bardzo;-)

reklama
Niedawno musiałas opisac jakie sa swiatła i co jest pod maska,a teraz losujesz i opisujesz jedne swiatła jakie wylosujesz i jeden element pod maska,jest rekaw i jazda 25min.

A to super a ja myslalam ze na placu beda inne elementy niz luk ale cale szcezscie nie no i moim zdaniem 25 min to wystarczajaco na egzamin przez te 40 to nawet doswiadczony kierowca pod wplywem stresu moze popelnic jakis blad

To zależy, bo np w Ostrołęce mój M już dwa razy na jeździe oblał a naprawde bardzo dobrze jeździ:tak: I nie jeździł 25 minut a prawie godzinę go maglował, masakra jakaś:no:Niby przepisy się zmieniły a nie wszędzie się do nich stosują:angry:
no tak , niestety u nas egzaminatorzy to totalne debile wiec nie ma sie co dziwic... przez to ze teraz jest krocej bedą jescze bardziej maglowac! tak jest kochna , ja tez dobrze jezdze i co... co chwile jakies glupie bledy robilam...... ale sie udalo wkoncu...
Marzennix bo ja tez mam teraz egzamin praktyczny 27 lipca juz 3 ale nic kiedys musi sie udac z tad pytanie znasz moze nowe przepisy czy placyk sie zmienil czy dalej jest tylko luk
nie martw sie ja za 7 razem zdalam a teraz smigam ze hej!:-D
na placyku to samo tyle ze komputer losuje 2 zadania ktore masz wykonac/pokazac czy to w masce czy swiatla..... a nie jak wczesniej ze musialas wszystko mowic po 10 razy jesli sobie egzaminator zazyczyl hehe

No tak,ale ma byc niby łatwiej,ale i tak mam duuzego stresa:tak:

Bedzie dobrze kochana zaliczysz napewno ja tez musze nie ma innej opcji a i kochana dziekuje za zaproszenie do przyjaciol:tak::-D

Marzennix a gdzies wyczytalam ze ty dostalas samochodzik od merza to ja ci strasznie gratuluje niech sie sprawuje i dobrze cie wozi:-D

No i czekam jutro na wyniki testu lub bety od ciebie z wielka niecierpliwoscia

Dobra zmykam juz do zas:-D

[FONT=&quot]MARZENIXX mega gratulacje kochana!!!!![/FONT]
[FONT=&quot]Kropeczko skarbie kochany jak się czujesz?[/FONT]
[FONT=&quot]Kroptusiu gratuluje 8 miesiaca [/FONT]:)))
[FONT=&quot]Andziu co u Ciebie?[/FONT]
[FONT=&quot]Uwielbiam Was wszystkie i serdecznie pozdrawiam i całuje [/FONT]

Jestem Magistrem :) Jutro na spokojnie napisze jak było bo teraz jestem pełna wrażeń i emocji :)))))))))))))))))))))))))))) W każdym razie z obrony dostałam 5 a na dyplomie mam 4+ J HUUURAAA!!!Narazie upijam się szampanem z mezusiem..A on mowi ze dzisiaj będzie SEX z Panią Magister :)))

reklama
Marzennix bo ja tez mam teraz egzamin praktyczny 27 lipca juz 3 ale nic kiedys musi sie udac z tad pytanie znasz moze nowe przepisy czy placyk sie zmienil czy dalej jest tylko luk
Kochana jest łuk i górka na placu:tak: no i losuje Ci komputer co masz pokazac, jedne jakies światła i jedną rzecz pod maską:tak:
No i jazda po mieście 25 (powinna trwac).

Do góry