reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

DZIEŃ DOBRY

Olapolap cóż ci mogę powiedzieć ja tam wierze testom i dlatego a betę nie namawiam ale może u Ciebie być inaczej ale. Jak długo ci sie @ spóźnia?? od jak dawna bierzesz luteinę??

reklama
Olapolap cóż ci mogę powiedzieć ja tam wierze testom i dlatego a betę nie namawiam ale może u Ciebie być inaczej ale. Jak długo ci sie @ spóźnia?? od jak dawna bierzesz luteinę??

Luteine biore od 19dc (normalnie od 16, ale w tym cyklu zaczelam pozniej brac). Dzisiaj jest 34dc, normalnie @ powinna byla przyjsc max 27dc (bo przychodzi po max 9 dniach brania luteiny). Zaluzmy, ze nawet mialaby przyjsc po 14 dniach od pierwszej tabletki - wtedy powinna byla przyjsc 32dc (przedwczoraj). A jesli 'od jak dawna' mialo znaczy ile miesiecy, to powiem Ci, ze juz 3 lata w kazdym cyklu :szok:

Witajcie dziewczynki w tej piękny poranek :-)
Ja jeszcze w niepewności żyję ... temperaturka rano wysoka, więc trzymajcie kciuki!
A co do artykułu to powiem Wam, ze ostatnim razem pytałam moją Gin co ile dni najlepiej się przytulać i ku mojemy zdziwnieniu powiedziała, ze nie rzadziej niż co 2 dni.
Więc w tym miesiącu przytulanko było prawie każdego dnia, no i zobaczymy co z tego będzie. Stwierdziłam, ze moje obliczanie "dziś nie - jutro" jest bezsensu, bo jak coś akurat wypadnie to można "ten dzień" przegapić ;-)
przyszła_mamusia - gratulacje Pani Magister!
Buziaki!

Gratuluje Naszej Pani Magister!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Pięknie dziękuję :))))
GRATULACJE!!!:tak:
Seksik z Pania Mgr, hehe fajnie to ujął;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

A jaki fajny seksik był :))) ihihihiihh

dziekuje po cichutku....:zawstydzona/y:

i gratuluje baaaaaardzo głośno Pani Magister!!!!!!

Dzięki Marzenixx...ale ja to Tobie ogromnie głośno gratuluję!!!

Pm kochana mega gratulacje 5 pani magister i owocnego sexsu hihi dzisiejszej nocy:-D:tak:
Dziękować dobra kobieto!

:szok:
GRATULUJE!!!! :-D:-D:-D
Super kochana, widzisz, nie bylo tak zle :-D Jestesmy dwiema swiezo upieczonymi magisterkami (??;-);-)) :-D:-D:-D Gratuluje 5! Swietnie Ci poszlo!!

A co! Jak byc magistrem to już porządnie :)))) ihihihihi

przyszła_mamusia - również gratulacje:cool2::-D:cool2:

dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gratulacje pani magister.. to teraz zamiast PW mamy pisac Pani mgr PM? gratulacje jeszcze raz

Nie nie...Dalej jestem Ola PM :)))

Przyszła mamusiu GRATULACJE !!!!

A dziękuję :))))
PM moje wielkie GRATULACJE kochana pani magister jestem z Ciebie dumna!!!

Oj ja też jestem z siebie dumna Kochana :))))

Dziewczynki Wy moje kochane. Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków i za gratulacje. Teraz mogę już na spokojnie napisać o obronie bo wczoraj aż uwierzyć nie mogłam. :)))
Wchodziłam na obronę pierwsza. Dostałam od promotora dwa pytania i odpowiedziałam na perfekt, a później jedno pytanie od recenzenta i tak się rozgadałam odpowiadając na pytanie że aż mi przerwali i powiedzili że super :)
No i miał być już koniec obrony a nagle Pani Szefowa Komisji mówi:"jeszcze ja mam do Pani pytanie" - a ja prawie zawału dostałam, bo zadała mi pytanie dotyczące jej "konika" - a to temat w ogóle nie związany z moją pracą..Ale pięknie wybrnęłam i nawet mnie pochwaliła i powiedziała że własnie takiej odpowiedzi oczekiwała :))) No i później mi gratulowali - obroniłam sie na 5 :)))))))) No taka happy jestem że szok..I za obronę mam 5 a na dyplomie 4+ bo jakos dziwnie oni wyliczaja srednia ze studiów i takie tam...
Tak czy siak jestem teraz MAGISTER PRZYSZŁA_MAMUSIA :)))
I mój mężuś i rodzina od wczoraj mówią do mnie PANI MAGISTER ihihih...

Przepraszam że sie tak rozpisałam nie na temat ale moja radość jest taka ogromniasta że chciałam się z Wami tym podzielić - z Wami moimi przyjaciółeczkami :))

Ja tez postaram sie nie ominac co wazniejszych dni w tym cyklu.Choc z drugiej strony w ubieglym tez tak robilam...:(.Juz sama nie wiem jak sobie pomoc.Lykam witaminy,kwas foliowy,wiesiolek,stosuje testy owulacyjne,obserwacje i bylam pewna ze to juz bo temperatura super,myslalam ze mialam implantacje itd.a tu znowu nic.Zycie czasem jest niesprawiedliwe i przykro kiedy slyszy sie o Kolejnych "wpadkach" osob ktore nawet nie maja pojecia jak naprawde dochodzi do zaplodnienia,ktore na to nie czekaja itd.
No,ale mam nadzieje ze i ja sie doczekam.

Klaudyna zycze powodzenia i wiecej szczescia niz w moim przypadku.W ktorym dc jestes?I kiedy testowanie?

reklama
Do góry