reklama
Olapolap cóż ci mogę powiedzieć ja tam wierze testom i dlatego a betę nie namawiam ale może u Ciebie być inaczej ale. Jak długo ci sie @ spóźnia?? od jak dawna bierzesz luteinę??
Luteine biore od 19dc (normalnie od 16, ale w tym cyklu zaczelam pozniej brac). Dzisiaj jest 34dc, normalnie @ powinna byla przyjsc max 27dc (bo przychodzi po max 9 dniach brania luteiny). Zaluzmy, ze nawet mialaby przyjsc po 14 dniach od pierwszej tabletki - wtedy powinna byla przyjsc 32dc (przedwczoraj). A jesli 'od jak dawna' mialo znaczy ile miesiecy, to powiem Ci, ze juz 3 lata w kazdym cyklu
Klaudyna_a
Fanka BB :)
patrzcie co znalazłam przeczytajcie koniecznie
Codziennie trenuj swoje plemniki - Czasopisma - Onet.pl Portal wiedzy
Witajcie dziewczynki w tej piękny poranek :-)
Ja jeszcze w niepewności żyję ... temperaturka rano wysoka, więc trzymajcie kciuki!
A co do artykułu to powiem Wam, ze ostatnim razem pytałam moją Gin co ile dni najlepiej się przytulać i ku mojemy zdziwnieniu powiedziała, ze nie rzadziej niż co 2 dni.
Więc w tym miesiącu przytulanko było prawie każdego dnia, no i zobaczymy co z tego będzie. Stwierdziłam, ze moje obliczanie "dziś nie - jutro" jest bezsensu, bo jak coś akurat wypadnie to można "ten dzień" przegapić ;-)
przyszła_mamusia - gratulacje Pani Magister!
Buziaki!
Gratuluje Naszej Pani Magister!!!!!!!!!!!!!!!!
Pięknie dziękuję )))
GRATULACJE!!!
Seksik z Pania Mgr, hehe fajnie to ujął;-)
A jaki fajny seksik był )) ihihihiihh
dziekuje po cichutku....
i gratuluje baaaaaardzo głośno Pani Magister!!!!!!
Dzięki Marzenixx...ale ja to Tobie ogromnie głośno gratuluję!!!
Dziękować dobra kobieto!Pm kochana mega gratulacje 5 pani magister i owocnego sexsu hihi dzisiejszej nocy
GRATULUJE!!!!
Super kochana, widzisz, nie bylo tak zle Jestesmy dwiema swiezo upieczonymi magisterkami (??;-);-)) Gratuluje 5! Swietnie Ci poszlo!!
A co! Jak byc magistrem to już porządnie ))) ihihihihi
przyszła_mamusia - również gratulacje
dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gratulacje pani magister.. to teraz zamiast PW mamy pisac Pani mgr PM? gratulacje jeszcze raz
Nie nie...Dalej jestem Ola PM ))
Przyszła mamusiu GRATULACJE !!!!
A dziękuję )))
PM moje wielkie GRATULACJE kochana pani magister jestem z Ciebie dumna!!!
Oj ja też jestem z siebie dumna Kochana )))
Dziewczynki Wy moje kochane. Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków i za gratulacje. Teraz mogę już na spokojnie napisać o obronie bo wczoraj aż uwierzyć nie mogłam. ))
Wchodziłam na obronę pierwsza. Dostałam od promotora dwa pytania i odpowiedziałam na perfekt, a później jedno pytanie od recenzenta i tak się rozgadałam odpowiadając na pytanie że aż mi przerwali i powiedzili że super
No i miał być już koniec obrony a nagle Pani Szefowa Komisji mówi:"jeszcze ja mam do Pani pytanie" - a ja prawie zawału dostałam, bo zadała mi pytanie dotyczące jej "konika" - a to temat w ogóle nie związany z moją pracą..Ale pięknie wybrnęłam i nawet mnie pochwaliła i powiedziała że własnie takiej odpowiedzi oczekiwała )) No i później mi gratulowali - obroniłam sie na 5 ))))))) No taka happy jestem że szok..I za obronę mam 5 a na dyplomie 4+ bo jakos dziwnie oni wyliczaja srednia ze studiów i takie tam...
Tak czy siak jestem teraz MAGISTER PRZYSZŁA_MAMUSIA ))
I mój mężuś i rodzina od wczoraj mówią do mnie PANI MAGISTER ihihih...
Przepraszam że sie tak rozpisałam nie na temat ale moja radość jest taka ogromniasta że chciałam się z Wami tym podzielić - z Wami moimi przyjaciółeczkami )
eijf
Ja tez postaram sie nie ominac co wazniejszych dni w tym cyklu.Choc z drugiej strony w ubieglym tez tak robilam....Juz sama nie wiem jak sobie pomoc.Lykam witaminy,kwas foliowy,wiesiolek,stosuje testy owulacyjne,obserwacje i bylam pewna ze to juz bo temperatura super,myslalam ze mialam implantacje itd.a tu znowu nic.Zycie czasem jest niesprawiedliwe i przykro kiedy slyszy sie o Kolejnych "wpadkach" osob ktore nawet nie maja pojecia jak naprawde dochodzi do zaplodnienia,ktore na to nie czekaja itd.
No,ale mam nadzieje ze i ja sie doczekam.
No,ale mam nadzieje ze i ja sie doczekam.
przyszła_mamusia - gratulacje Pani Magister!
Buziaki!
Chyba jeszcze się nie znamy ale fajnie że z nami jesteś I pięknie dziekuję za gratulacje ))
reklama
Klaudyna_a
Klaudyna zycze powodzenia i wiecej szczescia niz w moim przypadku.W ktorym dc jestes?I kiedy testowanie?
Dziś 27dc, zazwyczaj mam co 25-27 dni, więc siedzę jak na szpilkach
Jak dzis nie przyjdzie @ to może jutro teścik
Podziel się: