reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ja rozmawialam z moim mezem o adopcji kiedys i oboje jestesmy zgodni i oboje jestesmy w tej kwestii na tak...wiec jak nam sie nie uda to bedziemy skladac papiery o adopcje....ale to u mnie jeszcze dluga droga....wogole to wsciekla jestem o te cyrki z kolanem bo wszystko teraz tylko wokol tego sie kreci a ja chce juz sie starac....a na razie nie moge:wściekła/y:

Kropeczko kolanko sie zagoi i beda staranka do tego napewno jest blizej niz dalej kochanie cierpliwosci a cierpliwosc napewno bedzie kiedys nagodzona fasolka zobaczysz juz niedlugo napiszesz nam tutaj ze ujrzalas 2 kreseczki na tescie a my wtedy bedziemy sie strasznie cieszyc razem z toba:tak:

Tak sobie mysle co powiedzial mi wczoraj moj maz ze tam na gorze jest wszystko zapisane i dzidzia przyjdzie w swoim czasie a ten na gorze napewno wie co robi i poprostu wybiera najodpowiedniejszy moment na rodzicielstwo :tak:

Hejka:-)Ja dzisiaj znowu na zakupach.Powtarzałam sobie materiały o prawku i mam stresa,boje sie ze obleje,a chciałabym przed wyjazdem zdac:tak:Ciekawe jak bedzie:tak:A tak to wczoraj sie popieściliśmy i dzisiaj tez;-):-)

Kropeczko napewno Ci sie uda tak jak nam wszystkim wierze w to,że bedziemy wspaniałymi mamami i tego sie trzymam.Ja tez rozmawiałam z moim M o adopcji i tez jest na tak,ale jeszcze powiedział,ze jestesmy młodzi i wszystko przed nami i ze nie mamy tracic nadzieji:tak:

Hejka:-)Ja dzisiaj znowu na zakupach.Powtarzałam sobie materiały o prawku i mam stresa,boje sie ze obleje,a chciałabym przed wyjazdem zdac:tak:Ciekawe jak bedzie:tak:A tak to wczoraj sie popieściliśmy i dzisiaj tez;-):-)
napewno zdasz :) teraz jest troche łatwiej bo egzamin tylko 25 minut trwa i na placu jest szybciej..... napewno sie uda ..;-)

Kropeczko martynko co do nasienia to nie badalismy jeszcze poniewaz m ma opory mowi ze jeszcze troszke i najwyzej pojdzie ale narazie widze ze jeszcze nie jest gotowy wienc nie naciska,m

Sciskam was wszystkie dziewczynki i ide pomalu szykowac sie do snu dobranoc:)

Agniesiak85-zauwazylam suwaczek ciazowy!!! gratulację dla Ciebie i Meżusia-alez musisz byc szczęsliwa!!! Super!!!!!!!!! Wszystkiego naj!!!! dla Ciebie i fasolki!
Ah dziękuje Kropeczko:tak::-)
Tak dawno CIe tu nie było, dobrze, że jesteś:tak::-)

napewno zdasz :) teraz jest troche łatwiej bo egzamin tylko 25 minut trwa i na placu jest szybciej..... napewno sie uda ..;-)
To zależy, bo np w Ostrołęce mój M już dwa razy na jeździe oblał a naprawde bardzo dobrze jeździ:tak: I nie jeździł 25 minut a prawie godzinę go maglował, masakra jakaś:no:Niby przepisy się zmieniły a nie wszędzie się do nich stosują:angry:

reklama
Marzennix bo ja tez mam teraz egzamin praktyczny 27 lipca juz 3 ale nic kiedys musi sie udac z tad pytanie znasz moze nowe przepisy czy placyk sie zmienil czy dalej jest tylko luk

Do góry